Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 2014 Zimska testiranja

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da bi trebali da ih promene, ali nemam neku ideju kako. Glupo je da se mešaju setovi guma iz kvalifikacija sa onima za trku, tj. da može da se uštedi. Kvalifikacije su poslednjih godina izgubile važnost, a u stvari bi trebale da budu jednako zanimljive i uzbudljive kao trka.
    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Zbog toga i pitam, ja sam razumeo, ako oni koji udju u Q3 dobiju novi set guma i nece morati da ih koriste na startu trke onda mu one dodju kao kvalifikacione. Mocice da budu brzi u Q3 i nece morati u boks posle par krugova od starta trke. Ako je to tako onda je to po meni dobra stvar ili ja nisam dobro razumeo?

Comment

• Da, tako sam i ja razumeo, cini se da je FIA posle duze apstinencije konacno donela i neki pametan predlog... Jos bi bolje bilo kad bi uveli u potpunosti gume za kvalifikacije i time prekinuli glupu praksu predodredjivanja na kojim ce gumama prvih 10 na gridu krenuti... Sa svakim novim pravilom timovi pre ili kasnije nadju nacin da ga zaobicu i poniste negativne efekte, to je i sada slucaj sa gumama za prvih 10 vozaca i voleo bih vracanje na kvalifikacione gume i cistu borbu za sto bolje mesto i pol poziciju, bez izvestacenog taktiziranja...

Comment

• Martini će definitivno biti sponzor Williamsu, na online prodavnici F1 stvarčica se pojavila majica koja je brzo zamenjena...

Biće ovo još jedan povratak egendardnih šema boja na trkaćkim automobilima, ovde je napravljena mala kompilacija nekih od najboljih Martini šema...

http://www.f1fanatic.co.uk/2014/02/1...cars-pictures/

Comment

• Vilijams na dobrom putu Simonds, Martini, Mercedes, ako Kler lici na oca...

Comment

• Ne mora to da bude posebna kvalifikaciona smeša, dovoljno je za početak da su setovi za kvalifikacije i trku odvojeni. Dakle onaj što je korišćen u Q da se ne koristi u trci. Makar za prvih 10, tj. Q3.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/112519

Renault could ask for reliability break once F1 season is underway

E ovo je full alarm stanje za Renault.
              Last edited by MarkedOne8; 14-02-14, 16:40.
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Očekivano, iskreno... Što samo pokazuje da je problem poveći i da im motori neće biti kakvi treba da budu u početku sezone. Koliko će to dugo tako biti, zavisi samo od Renaulta...

Comment

• Sta povezuje Fredija Spensera i Ferari F14T?

Comment

• Pobednici od starta, nadimak Fast?

Comment

• Video sam ovu sliku pre par dana, ali nikako da je postavim... Jako dobro upoređivanje bočnih usisnika, nisam shvatao da je F14 T toliko uži od ostalih, a svi su o tome govorili. Nije mala razlika u odnosu na ostale...

Comment

• Lujzijana povezuje Fast Fredija i F14T, Ferari je uspeo da napravi tako male usisnike zahvajujuci hladnjacima od titanijuma koji se proizvode u Baton Ruzu Lujzijana a I Fredi je odatle.

Comment

• Da, da, the good state of Louisiana... Što se mene tiče, neka bude brz kao Fredi, neću se buniti...

Comment

• Ovi poklopci motora kod Torro Rosa i RBR su mnogo duži od npr. Ferrarijevih
                            If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Ovaj Žak Vilnev kao da jede buđav hleb
                              If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
                                Ovi poklopci motora kod Torro Rosa i RBR su mnogo duži od npr. Ferrarijevih
                                Optička varka zbog Ferrarijevog logotipa, tj. njegovog belog dela...

Comment

Working...
                                X