Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jos je gore sto su dubl danas bili stavili na Hisense Arenu.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Kakav tenis je ovo. Naterali ste me da ukljucim stream, ali ovo. . .a meni su sporo i smesno jutros delovali Fognini i Nieminen, a oni majstori u odnos na ova dvojica.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Mocan domaci igrac nema sta, jedini kojeg imaju.
        Ovo jedini je kljucno. Mora da ga malo poguraju ma kakav on bio. Zato i navijam za Pospisila da ovaj ne bi zauzimao najbolje termine.
        Last edited by skeptik; 15-01-14, 12:27.

Comment

• PREDAJ VASEK, PREDAJ! CUVAJ ZDRAVLJE BRE TO JE NAJBITNIJE!
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Banjca ce na nosilima izvesti iz kabine, u šoku covjek

Comment

• http://www.ausopen.com/en_AU/video/1...Q0k4UiM9bbJC55 kakva legenda

Comment

• sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Dal je šefica dobro, veliki je ovo stres
                  sigpic

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Ovo jedini je kljucno. Mora da ga malo poguraju ma kakav on bio.
                    Ali on nije jedini, imaju ih jos jedno 10 boljih od njega. Ok danas je bio jedini, ali mora postojati neka granica, ne mozes svaku susu stavljati na RL.
                    Zamisli Wawa koji se iskidao da bude na poziciji kojoj jeste i on mora igrati na MC dok ova dva idiota kvare oci ljudima. Mozda njemu odgovara RL i voleo bi malo da igra na tom terenu. Po cemu su ova dvojica zasluzila ovaj termin? Pritom stvarno nesto ne verujem da ce brda publike doci iskljucivo zbog Ebdena. Ja bih milion puta radije gledao Wawu, Ferrera itd nego Bozoljca ili ne daj boze Lajovica

Comment

• Vasek pješke do pobjede

Comment

• Bravo Pospisilu prekino si ovo mucenje.
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Jerzy je kralj

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Ali on nije jedini, imaju ih jos jedno 10 boljih od njega. Ok danas je bio jedini, ali mora postojati neka granica, ne mozes svaku susu stavljati na RL.
                            Hteo sam da kazem da je on bio jedini preostali Australijanac u muskom delu zreba. Sad nemaju vise nijednog ako se ne varam

Comment

• Imaju jos igraca

velike nade svjetskog tenisa

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                                Hteo sam da kazem da je on bio jedini preostali Australijanac u muskom delu zreba. Sad nemaju vise nijednog ako se ne varam
                                Kokkinakis i Kyrgios, mnogo atraktivniji od njega i to ne samo Australijancima zato sto su mlade nade i verovatno (niko to ne moze znati) buduci no.1

Comment

Working...
                                X