Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crko mi stream, ne znam da li i da pokusavam da pronadjem novi ...
    E zivote ... Treci set nisam ni mrvu odgledao, a koliko vidim nisam ni morao, kako ga je iskusno vratio u mec, pa to je za divljenje....
    Posto je spasao one 3 vezane brejk lopte, stao je totalno... Gde je sad prvi servis????
    E moj serveru ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Sonja,
      Pjeske ovo dobija Novak
      U redu je, makar se vidi kolko te strah od njega

Comment

• Krece Nole ka preokretu.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Crko mi stream, ne znam da li i da pokusavam da pronadjem novi ...
          E zivote ... Treci set nisam ni mrvu odgledao, a koliko vidim nisam ni morao, kako ga je iskusno vratio u mec, pa to je za divljenje....
          Posto je spasao one 3 vezane brejk lopte, stao je totalno... Gde je sad prvi servis????
          E moj serveru ....
          Sto mucis sebe covece,nemas sta da vidis idi bre uzivaj sto da nerviras sebe.

Comment

• previse gleda gde padaju Stanove loptice uvek ga uhvati nespremnog ocajno namestanje

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              Сад ми је јасно!

Ноле ове године, експериментише....
              Smisli ti kako ces skinuti Stana sa gifa za Noletov niz...

Comment

• Imam utisak da mu nikako neodgovara ovako ubrzan teren

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                  U redu je, makar se vidi kolko te strah od njega
                  Naravno da se plasim, jer Novak moze da dobije Nadala, a Vavrinka samo na playstation-u, a pitanje je dali i tamo moze.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Crko mi stream, ne znam da li i da pokusavam da pronadjem novi ...
                    Nemoj.

Comment

• 29 баксузни број?
                      sigpic

Comment

• Ne znam gdje nadje ovog Beckera,neozbiljnog covjeka i cestog predmeta sprdnje u Njemackoj.Od ove saradnje samo Bobele moze imati koristi,reklamira Pumu na tribinama i ubire paru

Comment

• Nula od reterna.

Comment

• Pa da barem gubi od nekog igrača, a ne od ovog mentalnog patuljka i čovjeka koji nikada neće biti vrhunski teniser samo jedan brejk za Novaka bio bi dovoljan da se Wawrinka raspadne kao i obično! Ajmooo Novače
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ovo sto igra je uvreda za sport. Da je kao covjek u svlacionici predao, ne igra mu se, razumio bih. Ali ovo mucenje i sebe i navijaca je van svake pameti.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                                NI brate mili on je covek profesionalac vec 15 godina,kakav bre sok pa nije video Ekrema u publici pa da se sokira.Dokle bre vise ovi padovi,izgleda kao preplasena devojcica,pa nece videti on slem covece vise u karijeri,a pogledaj sta NAdal radi decko je bre ZVER koja samo osvaja gde god ode.VIse ih ne spominjem u istoj recenici,Novak je bre miljama daleko od njega.
                                Zdravo Zile,

Razvoj dogadjaja na terenu ga je shokirao. Desava se. Na njemu je da se pribere. ikao ne vidim da to moze.

Comment

Working...
                                X