Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andy je odlucio odigrati jos malo tenisa, da definitivno slomi Roberta fizicki i zavrsi mec

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Ofc,
      Ja sam ovde poznat kao vrlo subjektivan forumas ....
      Da subjektivniji ne mogu biti
      Samo ti govorim general opinion

Covjek imao dvije mec lopte i nije htio da ih iskoristi

Comment

Stefane ti kao da ne znas da u tenisu, kao u ostalom u sportu uopste ne svodi sve na jednog coveka.... Zasto je slao slajs udarce, zasto je balonirao, zasto nije bio dovoljno agresivan??' Jesi li pomislio nekad da je to zato sto mu ovaj preko puta mreze nije to dozvolio? Mec je odlucen iskljucivo zbog mentalne nesigurnosti japanca, i njegove nedovoljne fizicke snage ...
        U duelima izmedju Nadala i Nisikorija nista, ama apsolutno nista ne zavisi i ne sme da zavisi od Nisikorija. Danas to nije bilo slucaj jer je Kei diktirao igru, zato sam i ljut na Nadala. Ajde pogledaj meca sa Rolan Garosa prosle godine i pogledaj kakav je rezultat. Nemoj mi rjec da je to sljaka pa zatoa ga Rafa tako namlatio...
        OVAKO

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Uvek cu pljuvati svakog sportistu ko se usere protiv bilo kojeg protivnika, ne samo teniseri protiv Nadala ili Djokovica.
          Ajde mogu da razumem da prvi put igras na nekom velikom stadionu ili neko veliko finale i sve ti je to novo, ali ovo nije nista novo za Kei-a igrao je on ovde i QF ako se dobro secam igrao je i protiv nadala milion puta i zna da ima igru za njega. Niko mu nije kriv sto je spiskao svaki set. Za svaku osudu
          Ma ok, razumem te, imam i ja tu žicu... ti si pogotovu ogorčen jer znam da gotiviš Japanca, ali on u ovom trenutku ne može više, možda do seta.. možda nikada neće doći ni do njega.
          Nisu igrali nikada na AO... svake godine igrali po jednom, poslednji put na RG prošle godine. Jednostavno ima ljudi koji su mnogo ne samo fizički slabiji od drugih, već i mentalno i to tako ostane zauvek.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bogme se Rafa mucio, a Eva jos nasla da mu staje na zulj....Andy ispadni ziv bio, nikome neces nedostajati ovde
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              A Djokovic ne moze da mu stvori dosta problema?

Pomiri se FC, sve zavisi od Noletovog reketa na ovom turniru, a Nadal moze samo da upotpuni servis sa jos jednim posluzavnikom
              Kako li si izvukla da ne moze da mu stvori da mi je znati?
              Vidim da si bas raspolozena , tacno ako kojim slucajem ovo Rafa osvoji, bice ti bas lose.

Ja uopste ne spominjem titulu niti se njom zamaram, tako da nemam sa cim da se mirim

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                Videces protiv Novaka kako ce da izbacuje. Druga je stvar kad osecas pritisak na svaki svoj udarac i igras protiv nekoga ko ti ne odgovara.
                Pogledaj Novaka na zadnja dva meca protiv Feda, nije znao gde bije a problem je bio samo u glavi, ne u formi. Samo zato sto je Fed bio sa druge strane
                1. Ajmo da pocekamo da vidimo dali ce da dodje do tog duela.
                2. Nadal vrlo retko ima manje samopouzdanje od protivnika, ali nebitno, desava se i to. Ne postoje sanse to da traje celi tri seta. Moze da traje nekoliko gemova, jedan set, ali tri seta? Nemoguce. Nesto nije stimao sa Nadala danas, a to nije nikakav strav od Nisikorija.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                  Samo ti govorim general opinion

Covjek imao dvije mec lopte i nije htio da ih iskoristi
                  Bes general opinion, ako ces ljude da svrstavas tako, onda do djavola .... General opinion je ok kada govoris o stanj na forumu i sa ti mogu i da se slozim, ali kada se ti i ja piskaramo ovde, onda to nije bas tako !? Zar ne ?
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Rogera ili Joa cu se odreci ako ne prodju u 1/2...svejedno ko prodje

Comment

• Šta se dešava, što ne izlaze ova dvojica na RLA?

Comment

• Nek ne prodju, da Rafa malo objasni neke stvare Endija
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                          Šta se dešava, što ne izlaze ova dvojica na RLA?
                          dok se zamjeni publika, nece ti to jos za pola sata

Comment

Prazne se tribine za da udju one sa ulaznice za nocnom terminu.
                            OVAKO

Comment

Bes general opinion, ako ces ljude da svrstavas tako, onda do djavola .... General opinion je ok kada govoris o stanj na forumu i sa ti mogu i da se slozim, ali kada se ti i ja piskaramo ovde, onda to nije bas tako !? Zar ne ?

Ok si ti stvarno, uvijek maksimalno objektivan. Ono sam vise rekao u kontekstu nevezano ko je pisao

E Marej, tugo

Comment

Puni se RLA polako za 10 min bi trebalo da izadju

Comment

Working...
                                X