Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sad malo krenuo da izbacuje
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Lacko break
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• E moj "lepi".. odučava žene od tenisa u svakom smislu.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dr. Boris Beker doktor za zrijeb, ali ne i za programsku shemu ESa

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
            Naravno da ne bi, Tony ima fascikle sa prljavim vesom svih glavnih i odgovornih ljudi na ES-u, to je javna tajna. A, Radwanska jednostavno placa u naturi.
            Ma što se mene tiče ne moraju da ga prenose nikako, hvala Bogu na internetu i streamu, ovo samo pokazuje koliko poštovanja imaju, svaka im čast eto im ovaj klinjo pa neka gledaju i uživaju!
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
              Da, jer ceo svet ceka da gleda samo Novaka Djokovica protiv supertalentovanog Lukasa Lacka. Sta penite jebote, svim neutralcima je zanimljivije da gledaju ovog klinca i poljsko drvo, pa i meni koji navijam za Novaka. Zamislite, u Evropi ima ljudi koji gledaju i jos nesto sem Novaka i Rafe.
              A sta mene briga za ceo svet i neutralce.
              Sramota, daj bre sta pises kao nije bitno sto ne prenose drugog igraca sveta.
              Ti uzivaj kad ti je zanimljivo.
              Idemo Noleeee
              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• ajde KUME

Comment

• Jebi ga, postoje razlika izmedju panevropske sportske televizije i regionalne sportske televizije i ko bar malo mucne glavom, jasno mu je zasto se ceka da zavrse preljepa Kvitova ili poljsko drvo kako bi se pustio Novak. Ovo je potencijalni major upset u svetu tenisa i svakako je zanimljivije od toga kako Novak pere/muci se sa supernovom svetskog tenisa, Lukasom Lackom.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• prvi set !
                    mozda i nije lose sto je izgubio brejk, kao da se uozbiljio

Comment

• Vidim ja da će da radi čekić, strimnem im ga ...
                      sigpic

Comment

• Izvuce se Kvitova za sada a od Kuma sam ocekivao televizor i auto.

Comment

• Idemo Nole po drugi set
                          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• NOvak dosta prosipa iz Bh-a,i dalje je prisutna mala kriza u tom udarcu koja traje vec duze vreme.

Comment

• Crna Petra! (To je nova igra...umesto Crnog Petra) Odučiće je "lepi" od svega.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                                NOvak dosta prosipa iz Bh-a,i dalje je prisutna mala kriza u tom udarcu koja traje vec duze vreme.
                                odgovorio ti nole sa paralelom

Comment

Working...
                                X