Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Umrla sam noćas od smeha kada sam videla Tomicu i njegov kriminalan autfit, sa sve nekim sivkasto-džigerastim patikama. I ceo box njegov ima ovaj dres OFK Beograda....
    Šardo ostavi ga!
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Samo je jos trebao na ledjima napisati Aguero

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Nece do pobjede sigurno, Ivan je za 2 klase bolji igrac trenutno. Pristojan poraz mi je ok. Nadmasio je moja ocekivanja ulaskom u 2. kolo
        prva zelja ti se ostvarila, sad je red na drugu, Stan i Role da odigraju mec ovde

svaka cast Damiru
        mozda je bilo ocekivano da savlada Hajeka, ali niko nije ocekivao da se nadje u 2. kolu
        a posto je na srpskoj ishrani, ni 3. kolo nije daleko
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Onima što Janoviča turiše u top 10 za ovu sezonu dozvoljena je upotreba tastera delete, suicidu sklonima jok
          sigpic

Comment

• Gulbis vec polomio reket

http://tennis.si.com/2014/01/12/erne...-racket-smash/
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Nece do pobjede sigurno, Ivan je za 2 klase bolji igrac trenutno. Pristojan poraz mi je ok. Nadmasio je moja ocekivanja ulaskom u 2. kolo
              Ivan je etablirani igrac, jedan od nosilaca. Damir se tek probija. Dakle, bilo bi iznenadjenje ako Dzumhur pobijedi, ali ne i senzacija.

Ne trebam ti govoriti sto bi pobjeda Damiru znacila. To je kumulativni efekt. Novac od nagrade, ranking poeni, iskustvo igranja sa visom klasom igraca i konacno samouvjerenje. Jedan takav rezultat moze da lansira igraca.
              Last edited by NI; 13-01-14, 08:05.

Comment

• Podloga dosta čudna. Brža je nego lani, na ravne udarce samo sklizne ali prima i spin.
                sigpic

Comment

• Jel moguće da daju prednos Janovicu i Kvitovoj a da Novaka mora gledati na netu
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ajmo mali, opravdaj gilje!

Vasek laganica
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Hajde Robredo, mozes ti to. Pobeda protiv Rosola. Hop hop hop.

Bio je Robredo na 2:5 u 5 setu, smanjio upravo na 4:5 ...

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                        Jel moguće da daju prednos Janovicu i Kvitovoj a da Novaka mora gledati na netu
                        Na Eurosportu nema Novaka?

Comment

• Pisao sam sinoc par stvari, vjerovatno nisi procitao. Damir je vazio za veliku nadu, ali je nizak i dok fizicki ne ojaca ne moze u potpunosti ispuniti svoj potencijal u seniorskoj konkurenciji. U juniorima mu to nije previse smetalo Mnogi ovdje, ljubomorni prije svega, ocekuju od njega da bude novi Djokovic. A to nikad nece biti. Razvoj ide po planu, mislim da nije mogao biti nesto puno bolji u ovakvim uslovima u kojima boravi! Stvarno trenira u teskim uslovima!

Na sljaci je najbolji, iz prostog razloga sto u Sarajevu nemas vanjski teren an betonu na kom se moze trenirati. Sasvim je logicno bilo da se onda ganjaju turniri na sljaci na kojima ce skupljati poene, a na turnirima tvrdih podloga je igrao samo kada je morao!

U kratkoj karijeri na challenger turnirima je do ovog AOa skupio 4 pobjede na tvrdoj podlozi. Identican broj kao i na AOu. A nivo protivnika na ovom turniru je ustvari nivo challengera. Ukljucujuci i Hajeka!

Mec protiv Dodiga ce ustvari biti prvi pravi ispit na ovom nivou na tvrdoj podlozi, kao i uopste! Prvi pravi ispit u mecu na tri dobivena seta! Do sada ih je odigrao samo par, od cega jedan u svih 5 setova.

Dodig je odlican. Odlicno servira, ima snage da trci 5 sati, fantasticno se krece...podjednako dobra ofanziva i defanziva. Na tvrdoj podlozi je dobio RAfu. U karijeri mucio Tsongu, Verdasca, Kohlschreibera i mnoge druge...nivo koji je Damir do sada samo na TVu susretao

Tako da bi za mene Damirova pobjeda, realno, bila bas velika senzacija!

Dodigov servis i fizicka sprema su nepremostive prepreke, bez obzira sto se sada stvara slika da Damir pripada ovom nivou
                          Last edited by shminka; 13-01-14, 08:19.

Comment

• Vasek rutinski. Daj onu buđavu kajsiju od 7 leta
                            sigpic

Comment

• Jerzy se trznuo, ako dobije ovaj set dobit ce i mec

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                                Jel moguće da daju prednos Janovicu i Kvitovoj a da Novaka mora gledati na netu
                                Znaci, ne verujem
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...