DC za 10tak dana...jedva cekam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gledaj Andersona sto se izvuce
Nemam pojma iskreno oko toga. BhT mu je dao 10k prosle godine mislim. Nisam vidio sponzorska obiljezija na odjeci ovdje tako da ne znam da li im ista para zbog marketinga moze traziti..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by shminka View Postma nek uleti par sponzora po 10tak k...i nek se obezbjedi za sezonu uz ovih 70 sto je zaradio na AO
Ovo bi mu stvarno moglo otvoriti mnoga vrata, super stvar da je igrao sa Berdychom...culi su sad bukvalno svi za njegasigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Svaka cast Damiru, odigrao je prelep mec, ali nista nije mogao protiv Berdiha. Ovo je nevjerovatno iskustvo za njega i nadam se da ce njegova kariera ici u nagornoj liniji od sada pa nadalje.
A dali se Anderson uspeti da se izvuce i da ode na Berdiha vidjecemo. Anderson je musterija Berdiha jer Tomas redovno pegla KevinaOVAKO
Comment
-
Treba mec u Davis kupu da se odradi strogo profesionalno i onda nek krene na masterse na sljaci. Moze usput probati i turnir u Roterdamu, ali mastersi u Monte Carlu, Rimu i Madridu su za njega dobra prilika. Posebno sto mislim da bi mogao u svim tim gradovima sasvim solidno da prodje uz malo srece , a i ne bi mnogo novca potrosio..sigpic
Comment
-
Ma ne moze on jos na taj nivo, mora odraditi jos barem 2-3 mjeseca challengera...ucesce na jacim turnirima bi mu samo škodilo po meni...
DC cemo rijesiti bez problema sa Damirom i Mirzom
Kako bih samo volio da Amer Delic odluci putovati po turnirima sa njima, kao Luti sa Federerom i Stanom...
Comment
-
Zavisi koliko challengera moze da nakupi ove godine. Ja iskreno mislim da bi trebao da se okusa i na par mastersa ove sezone, posebno ovih na sljaci jer ta mu podloga najvise lezi i naravno da suu Evropi da se ne trosi mnogo para..sigpic
Comment
-
Morate da ih dobijete, zbog nas Makedonaca!!!
A Gulbis je sad lak plen, gde ce on sa taj stomak
Joj muka mi ja da gledam Kevina kad dobije malo dublju loptu, covjek ne zna sta da radi. Za njega samo Erani, da mu nabacuje penale, ovako on ne moze do pobjede pa nek se svet obrnuo naopaku. Jedino da Vaslan podari Kevinu svom servis gemu sa nekim glupim greskama.OVAKO
Comment
Comment