Maro, Thiem ti je sigurniji, probaj na njega bezi od Nisikorija nije on poverljiv
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
A moram li svaki dan da odigram na lika koji ce se namuciti da prodje... Hajde Busta, zove te black lista.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne videh da su ovi strucnjaci tipovali na Bustu, inace bih zamenio pik. Steta, moglo se daleko dogurati ovde, ali ne da se.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Cicipas, Cilic, Karlovic, Izner, Sock, Troicki, Sijsling, Gaske, Basilasvili, Raonic, Harison, Sardi, Per, Veseli, Fritz, Mayer, GGL, Tomic, Simon, BUSTA
Jubilarni 20. clan BLACK LIST kluba.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe videh da su ovi strucnjaci tipovali na Bustu, inace bih zamenio pik. Steta, moglo se daleko dogurati ovde, ali ne da se.
Originally posted by bice View PostCicipas, Cilic, Karlovic, Izner, Sock, Troicki, Sijsling, Gaske, Basilasvili, Raonic, Harison, Sardi, Per, Veseli, Fritz, Mayer, GGL, Tomic, Simon, BUSTA
Jubilarni 20. clan BLACK LIST kluba.
@Ledeni ja ovo samo da im pokažem kako izgleda kada se uozbiljim
EDIT: setih se šta sam ti rekla za Italijana sinoć sada gledam te poruke i divim se sebiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostKakav osecaj Maro
Kontam nešto za suta i sada čekam raspored. Marterer ili Borna ?...
Verovatno MartererŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostE tako opravdah prošlu sezonu,sada mogu i da se sprdam za sutra,a ti si mogao prepisati... na GS sam pouzdana
Auuu lave pa ti skoro nemaš na koga ni da odigraš
@Ledeni ja ovo samo da im pokažem kako izgleda kada se uozbiljim
EDIT: setih se šta sam ti rekla za Italijana sinoć sada gledam te poruke i divim se sebi
Ima jos dosta tenisera, ima se na koga igrati.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostUh uopste ne verujem da ce Gofan da dobije Cekinata, ali problem je sto jos manje verujem Zverevu na ovom turniru. Mnogo tezak dan za tipovanje.
Kada razmislim mislim da su šanse 51-49 u korist GofanaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment