Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by bice View PostI hteo sam lepo Fonjinija i odigram Bornu, a poznato je koliko je balkanaca na cenoj listi (cilkan, karlovic, troicki, raonic), a uskoro i coric.
Ako nastaviš da dodaješ la crnu listu igrače uskoro nećeš imati na koga da odigrašŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Stvarno bice kukas ko Damjanov Zelenko
Cekaj da se zavrsi pa onda... ali koliko preokreta i provlacenja (ne znam danas, vec gen)...nekada je i mene tako htelo... a sada nista... cim krene lose, ostane lose do kraja
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostStvarno bice kukas ko Damjanov Zelenko
Cekaj da se zavrsi pa onda... ali koliko preokreta i provlacenja (ne znam danas, vec gen)...nekada je i mene tako htelo... a sada nista... cim krene lose, ostane lose do kraja
tt
Comment
-
Ma dobro, pusti Maru...treba joj kontinuitet da ne bi bilo ono... ubola neko zrno
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ju vidi Mara dosla ovako daleko, plasi me ova situacija, sreca sutra tipovala na Nisikorija pa mogu da razmislim o drugim igracima.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJu vidi Mara dosla ovako daleko, plasi me ova situacija, sreca sutra tipovala na Nisikorija pa mogu da razmislim o drugim igracima.
Originally posted by miloolja View PostMa dobro, pusti Maru...treba joj kontinuitet da ne bi bilo ono... ubola neko zrno
tt
Originally posted by ledeni 80 View PostMora I njoj nekad da svaneLast edited by Marija81; 31-05-18, 20:14.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by bice View PostPa gledajuci ovu godinu, za tebe je ovo daleko
Ledeni kakva titula to bi bio smak sveta da ja osvojim bilo šta
Onda bi opušteno mogli da ugasimo igricu...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostNikad se ne znaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment