Nemoj da mu je palo na pamet slučajno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostU velikoj sam nedoumici sta igrati za sutra
Maro pomozi
Ako nista barem sam odbranio bodoveŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostKevina sam igrao a na Mishu kamikazu ne smem
Mislim se izmedju Shapketa i PuljaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ide Puj u finale, samo sto su meni mahom iz donjeg dela ostali likovi koje sam vec igrao ranije.
Busta dobija Kanadjanina.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Zarkov View PostDa, ali sad treba da se odigra favorit koji će da izgubi naredni meč, a mečevi su 50-50
Comment
-
Ja ako odigram na Andersona gubim sansu za titulu, a ovamo mislim da ce Busta izbaciti Shapovalova ali sam ga iskoristio vec, bas nezgodno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJa ako odigram na Andersona gubim sansu za titulu, a ovamo mislim da ce Busta izbaciti Shapovalova ali sam ga iskoristio vec, bas nezgodno.
Comment
Comment