Filozofiraju ljudi cekajuci Sinsi, sta ce drugo..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostFilozofiraju ljudi cekajuci Sinsi, sta ce drugo..
I stvarno zašto se uzbuđujete oko prepisivanja?
Nadala sam se da znate da se samo malko šalim sa vama...
Uostalom šalila sam se i na svoj račun skoro - da ću početi da prepisujem od Šminke , gde je on mudro zaključio da u tom slučaju propadamo oboje koliki sam malerŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNeozbiljna si Marija, igranje na Peru je čisto nepoštivanje igrice, razmotrit ćemo suspenziju za USO, kad se Bojana s mora vrati
Bez šale, imao je kvalifikantaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa dobro kada se obrije i malo ulicka najlepši je u toj generacijiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNiko ne prepisuje većina vas je bila za javno tipovanje baš iz tog razloga
Ko tvrdi da će taj kome se šalju glasovi sve pošteno uraditi?
U takvom sistemu bi svako mogao naći razlog za varanje...
Comment
-
Originally posted by Dekson View PostLepo je imati potrebu razlikovati se od drugih, ali je jako bitan tajming te potrebe.
Maro tankujemo za US openŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment