Evo Madrid mogla bi ti se i Olja pridružit uskoro
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Gledam i ne verujem šta gledam...
Svaka čast Maslini, ali ove god gubio i od Kačanova i od Bedenea, i od Taro Danijela, na šljaci i sada igra sajajno, ali papa... pihhh..katastrofica
E kad ne mogu da odbranim fakin 85 poena
Jedva iščupao ovaj set..sada će valjda još malo prekid...Last edited by miloolja; 30-05-17, 21:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNikad depresivnije nisam usao u forum. Ovo mi je omiljeni turnir i stvarno sam polagao nade u dobar rezultat a ispao u prvom kolu. Kao da sam pregoreo i sad me mrzi i druge teniske tme da komentarisem ili prognoziram rezultate.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNikad depresivnije nisam usao u forum. Ovo mi je omiljeni turnir i stvarno sam polagao nade u dobar rezultat a ispao u prvom kolu. Kao da sam pregoreo i sad me mrzi i druge teniske tme da komentarisem ili prognoziram rezultate.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA zasto bi kiksali, covjece? Kako mozes drugima da zelis zlo nije mi jasnosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA zasto bi kiksali, covjece? Kako mozes drugima da zelis zlo nije mi jasno
??? Dobro je vas dvojica navikao sam na spinovanje, u sad vidim i Olja.
Cime sam ja to drugima zeleo zlo. Komentarisem isto kao i Rimu na potpuno isti nacin sam napisao da svi prolaze, a tad sam i ja bio u toj grupi, tako da nisam subjektivan uopste.
Plus Vladane ti i Noto pricate o slaboj konkurenciji, a kako je krenulo dve trecine ce "preziveti" prvu polovinu turnira vec 2 takmicenja zaredom, sto je za svaku pohvalu (i od mene, zao mi je sto sam ispao, lagao bih kada bih rekao da nije, ali to nema veze sa dobrim igrama drugih i zasluzenim prolazima)Last edited by colchonero; 31-05-17, 22:53.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOpasne stvari bogami, a sve mislila onda sa onom čuvenom tiradom kako treba mudoracija da se menja, a ničim izazvan pri tom, al ajde sve ko velim neki gaf, a ono vidi ti njega... Kažem ja, kad tad se pokaže pravo lice, ne može to doveka da se krije...doduše neko pre, neko posle... da, da...
A za ostatak komentara, znam da nisi ozbiljna
Eeee Olja, francuzi nas unistise na njihovom turniruLast edited by colchonero; 31-05-17, 22:59.
Comment
Comment