Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mark it zero will miss Miami Open?!

Mark it zero propusta Majami?!

Mark it zero- one of the key players in this season, still hasn't picked any player yet, putting his participation at Itau Miami Open in question.. There is still lack of any official informations about this. At the moment, there are just some rumors around, from unreliable sources, telling us that he is too busy, and is having troubles with his PC. Mark it zero hasn't confirmed nor retired(withdrawn) from the tournament, so he still has got some time to use his pick. Is he really going to skip this masters or will he be back with us on time? That already happened couple of times. Right now we can just wait to see what will happen tonight.

Mark it zero- jedan od glavnih igraca ove sezone jos uvek nije potvrdio ucesce na ovogodisnjem Itau Miami Openu. Zvanicne informacije i potvrde o razlogu neigranja za sada nemamo, nepouzdani izvori govore da je zauzet i da ima problema sa kompjuterom, ali nista jos nije potvrdjeno. Doticni se za sada nije oglasavao po ovom pitanju. Da li ce stvarno propustiti ovaj masters ili ce se kasno ukljuciti? Do sada se to desavalo nekoliko puta. Ostaje nam da sacekamo i vidimo sta ce noc doneti.

Sve je napisano saljivim i neobaveznim tonom. Svaka slicnost sa pravim dogadjajima u ovom i narednim postovima slicnim ovom je potpuno slucajna.
    Last edited by colchonero; 23-03-17, 11:00.

Comment

• Comment

• Kajl Edmunde stvarno si ovo uradio, stvarno?

Comment

• a imao je i mec lopte
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Edmund kao Berdych na IW
            >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Uvek moraju da odigraju tri seta kada tipujem nekoga a i većina isto kada odigra na nekog oni moraju da odigraju tri seta, i još dobio prvi set

Ništa, idem da se spremam za sezonu šljake

Comment

• NI, ja ne mogu da nadjem tvoj pik za prvi dan.
                Je l' si ti zaboravio da postujes?
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Auuu ja uopste nisam primetio za NI-ja. Jos pisem o mark it zero kako ce izgleda propustiti Majami, a ne vidim da branioca titule nema.

Comment

• ovo kako je krenulo ima da ispadnem rekorder u scudu,ali za sva vremena
                    Spoiler
                    mislim u negativnom smislu

Comment

• Tako sam i ja prosle godine, sve ispadao u prvom ili drugom kolu.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                        Auuu ja uopste nisam primetio za NI-ja. Jos pisem o mark it zero kako ce izgleda propustiti Majami, a ne vidim da branioca titule nema.
                        Gde su prognoze za danas?

Comment

• Ja se izvinjavam imao sam tri ispita danas od 13h pa do 17 i 30 a pre toga vezbao, nisam ni kosarku tipovao evo tek sad imam vremena uradicu preostale. Danas dosta meceva moze da ode na bilo koju stranu.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                            Ja se izvinjavam imao sam tri ispita danas od 13h pa do 17 i 30 a pre toga vezbao, nisam ni kosarku tipovao evo tek sad imam vremena uradicu preostale. Danas dosta meceva moze da ode na bilo koju stranu.
                            Nema veze svako ima svojih obaveza Nego bilo mi zanimljivo pa sam zato i pitao

Comment

• Borna 50% (Ajnstajn) Ijedan i drugi jako lose igraju ove sezone, Granoljers ima vise uspeha u Majamiju, ali ga je Borna dobio u oba medjusobna duela

Haase 80%(Bojana,Nemanja, Rudolf, Jack) Stvar prilicno jasna, mnogo iskusniji i bolje rangiran igrac, sasvim solidnu sezonu ima, Imer nije los, ali smatram da nije jos dorastao ovom nivou. Ipak zbog potencijala ostavljam mu 20% sansi.
                              Dzumhur 65% (ne znam jel' poceo nisam jos upalio sk) (shminka,boris) Dzumhur po meni favorit ne mali, ali ne ni izrazit u boljoj je formi, ali ni Chung nije los igrac. Ocekujem 3 seta i pobedu Dzumhura.✓✓
                              Tiafoe 70%(monfa, luka,mare,p4p1) Slican ranking, ali Tiafoe mnogo vise pobeda ove godine i dosta bolje igra od Kravcuka trenutno pa mi je favorit.
                              Rublev 40%Mrkela) Majer stvarno ne briljira ove sezone i Rubljev itekako ima sanse, zato samo blaga prednost za Floriana.
                              Ruud 25% (dekson) Ne vidim da Ruud jos uvek ima nivo i iskustvo za masters turnire, pogotovo u Majamiju. Dodatno Lu je dosta iskusniji i bolje rangirani i grac sa zapazenijim rezultatima. x
                              Last edited by colchonero; 24-03-17, 00:57.

Comment

• Da ovo ne sme vise da mi se desava, prilicno veliki propust iskupicu se objasnjenjima zbog cega tako mislim, a takodje planiram specijalan intervju sledece nedelje sa nekim igracem suicidea.

Comment

Working...
                                X