Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko god da prekinu, a billo je odlaganja i po 2-3 dana zbog losih uslova i kise... ti se pikovi racunaju dok se ne zavrse mecevi.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da kažem Madridu što se tiče tipova vrlo jednostavno ako se desi da se nečiji meč prebaci za naredni dan onda ti staviš novi tip za taj naredni dan, ali da bi se taj važio ovaj što nastavlja meč narednog dana mora pobediti

Comment

• Hvala oboma na objasnjenju, evo zavrsio je Haase.

Comment

• Pobedio

Comment

• Zasto nisam u tabeli?
            Igrao sam Fritz (Chardy); Haase (Tiafoe) i Dimitrov (Cilic)
            Last edited by NI; 24-03-17, 10:33.

Comment

• Sad sam ti poslala pm, a i pitala sam te ovde, ne mogu da nadjem tvoj pik za prvi dan
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Cudno.

Comment

• I meni je takođe bilo zanimljivo da te nigde nisam video...

Comment

• Nista nisi igrao ili si mozda pogresio prilikom postovanja..
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• I meni je bilo zanimljivo to sto je nemanji bilo zanimljivo sto te nije video ....
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        I meni je bilo zanimljivo to sto je nemanji bilo zanimljivo sto te nije video ....
                        Hahhahahaaha kako je vama sve zanimljivo što ja napišem?

Comment

• Jesi li ti NI video da ti post stoji na temi pikovi? Video si to što si postovao, da se i pojavilo tamo?
                          Jer ako nisi video, već eventualno kliknuo samo na Post Quisk Replyi izašao istog trenutka sa foruma...možda da bude više stvari zašto ga nema..
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Da i ja se secam da smo Bojana i ja primetili da nisi upisao za prvo kolo. Evo mog originalnog posta od juce ili pre 2 dana.

"Auuu ja uopste nisam primetio za NI-ja. Jos pisem o mark it zero kako ce izgleda propustiti Majami, a ne vidim da branioca titule nema."

Comment

• Pa nisi primetio. Tek smo svi juče videli kada je tipovao drugog dana i kada je Bojana htela da mu upiše taj pik (tada je videla da nema onog od prvog). Pre toga niko nije obraćao pažnju.
                              sigpic

Comment

• Meni je bilo čudno tokom celog prvog dana kako on nije nekog izabrao još pre nego što ste ovde o tome počeli pisati.

Comment

Working...
                                X