i opet niko nece osvojiti turnir.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Da iskoristim priliku da čestitam Peci pecarošu što je upecao novih 50 bodova + onaj moj 1... ihaaaaaahasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Pih pala sam za jedno mesto
Ali smo se zato moj par i ja popeli sa 9. na 4. mesto ... naravno ne zahvaljujući mom kecu...
Idemo u nove pohode .. sledeći je Dubai? daaaaaa..Last edited by miloolja; 15-02-14, 17:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
NI, ovde postavljaš svoje pikove (samo napišeš ime) i poželjno je da staviš i tzv. rezervu (njegovo ime staviš u zagradi) za svaki slučaj, ako prvi izabrani preda-odustane.
Drugo, igra se dnevno, nema veze koje je kolo, izabereš jednog pobednika i njegovog zamenika (onog u zagradi) od parova koji igraju tog dana, a mislim da raspored za ponedeljak još nije izbačen.Last edited by miloolja; 23-02-14, 10:23.sigpic
Comment
-
NI, ne znaš pravila .. ooonooooolika pravila http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1178354sigpic
Comment
Comment