Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostPrepisujes.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Hvala papi puno na pomoći postavljena je tabela.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostMaro kako napredujes
Ometa me kiša, a čekam da Nik odradi posao...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostPrepisuje od mene kao i Marija. Sad ce reci da nije tacno, ali jeste.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostPosteno sa tvoje strane.
Vjeruju da sam najbolji igrac ovdje. Eto vidi da je Marija Khachanova, a Olja Raonica prepisala. Nista ja ne izmisljam.
Meni je žestoko kako ovde ljudi do sulude granice optužuju druge za prepisivanje
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostPosteno sa tvoje strane.
Vjeruju da sam najbolji igrac ovdje. Eto vidi da je Marija Khachanova, a Olja Raonica prepisala. Nista ja ne izmisljam.Originally posted by NEMANJA97 View PostHahahahaha to možda ti verujeś
Meni je žestoko kako ovde ljudi do sulude granice optužuju druge za prepisivanjeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Samurajček, bio si simpatičniji dok si nosio velikog maga Žozeasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment