Pojj ga i reci mu da Stivo d Tivo dobija ovo nocas, neka ne brine
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostPojj ga i reci mu da Stivo d Tivo dobija ovo nocas, neka ne brine
Nema šanse da okrene Tiafo...onda ja ispadamŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobro de Marija, vidis li ti race listu? Ja sam i dalje prvi, iako sam dao dva topa i kraljicu fore poslednjih mjeseca. Ne znam sta vise ocete od meneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPenzija ide cim i zvanicno ponvoo budem prvi, to sam rekao jos prije, ugasim vam igricu jos jednom i to je to, od mene dosta
EDIT:
Pozdravlja vas Fiksni i poručuje sledeće
mozes sve da ih pozdravis,i podrzis tiafoe cisto da vladan ne ode upenziju,zrtvuj se maro,moram pobediti tebi svejedno svako gubis haLast edited by Marija81; 13-08-18, 20:46.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostMaro pakujes li kofere za NY ja sam na pola puta da krenem za tobomŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nećeš još,ima tu prostora za preokret.Ja prošla dalje...Javi se Fiksni...
UPSŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dzabe smo se otimali o fiksnog ko ce da tipuje za/umesto njega ode i on put Velike jabuke...polakice, stizemo i peskesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDzabe smo se otimali o fiksnog ko ce da tipuje za/umesto njega ode i on put Velike jabuke...polakice, stizemo i peskeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment