Moj Nik šta si im dozvolio, a dva poena od pobjede.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Vladan namerno igra sigurice, on sada mora da igra Novaka, u Koliko Raona dobije onda mora Raonu. I to mu je sto mu je.
A ti Lekso kako hoces, kako vise volissigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Činjenica je da Sandu i ja imamo najbolje karte za vikend, što se svakako i očekivalo. Prelagana je ovo igrica za majstore, nema izazova, protivnici slabi osim Vladana na dugoročne staze. On je jedini motiv koji nas može održati da igramo u kontinuitetu. Za nas se ova igrica ne zove suicide jer uvijek biramo kako treba.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostČinjenica je da Sandu i ja imamo najbolje karte za vikend, što se svakako i očekivalo. Prelagana je ovo igrica za majstore, nema izazova, protivnici slabi osim Vladana na dugoročne staze. On je jedini motiv koji nas može održati da igramo u kontinuitetu. Za nas se ova igrica ne zove suicide jer uvijek biramo kako treba.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostSto me neposlusa partneru proslo kolo sad bi u pf bio
Sada sam doguro do 4. pika, znaci sledeci turnir 5 pa onda 6 itd... Do kraja godine cu upasti u neko pfDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ako Nisikori veceras dobije noto i ja smo zavrsili ovaj turnir finalom (nemamo vise opcija)sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment