Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako Konjuh udara

Nema po meni Tomik ni cijelih 1 % sanse...a u taj procenat spadaju situacije da Rafa slomi nogu kad zapne za liniju...a dobro znamo da on ne gazi po linijama
    Last edited by shminka; 10-01-14, 07:05.

Comment

• Konjuh me odusevila nakon 2 odigrana gema, ovako nesto kod djevojaka odavno nisam vidio...spin na FHu

Zamah poput Soderlingovog

Comment

• Originally posted by shminka
        Nema po meni Tomik ni cijelih 1 % sanse...a u taj procenat spadaju situacije da Rafa slomi nogu kad zapne za liniju...a dobro znamo da on ne gazi po linijama
        Ja sam siguran da ima barem 2-3 puta vise sansi od toga ali ne moze dogurati do 5%. Ko bi bio tezi zrijeb u prvom kolu?

Comment

• Čipe

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Čipe
            Prihvatam i pored pored razocarajucih poraza Cilica u zadnja dva turnira.
            Last edited by NI; 10-01-14, 07:11.

Comment

• On se barem moze pohvaliti pobjedom protiv Rafe...i to kakvom...Rafa osvojio 4 gema

Konjuh fenomenalna, kakva steta sto mora na operaciju!!!

Nema sumnje da ce biti No.1 u buducnosti, ako se oporavi od operacije kako treba...bas sam odusevljen
              Last edited by shminka; 10-01-14, 07:16.

Comment

• Alize Lim

Comment

• Proigrala najljepsa, spasavala BP i nekako odservirala

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Prihvatam i pored pored razocarajucih poraza Cilica u zadnja dva turnira.
                    Gdje ćeš to prihvatiti, pusti shminku i navijački obojeno gledanje Tomik je sigurno teži protivnik, prije 3 godine je pružio solidan otpor. Mislim da može do seta.

Comment

• Djokovic je dobio bas lep zreb, obicno ovakav zreb ima Nadal, ali sad se obrnula situacija.
                      A normalno, Roletu je morao da dodje Conga kao sto sam rekla i pre zreba, nadam se QF, sve preko toga je neverovatan uspeh
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Moze do seta...ali seta noževa...a ako odmah nazove, na poklon ce dobiti jos jedan set

Comment

• Jedina nedoumica oko angažmana Bum Bum-a bila je koliki zapravo ima uticaj na tenisku vrhušku. Ta nedoumica je rešena posle prezentovanog nam žreba.
                          Boris Beker
                          Bitno je bilo izbeći smaranje sa Endijem u polufinalu a sve ostalo je samo rutina.
                          sigpic

Comment

• Noletu zrijeb nestvaran Inace,Danka Kovinic preskocila i drugu prepreku,jos samo jedna stepenica

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                              Jedina nedoumica oko angažmana Bum Bum-a bila je koliki zapravo ima uticaj na tenisku vrhušku. Ta nedoumica je rešena posle prezentovanog nam žreba.
                              Boris Beker
                              Bitno je bilo izbeći smaranje sa Endijem u polufinalu a sve ostalo je samo rutina.
                              Endi nece stici do SF, upravo je izgubio od Hjuita, nema on snage niti je u formi za dobar rezultat na slemu.
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Endi nece stici do SF, upravo je izgubio od Hjuita, nema on snage niti je u formi za dobar rezultat na slemu.
                                Smeo bih da garantujem da je u Novakovom delu žreba da bi stigao do polufinala. Šta će uraditi u suprotnom taboru osobito me ne zanima. Mada reper za GS nikako ne mogu biti porazi u dva dobijena seta. Na tri dobijena, Mari kako god na prvi pogled izgleda, može dobiti sve projektovane suparnike.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X