Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto se tice Damirovog i Stanovog meca veceras, ocekujem 2 pobjede. Hajek je na tvrdoj podlozi jako los, a ni forma mu nije nista bolja. U godinama je i na teniskom nivou kada sigurno razmislja o povlacenju, a samim tim ni fizicka sprema nije na najvecem nivou. Nadam se da ce u ovom slucaju vaziti "pravilo" da momak od 21 godine treba imati vise snage od veterana i da ce upravo ta snaga odluciti pobjednika. Sto se tice servisa i relija, tu ne bih nekome od njih dao neku veliku prednost. Uz snagu i konstantnost, vjerujem da ce Damir do pobjede u prvom GS mecu za BiH

Stanov novi pocetak je poceo, odnosno dobio potvrdu, na proslogodisnjem AOu. Prvi znak su bile vrlo lagane pobjede u duelima sa momcima koji su ga u proslosti znali namuciti. Sezona poslije AOa je bila fenomenal, sto je potvrdjeno ucescem na WTFu. Nema sumnje da ce Stan pokusati ponoviti proslu godinu, a lagane pobjede na AOu u prvi kolima su prvi korak ka tom cilju

Za prvo kolo je mogao dobiti i dosta lakseg protivnika. Golubev je momak koji zna igrati jako dobar tenis, a to je pokazao i protiv najboljih. Cak je i Rafu namucio! Na njegovu zalost on nema konstantnost, a mozda ni preveliku zelju da konstantnim dokazivanjem, pa zato i ne spada u sami vrh kojem bi po kvaliteti trebao pripadati. Upravo takav tenis ocekujem i veceras. Mozda jedan od setova odigra na nivou i dovede ga do uzbudljive zavrsnice, a u ostalim bi trebalo gadjati publiku u prvim redovima

Vjerujem da ce Stan dosta teze do pobjede nego javnost ocekuje, ali ista ne bi trebala izostati!

Damir&Stan

Comment

• Dobro gdje ja Damira mogu gledati ?
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Na livescore jedino nema kamera na terenu na kojem igra.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Nigdje, SB pracenje meca

Comment

• Nista preko bet365 ide pracenje, jebiga
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Izasao je delimican raspored i za utorak, Role igra drugi mec na RLA, posle Azarenke:

http://www.ausopen.com/en_AU/scores/...schedule7.html
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Kud čoveka u godinama gurnuše da tabana na četres stepeni a ovog što vole vrućinu turili u ladovinu
                sigpic

Comment

• Neka, mi se nikad nismo zalili na uslove, igramo kad god treba i na bilo kojoj podlozi

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Koje meceve gledamo veceras ?
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Sve meceve sa Hisense arene...RL je veceras bas nikakav

Konjuh-Li je za mene najzanimljiviji mec veceras

Comment

• Jedva čekam taj meč.

Comment

• LetsTalkTennis ‏@letstalktennis1
                          Tommy Haas when he got the news that Boris Becker is Djokovic's new head coach: "I thought it's a joke"

sigpic

with experience.

Comment

• Konačno počinje. Večeras počinje praćenje mečeva do kasno ujutru

Comment

• Što smo spavali spavali smo, od večeras nema spavanja
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• ima jos vremena, ali nemojte da zaboravite na igricu, sto nas je vise, to je zanimljivije
                                http://www.sportklub.info/forum/show...is-samo-pikovi

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X