Originally posted by Navras
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Razmisljah Tsongu da stavim sa njima jer Novak lakse izlazi na kraj sa Del Potrom nego Tsongom ali opet trenutno sam napisao, Jo je imao tu povredu i vidjecemo kakav ce se vratiti. Berdych ima taj ocajan H2H ali ne treba uvijek ni H2H gledati, vec tu konstantnost rezultata.
Posle grupne faze najumorniji ce biti Wawrinka i Del Potro(ako prodju)sigpic
Comment
-
A kakva je Berdihova konstantnost rezultata ... on od kad je proslegodine Devis Kup uzeo sa Ceskom ni jedan drugi trofej podigao nije
Delpo je bar 4 500-tice uzeo ako nistaA i proslavio se Ceh na slemovima ove goine opasno
sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKonkurentnost za titulu nije isto sto i konkurentnost generalno. David je po meni kompletniji i bolji igrac, ali sto se konkurentnosti za titulu tice on je tu u istom polozaju kao i Vavrinka ... Sto se tice ostalih tenisera tu je (i dalje) u dosta boljem polozaju negoli Stanislas ....Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostLeti David po terenuSamo da je imao dva dana odmora vise nakon Pariza imao bi sf garantovano.
Originally posted by Vladan View PostSad vagam sto je za Djokovica bolje, Berdych ili Wawrinka
Wawrinka je bolji izbor, u nekoj ludosti drvosječa se može pomamiti, od Wawrinke nema zime ni u novembru.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostVladane respekt za tebe ali da Delpo i Berdih igraju 10 meceva na bilo kojoj podlozi Birdman ne bi uzeo vise od 3.
Dosao Stan do pet, bice zanimljivosigpic
Comment
-
Navras ... David je konkurentniji za bolji plasman, jer realno ima mnogo bolje rezultate na slemovima od Sajcarca. Ti rezultati potvrdjuju tvoju teoriju i tu se slazem sa tobom. Ali za sam trofej na najvecim turnirima sanse su mu kao i Vavrinkine - tj minimalne ... pa evo ove godine mu se i Majami otvorio ... nikog sem njega i Mareja nije bilo, pa ope nije uspeo ... Prosle godine je uspeo protiv Janovica da uzme jedini masters u karijeri. Mozemo sada da detaljisemo (po meni bespotrebno) i da kazemo da su koliko god mizerne bile te sanse ipak veceod Vavrinkinih, ali sve se na kraju svodi na isto - Niti David niti Stanislav ne podignu pehar, vec to urade ovi isprd njih na listi .... i to je ono o cemu ja pisem....sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNavras ... David je konkurentniji za bolji plasman, jer realno ima mnogo bolje rezultate na slemovima od Sajcarca. Ti rezultati potvrdjuju tvoju teoriju i tu se slazem sa tobom. Ali za sam trofej na najvecim turnirima sanse su mu kao i Vavrinkine - tj minimalne ... pa evo ove godine mu se i Majami otvorio ... nikog sem njega i Mareja nije bilo, pa ope nije uspeo ... Prosle godine je uspeo protiv Janovica da uzme jedini masters u karijeri. Mozemo sada da detaljisemo (po meni bespotrebno) i da kazemo da su koliko god mizerne bile te sanse ipak veceod Vavrinkinih, ali sve se na kraju svodi na isto - Niti David niti Stanislav ne podignu pehar, vec to urade ovi isprd njih na listi .... i to je ono o cemu ja pisem....Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Comment