Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Navras View Post
    Besmislen ti je argument jer da bi stigao do zavrsnice morao je da pobedi nekog od najboljih... ili smo mozda zaboravili njegove pobede na slemovima protiv Nadala, oducavanje Skota od tenisa na RG-u, lesenje Novaka na sljaci etc.

Ako je to podjednako konkurentno kao i Wawrinkinih nula setova protiv Nadala onda ok.
    Konkurentnost za titulu nije isto sto i konkurentnost generalno. David je po meni kompletniji i bolji igrac, ali sto se konkurentnosti za titulu tice on je tu u istom polozaju kao i Vavrinka ... Sto se tice ostalih tenisera tu je (i dalje) u dosta boljem polozaju negoli Stanislas ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ja bih ATP tour ovako raporedio, trenutno

Nadal/Djokovic

Murray

Federer

Ferrer

Del Potro/Berdych

Tsonga/Isner/Raonic/Haas

Wawrinka
      Previsoko ti je Del Potro.

Comment

• Razmisljah Tsongu da stavim sa njima jer Novak lakse izlazi na kraj sa Del Potrom nego Tsongom ali opet trenutno sam napisao, Jo je imao tu povredu i vidjecemo kakav ce se vratiti. Berdych ima taj ocajan H2H ali ne treba uvijek ni H2H gledati, vec tu konstantnost rezultata.

Posle grupne faze najumorniji ce biti Wawrinka i Del Potro(ako prodju)
        sigpic

Comment

• A kakva je Berdihova konstantnost rezultata ... on od kad je proslegodine Devis Kup uzeo sa Ceskom ni jedan drugi trofej podigao nije
          Delpo je bar 4 500-tice uzeo ako nista A i proslavio se Ceh na slemovima ove goine opasno
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Konkurentnost za titulu nije isto sto i konkurentnost generalno. David je po meni kompletniji i bolji igrac, ali sto se konkurentnosti za titulu tice on je tu u istom polozaju kao i Vavrinka ... Sto se tice ostalih tenisera tu je (i dalje) u dosta boljem polozaju negoli Stanislas ....
            David je u Parizu bio konkurentan za titulu, put do finala i sam rezultat u istom to najbolje pokazuju. Kako god da okrenes konkurentniji je od Stanislasa jer je on zverke pobedjivao na velikim turnirima i stizao do zavrsnice isticuci time kandidaturu za titulu, dok Stan to nikad nije bio u stanju.
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Vladane respekt za tebe ali da Delpo i Berdih igraju 10 meceva na bilo kojoj podlozi Birdman ne bi uzeo vise od 3.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                Leti David po terenu Samo da je imao dva dana odmora vise nakon Pariza imao bi sf garantovano.
                Ko mu je kriv kad ne zna iskreirati taktički poraz

Originally posted by Vladan View Post
                Sad vagam sto je za Djokovica bolje, Berdych ili Wawrinka
                Biće onako kako Strikan odluči. Dobije li Wawrinka, sam će procijeniti koga da pošalje Novaku

Wawrinka je bolji izbor, u nekoj ludosti drvosječa se može pomamiti, od Wawrinke nema zime ni u novembru.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Vladane respekt za tebe ali da Delpo i Berdih igraju 10 meceva na bilo kojoj podlozi Birdman ne bi uzeo vise od 3.
                  Igrali su sest puta, 4:2 vodi Argentinac, nista strasno, jednom mu je predao Berdych. Berdych kad ga dobije dobije ga u straight sets.

Dosao Stan do pet, bice zanimljivo
                  sigpic

Comment

• Navras ... David je konkurentniji za bolji plasman, jer realno ima mnogo bolje rezultate na slemovima od Sajcarca. Ti rezultati potvrdjuju tvoju teoriju i tu se slazem sa tobom. Ali za sam trofej na najvecim turnirima sanse su mu kao i Vavrinkine - tj minimalne ... pa evo ove godine mu se i Majami otvorio ... nikog sem njega i Mareja nije bilo, pa ope nije uspeo ... Prosle godine je uspeo protiv Janovica da uzme jedini masters u karijeri. Mozemo sada da detaljisemo (po meni bespotrebno) i da kazemo da su koliko god mizerne bile te sanse ipak veceod Vavrinkinih, ali sve se na kraju svodi na isto - Niti David niti Stanislav ne podignu pehar, vec to urade ovi isprd njih na listi .... i to je ono o cemu ja pisem....
                    sigpic

Comment

• Iz aviona NĐ se vidi da nema gazde u A grupi.
                      U ovoj nasoj B gazda sve lepo postrojio i ostavio decu da se ‚‚dogovore‚‚
                      sigpic

Comment

• Ovaj covek je neunistiv(Ferer)
                        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Navras ... David je konkurentniji za bolji plasman, jer realno ima mnogo bolje rezultate na slemovima od Sajcarca. Ti rezultati potvrdjuju tvoju teoriju i tu se slazem sa tobom. Ali za sam trofej na najvecim turnirima sanse su mu kao i Vavrinkine - tj minimalne ... pa evo ove godine mu se i Majami otvorio ... nikog sem njega i Mareja nije bilo, pa ope nije uspeo ... Prosle godine je uspeo protiv Janovica da uzme jedini masters u karijeri. Mozemo sada da detaljisemo (po meni bespotrebno) i da kazemo da su koliko god mizerne bile te sanse ipak veceod Vavrinkinih, ali sve se na kraju svodi na isto - Niti David niti Stanislav ne podignu pehar, vec to urade ovi isprd njih na listi .... i to je ono o cemu ja pisem....
                          Ajde da ne idemo dalje u sitna crvca posto se svakako necemo pomaci sa svojih pozicija, ali uporedi Davidovu igru u finalu Majamija i Pariza sa onim sto je Stan odigrao u finalu Madrida. Ko je bio konkurentniji u tim finalima? Ishod je bio na kraju isti, tu imas poentu, ali je David bio neuporedivo blizi trofeju, protiv Skota je imao i mec loptu.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Wawrinka je bolji izbor, u nekoj ludosti drvosječa se može pomamiti, od Wawrinke nema zime ni u novembru.
                            To i ja mislim, jos je imao tri preteska meca. Ceh bude li ubacao 70-80% prvog nema prije TBa u ovim uslovima nista.
                            sigpic

Comment

• Bravo Stan, idemo majstore

Comment

• Uspeo Stan da odservira za set,znaci u trecem David jos vise moze on do sutra
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X