Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jap, ja sam siguran da ce zijaniti sutra

Comment

• Originally posted by notorious View Post
      Berdych očekivano. Bilo bi previše da u par dana izgubi oba meča protiv Ferrera. Podsjećanja radi, u Parisu u drugom setu je propustio priliku da sve riješi sa rutinskih 2-0, protiv tad magičnog Ferrera. Sutra je malo šta na reketu Wawrinke, i ako dobije, Rafa će se vjerovatno zadovoljiti setom. Možda neće juriti ni set ako Novak danas izgubi.
      Mozda ocekivano, ali definitivno neocekivano lako. Bar za mene.

Comment

• Federer na 11 ili Gaske na 3

sigpic

Comment

• Role
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Federer je favorit bez sumnje ali treba reci da ove godine ima samo dve pobede nad igracima iz TOP 10. Protiv Conge na AUS Openu i Delpa u Parizu. U svakom slucaju bice zanimljiv mec.

Comment

• Strasne lobove igra Dodig

Majstor napisao Međugorje na kameru
              Last edited by shminka; 07-11-13, 14:23.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Majstor napisao Međugorje na kameru
                Gospa u Londonu???

PS:Jedva sam te prepoznao, bolji ti je bio onaj avatar..
                Last edited by LegendaBL; 07-11-13, 14:35.
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Na SKYju proglasise Rišu 24godisnjakom

A Beker potvrdio da Roger ima najbolji jednorucni BH ikada

Kaze da ga je upravo taj udarac ucinio posebnim, jer je u stanju toliko miksati igru sa njim

Comment

• Becker odavno ne zna sto prica, najljepsi je, nikako najbolji.
                    sigpic

Comment

A Beker potvrdio da Roger ima najbolji jednorucni BH ikada
                      Iznio misljenje sminka, iznio misljenje nije mogao potvrditi.

Comment

• Dosta njih takodjer iznese misljenje...a ti se za to uhvatis kao za činjenicu

Ovo je dokaz da dosta njih ne zna sta prica...

Comment

• kako je lepo kad bez problema pokrecem strim

idemo Role
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

Dosta njih takodjer iznese misljenje...a ti se za to uhvatis kao za činjenicu

Pa Becker jedan dan prica Nadal je najbolji, drugi kako ce iko da pobijedi Djokovica, Murray moze sa Nadalom i Djokovicem da se mjeri, Federer bez premca najbolji u istoriji. Uglavnom te legende mlate do iznemoglosti, da se bar oce drzati jedne verzije price, ali jok.
                            McEnroe tek hajpuje svakog ko je iole aktuelan.
                            sigpic

Comment

Dosta njih takodjer iznese misljenje...a ti se za to uhvatis kao za činjenicu

Cini ti se shminka, ja to nikada ne radim. Ja citiram toga i toga komentatora. Nekima vise vjerujem nego drugima. Beker nije Mekinro, ali jos uvijek nije neko ko uvijek kaze sto misli.

shminka,

Vladan i ja se nismo dogovarali.

Comment

• Neke od izraza pomenutih komentatora bas cesto koristis...kad su u pitanju brzine, najbolji ikada vidjeni tenis i jos par njih

Comment

Working...
                                X