Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Duka View Post
    Nece sledece,ako sad osvoji London
    Ove neće osvojiti London, što znači da će Pariz tankovati sve dok se to ne desi?

Ma daj ljudi smiješni ste, mislim da Nadal i njegovo "tankovanje" ne zaslužuje toliku pažnju i raspravu
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
      Ujka mu rekao kako da igra ;)
      Ovaj komentar iako je prilicno ironican, sadrzi mnogo istine ....
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
        Granjojers (ili kako vec ), Janovic, Gaske, mnogo se istrosio nema sta, a i malo bodova nije na odmet.
        Nemoj tako, Jos mu Marcel najveci otpor pruzio u Parizu, kakvi Janowitzi..
        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Jer da je Federer prosao u finale gledali bi mi drugaciji drugi polufinalni duel Pariza ... u to budite sigurni ...
          Ali to je sada najmanje bitno, bitno je da je Nolence uzeo titulu tamo i bitan je ovaj turnir, pa da vidimo koliko je jos snage i izdrzljivosti u nasem sampionu ostalo. Po mom misljenju dovoljno - sada sam prilicno siguran u to s obzirom na sve sto sam video od konkurencije do sada.... Jer NIKO najrealnije nije ovde na svom maksimumu ...
          Što znači da se Nadal plaši susreta sa Novakom, tako odmah recite

Comment

• Nadal ako ce da napada London onda ce da se sprema za isti pet dana prije ostalih, a ne da ima dan odmora vise od Djokovica, koji se opet na terenu zadrzao u finalu manje od dva sata. Nadal ako mu protivnik ovdje ne bude Novak osvaja London svakako, pripremao se od utorka ili igrao tri sata u nedelju pa danas opet. Ako mu bude Noivak protivnik ne osvaja London najvjerovatnije. Simple as that.
            Jeidno taj medjusobni da ne kvari i da ne dize Novaka i pred London i pred narednu sezonu, ali stvarno nema logike jer on Paris nikad nece osvojiti najvjerovatnije. Kad se dodje do polufinala Mastersa, pogotovo Mastersa koji nemas, a zelis svaki moguci rekord onda ides da ga osvojis. Sto se mene tice tako mora da razmislja svaka iole normalna osoba.
            sigpic

Comment

• Delpo ga ovdje moze skinuti bez vecih problema

Comment

Jer da je Federer prosao u finale gledali bi mi drugaciji drugi polufinalni duel Pariza ... u to budite sigurni ...
                Naravno da bi u tom slučaju dobio. Ovako mu ništa nije garantovalo titulu, samo dodatno iscrpljivanje, Strikan je doktor da iz svega izvuče maksimum.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Delpo ga ovdje moze skinuti bez vecih problema
                  Moze, ali mi je i on izgledao sinoc kao polomljena baba... muci se sa Gaskeom - EJ GASKEOM preko dva sata ....
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• jedan od gorih meceva koji sam ikada gledao izmedju prvog i treceg na svetu...Nadal sa ovakvom igrom ne bi imao sta da trazi sa Fererom (a ni sa vecenom iz prvih 10) da je ovaj imao bar jos jedan dan...a sto se tice Pariza, mislim da je Ferer odigrao bas dobar mec i u polufinalu i u finalu...prosto Nadal ne moze vise da izdrzi fizicki...covek smanjio dop posle one prasine i eto ti

Comment

• Kaze da nije bio skoncentrisan...u glavi mu je idalje pljacka koja mu se desila u Parizu...

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                        Zato što smatram da to igraču kao što je on ne priliči. Nikada nije uzeo Pariz, zašto? Jeli svake godine tankovao, hoće li tankovati svake naredne?
                        Pariz je pre ove , igrao poslednji put 2009 i izgubio od Novaka u SF 6 3 62 , znaci nije tankovao , to mu je realni domet u dvorani pariskoj
                        Similis simili gaudet

Comment

Ovaj komentar iako je prilicno ironican, sadrzi mnogo istine ....
                          Nisam bio ironican.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

Moze, ali mi je i on izgledao sinoc kao polomljena baba... muci se sa Gaskeom - EJ GASKEOM preko dva sata ....
                            To je samo bilo zatišje pred buru!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Kaze da nije bio skoncentrisan...u glavi mu je idalje pljacka koja mu se desila u Parizu...
                              Jako mudo, da izvines na izrazu ... okrenuo se bata na sekund i saner mu zdipio torbicu lagano... Stani a sta?
                              Niti je doziveo nekakav fizicki napad, niti pretnju niti mu je zdravlje u jednom trenutku bilo mrvu ugrozeno.... Desava se svakom. Da ne napominjem da se sve to da resiti vrlo lagano kada je neko poput Del Potra u pitanju. Nije on obcan smrtnik kao mi ostali pa da se jebe posle po raznim salterima i institucijama mesec dana zbog izgubljenih dokumenata ( u ovom slucaju ukradenih). Ako je to glavni razlog onog sinocneg mrcvarenja onda do djavola i sa Delpom injegovom igrom ...
                              sigpic

Comment

• Ovdje je najveci problem sto imamo tri meca i sva tri su bila prelosa. I onaj u 21h ce biti gori od onog u subotu, a onaj u subotu je bio sprdnja. Dodju ljudi da gledaju tenis i vide 53 greske uz 25 vinera, presmijesno.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X