Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    I dalje mislim da je teorija o dogovoru tacna. Danasnji mece me ni najamnje nije razuvjerio u to!
    Jeste, tankovao je turnir u polufinalu koji nikad nije osvojio i koji mozda nikad nece osvojiti, mada oce vjerovatno posto ima jos bar 10 godina pred sobom, a dominira generalno u dvoranama
    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Jeste, tankovao je turnir u polufinalu koji nikad nije osvojio i koji mozda nikad nece osvojiti, mada oce vjerovatno posto ima jos bar 10 godina pred sobom, a dominira generalno u dvoranama
      Vazniji mu je WTF od Pariza, nemoj da se pravis naivan.
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Kao sto je bilo ocekivano Rafa je zabelezio pobedu. Nije imao David skoro nikakve sanse za pobedu veceras, a i stigao ga je umor da pruzi neki dostojan otpor. Za prvo mesto na kraju godine sada postoje samo minimalne sanse, zabelezice trijumf Nadal protiv Stana ili Berdiha.

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
          Vazniji mu je WTF od Pariza, nemoj da se pravis naivan.
          Koji takođe nikada nije osvojio
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Pa sto nije izgubio u trecem kolu, zna se kako se tankuje? Dobio je dan odmora u odnosu na Novaka, big deal. Nadal nije maloumnik, mada ga vi tako predstavljate. Jer je meni tajpotez tankovanjan u polufinalu Mastersa, turnira koji nikad nije osvojio malouman. Novak nije htio na jednoj nozi da tankuje cetvrtfinale protiv Monfilsa prije dvije godine u Cincyu, a ovaj tankuje u polufinalu kad je fizicki spreman. How yes no.
            sigpic

Comment

Pa sto nije izgubio u trecem kolu, zna se kako se tankuje? Dobio je dan odmora u odnosu na Novaka, big deal. Nadal nije maloumnik, mada ga vi tako predstavljate.
              Zato sto su mu trebali bodovi. 360 bodova iz Pariza je bilo sasvim dovoljno.

Comment

• Granjojers (ili kako vec ), Janovic, Gaske, mnogo se istrosio nema sta, a i malo bodova nije na odmet.
                Dayman (a-a-ah...)
                For everyone

Comment

• Lagana pobeda, a i za Nadalove standarde nestvarno brz - kratak mec... tako da verujem da mu je ostalo i vise nego dovoljno snage da odigra ovaj turnir do kraja.... Ima lepu priliku da ga osvoji - najvise zbog umora glavnih konkurenata (Ako izuzmemo Novaka i Delpo mi je sinoc izgledao prilicno izmrcvaren, a jos je odigrao dugacak mec - ovi ostali ga ne mogu dobiti makar igrao i na jednoj nozi osim mozda Rodzera). Videcemo mislim da nece osvojiti, ali neosporivo je da mu je ove godine najbolja sansa za to ...
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• A bodovi znaci, posto ih nece uzeti dovoljno u Londonu. Pa on je siguran u titulu ako tankuje polufinale Parisa, napada London onda pjeske, London je mnogo vazniji. Zamisli da je ispao u drugom kolu, bio bi pet dana prije ostalih u Londonu i vec gravirao sebi ime na trofeju. Dogovorite se sami sa sobom. 1500 je takodje vise nego dovoljno, koji ce mu onda tih tricavih 360
                    sigpic

Comment

• Kad je bila prica o tankovanju,bio sam suzdrzan.ALI posle ovoga sad,misljenja sam da je 100% rafica ipak tankovao u gradu svjetlosti Znaci ono polufinale i ovo prvo kolo nebo i zemlja!S toliko zara,emocije, trcanja, udarci sve je to danas bilo kao da mu se o zivotu radi! rafica

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                      sigpic

Comment

A bodovi znaci, posto ih nece uzeti dovoljno u Londonu. Pa on je siguran u titulu ako tankuje polufinale Parisa, napada London onda pjeske, London je mnogo vazniji. Zamisli da je ispao u drugom kolu, bio bi pet dana prije ostalih u Londonu i vec gravirao sebi ime na trofeju. Dogovorite se sami sa sobom. 1500 je takodje vise nego dovoljno, koji ce mu onda tih tricavih 360
                        Jos jednom:
                        Granjojers (ili kako vec ), Janovic, Gaske, pa i da igra desnom rukom dobio bi ih, zasto da ispada od njih.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

Vladane,

To je argument od prije dva dana. I ti i ja i jos poneko smo sve takve argumente apsolvirali.

Vjerovatno se sjecas da su barem neki od nas zakljucili da ce stavri biti jasnije poslije danasnjeg meca. Za mene su stvari definitvno jasnije. Cini mi se i za tebe. U protivnom bi upotrijebio danasnji argument a ne onaj dva dana star.

Comment

• Nema potrebe za daljnjim raspravljanjem na ovu temu. Novak je uzeo Pariz i to se ni u kom slucaju nije moglo promjeniti. Nadal je odlicno krenuo u Londonu. Iznenadjujuce lagana pobjeda protiv Ferrera ce mu pomoci u nastavku turnira. Idemo dalje

Comment

• I zabopravljate svi a pogotovu ti Vladane da to nije nista do Rafinja. On se u sustini tu nista i ne pita... Sve je do Tonija. Da mu toni kaze "skoci u bunar" Rafa bi bez pogovora skocio. Nema tu pogovora niti ikakve rasprave kod njih dvojice.... Toni je smislio ovu strategiju, kao i onu krajem prethodne a pocetkom ove sezone... kao u ostalom i svaku tokom citave Nadalove karijere. Do sada je SVAKI PUT matori spanac bio i vise nego uspesan sa svojim taktikama... videcemo da li ce i dalje tako nastaviti ...
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Granollers mu uzeo vise gemova nego sto ce Novaku za tri meca, znamo odlicno koliko ga je mucio Janowicz, nesposoban je jer u glavu ima dasku, ali ga je bombardovao samo tako, Gasquet je smijesan lik koji ne moze nikad dobiiti iole ozbiljnog igraca. Nadal nije dovoljno dobar posle US Opena ili ja nesto propustam? Da je izgubio onako od Del Potra svi pricali nesto drugo, no aj
                                sigpic

Comment

Working...
                                X