Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Po meni je podloga vise nego fer, prima i slajs, ali i loptica sasavim solidno odskace, tako da svako moze da igra svoj stil.
    A ovo je indoor hard, po definiciji mora biti brza.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ako bude odmoran, Novak bi morao pobijediti danas. Istina je da su oragnizatori do maksimuma prilagodili uslove Federeru, ali Novak je ipak jaci igrac u ovom trenutku. Naravno umor moze poremetiti ovu racunicu.

Pozeljno je da pobijedi 2:0, tako da neugodni mec sa DP-om ima nesto manji znacaj.
      Ne mogu da vjerujem sta ja citam. Nije ovo Basel pa da prilagodjavaju uslove prema Federeru, sta ti pricas covjece. To sto je ova podloga najbolja i najvise odgovara Federeru to je sasvim druga stvar, nista oni nisu prilagodjivali. To ti je isto kao da kazes da u Parizu prilagodjavaju sljaku prema Nadala.
      Ni, izuzetno se postujem ali sad si posteno izlupetao.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Ne mogu da vjerujem sta ja citam. Nije ovo Basel pa da prilagodjavaju uslove prema Federeru, sta ti pricas covjece. To sto je ova podloga najbolja i najvise odgovara Federeru to je sasvim druga stvar, nista oni nisu prilagodjivali. To ti je isto kao da kazes da u Parizu prilagodjavaju sljaku prema Nadala.
        Ni, izuzetno se postujem ali sad si posteno izlupetao.
        Nisam izlupetao i ne volim taj rjecnik.

Dao sam izvor, ti mu mozes vjerovati a ne moras. Inace, prosle godine, u polufinalnom mecu Mari-Federer, na WTF, daleko vecu podrsku je imao Federer nego Mari. Vecina ljudi potcjenjuje koliko je Federer popularan, a popularan igrac je dobar za biznis, a biznis su sponzori...
        Last edited by NI; 05-11-13, 13:11.

Comment

• @NI
          Mislim da gresis u tome da ljudi potcenjuju Fedovu popularnost, jer ako neko 11. godina za redom dobija nagradu kao najomiljeniji igrac izabran od strane fanova, ako svuda navijaju za njega pa cak i protiv domacih igraca ili je u najboljem slucaju 50-50, onda je jasno da je on magnet za publiku, sigurno najpopularniji igrac ikada.
          Znam da ce javiti ovi sto vole Borga, ali mislim da nije moguce to uporedjivati, iz razloga sto mediji tada i mediji sada nisu isto.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Nisam gledao mečeve juče, pa me interesuje da li je ova podloga sporija od one u Parizu?

Comment

• Е па ако је брза, онда ће и Феки морати брже да трчи и да се умара.... Нолету изгледа све једно шта стављају, изађе и победи...

свиђа ми се оно 2/0,2/0,2/0 па онда 2/1 и финале 2/1 /што је баби мило, то се снило/
              sigpic

Comment

• Ja mislim da je malo brza i da bolje prima slajs.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  @NI
                  Mislim da gresis u tome da ljudi potcenjuju Fedovu popularnost, jer ako neko 11. godina za redom dobija nagradu kao najomiljeniji igrac izabran od strane fanova, ako svuda navijaju za njega pa cak i protiv domacih igraca ili je u najboljem slucaju 50-50, onda je jasno da je on magnet za publiku, sigurno najpopularniji igrac ikada.
                  Znam da ce javiti ovi sto vole Borga, ali mislim da nije moguce to uporedjivati, iz razloga sto mediji tada i mediji sada nisu isto.
                  Bojana,

Bez uvrede, ali ja mislim ad ti nisi u potunosti svjesna Federerove popularnosti. Ilustracije radi vidi ovaj clanak:

http://www.forbes.com/sites/kurtbade...d-the-numbers/

Od juna 2012. do juna 2013, dakle u periodu u kojem je Federer imao samo jedan vrhunski rezultat (pobjeda u Uimbldonu) Federer ja zaradio 71.5 miliona dolara a Novak, koji je bio drugi, 26.9. Skoro tri puta manje.

Navodno je Novak bio nervozan u Parizu jer je publika pokazala veliko odusevljenje za Federera. Malo ljubomore...

Tenis je prvo biznis pa sve ostalo.
                  Last edited by NI; 05-11-13, 13:05.

Comment

• Kako nisam svesna?
                    pa ja ti napisah da on 11. godina zaredom osvaja nagradu za najomiljenijeg igraca, njegovi mecevi su uvek raspordati, navijaju za nejga protiv domacih igraca, cak i ludi Francuzi itd. sasvim je jasno da je on ubedljivo najpopularniji igrac

sigpic

with experience.

Comment

• Ко зна колико бих волео Фекија, али сам често против њега јер ми се моја жена попела на врх главе са својим уздисањем кад га гледа, а ја се осећам као да гледам порнић, а не тенис... она само уздише и испушта, "ух,ах"...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Dao sam izvor, ti mu mozes vjerovati a ne moras. Inace, prosle godine, u polufinalnom mecu Mari-Federer, na WTF, daleko vecu podrsku je imao Federer nego Mari. Vecina ljudi potcjenjuje koliko je Federer popularan, a popularna igrac je dobar za bisznis, a biznis su sponzori...
                        NI, slazem se tobom da se Federer favorizuje u Londonu sad kad nema Mareja ali to je bilo za ocekivati. U pitanju je veliki novac.

Comment

• Podloga je prilicno brza, u Parisu nije bila, ali su bile loptice, sto ce reci da su brzi uslovi vladali u Parisu ipak. Ali sa Londonom je problem taj izuzetno visoki odskok, slajs se odlicno prima, a vidjecemo za dva sata sta je sa spinom.
                          London je inace sporiji i to je napravljeno zbog Murraya, sad kad njega nema organizatori mogu da rade za Rogera. Ali visoki odskok nije dobra stvar za dvoranu, za jednorucni BH.
                          sigpic

Comment

• Brza je podloga nego prosle godine...vidjelo se to najbolje po Stanovim servisima u T liniju...40% njih Tomica u jednom trenutku nije uspio nikako vratiti

Comment

• Jeste, ali ja imam problem sto je masu lopti Berdych udarao sa metar, metar i po visine
                              sigpic

Comment

• Bas me interesuje moze li Ferer da pobedi Nadala.Dokazani borac,u Parizu mu nije zadrhtala ruka.
                                Po toj logici,prevazisao strah od Nadala,verujem da ce se boriti,ali da li ce to biti dovoljno?
                                Verovatno nece,umoran je,igrao je silna finala,samim tim su mu sanse dosta umanjene,ipak mislim da Nadal dobija mec danas.
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X