Juriš neće izostati, vjerujemo u pobjedu iako će do nje jako teško doći
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostOd Šangaja se u Rafinom i Stanovom životu nista promjenilo nije. Bogatiji su za jos jednu Rafinu pobjedu od 2-0 i jos jednu propustenu Stanovu priliku u prvom setu. Tako da cu samo iskopirati najavu tog meca...jer danasnji vidim upravo onako kako sam vidio i taj!
Stan ce vjerovatno biti opasan u prvom setu. Nadam se da ce ga ovaj put i uzeti. Bio bi red
Svejedno ni nakon eventualnog dobijenog seta ne ocekujem pobjedu. Rafa sigurno dobija danas.
Mislim da je Stanu pametnije cuvati snagu za duel protiv Ferrera
Stvari su se promijenile od Sangaja. U Stanovu korist. Vjerovatno to nece biti dovoljno ali treba spomenuti.
Rafa je dosao u Sangaj, sa rezultatom 24:0 na hardu. U medju vremenu je izgubio tri meca, to ostavi traga na samouvjerenost. Vaznije, Vavrinka je dosao u Sangaj sa polufinalem USO i dva 'velicanstvena' poraza od Novaka. Od tada je otisao korak naprijed, plasirao se za WTF, zavrsiti ce godinu u prvih 10. Moze se slobodno reci da je igra nikad bolje. U prvom mecu u ponedjeljak, koji je uvijek tezak, on je prosao test. Nije se obrukao. Sve preko toga je cisti bonus. On protiv Rafe apsolutno nema sto da izgubi a Rafi je i te kako vazan mec.
Ako Stan bude opusten i ako ne chokne, u slucaju da povede, dajem mu 30% sansi da pobijedi Rafu i pored toga sto nikada nije uzseo set.
Comment
-
Idemo Stan!
Prskaj da brojimo i danas do 6? Zna se sta je Ferer uradio kada sam brojaosigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment