Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Ako je stvarno postojao dogovor Ferer Nadal, onda je Fererov gubita gema kada je prvi put servirao za mec kljucan da da uvjerljivost mecu. Jer kao ovo smo vidjeli i prije, sada ce Ferer da pukne. Isto tako su kljucni naglaseni Rafin vamos poslije tog brejka. Vamos koji nije imao strasti. I dosta hladno rukovanje na mrezi. Kao Rafa je razocaran.
    Onda po toj logici najbolje da su odigrali TB jer to ionako vecina ljudi smatra lutrijom.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Onda po toj logici najbolje da su odigrali TB jer to ionako vecina ljudi smatra lutrijom.
      Istina! Ko zna zasto nisu. Preporucio bih ti da odgledas zadnjih 3 minuta ovog skracenmog snimka. Od 5:4 za Ferera u drugom setu.

http://www.youtube.com/watch?v=wLLDwZ381Wc
      Last edited by NI; 03-11-13, 11:53.

Comment

• Al je Nadal slao poklone, ko na treningu. Pamti pa vrati

Comment

• Ako je tačno da je Nadal tankovao, čemu onda ona reakcija kada je u drugom setu na 5-4 vratio brejk?
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
            Ako je tačno da je Nadal tankovao, čemu onda ona reakcija kada je u drugom setu na 5-4 vratio brejk?
            Pogledaj ponovo tu reakciju. Meni ne djeluje nadalovski. Ima dvostruki vamos, mozda cak trostruki. To je netipicno. Ali ni jedan nije iz dna duse.
            Last edited by NI; 03-11-13, 12:42.

Comment

Pogledaj ponovo tu reakciju. Meni ne djeluje nadalovski.
              A kako ti djeluje?

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                A kako ti djeluje?
                Kao gluma ili u najboljem slucaju kao ohrabrivanje sebe za nesto sto mu se u sustini ne da.

Da bih bio siguran, trebao bih uporediti snimak stotina Nadalovih reakcija.

Inace sve skupa bar za mene, vise i nema neke veze sa tenisom. To je postala zagonetka, koju bih zelio odgonetnuti. Ali u tom tipu zagonetki nikada ne mozes biti 100% siguran.

Novakove reakcije poznajem bolje od Rafinih. Novak zna da kaze cesto: "Idemo, idemo!". To je obicno kada sebe tjera da obavi posao za koji misli da i tako i tako moze obaviti. To sje obicno jedan ili cesce dva dosta nervozna brzo izgovorena idemo, sa malo govora tijela. U principu nema oslobadjanjan tenzije. Reakcija nije 'orgazmicka'. Cuo sam to idemo nekoliko puta jucer.

A imas i drugu Novakovu reakciju sa idemo: "Ideeeeeeeemo breee!" Sve se trese od strasti, i primarno je oslobadjanje nagomilane tenzije. Uvijek pracena naglasenim govorom tijela. Cesto je to neartikulisani krik. Uvijek strasno dobar znak. Prava 'orgazmicka' reakcija. Sekundarna reakcija, ako je uopste ima, je puno manje zestoka.

Ona Nadalova sinocna reakcija mi upda upravo izmedju te dvije. Premalo strastvena da bi bila orgazmicka tj. pokazal oslobadjanje tenzija. Previse zestoka da bi bila ohrabrivanje.

Inace za razliku od Novaka i Rafe, reakcije Ane Ivanovic, ona uvijek kaze: 'Ajde!' i Cilica koji nesto slicno prozbori, nikda nemaju pravu strast, cak i kad su glasne.
                Last edited by NI; 03-11-13, 13:05.

Comment

• Ovdje savko ima svoje mišljenje i to je uredu, mislim da Nadalov poraz nije vrijedan ovolikog raspravljanja, nije ni prvi a ni poslednji, a to da li je tankovao ili ne to samo on zna. Mislim da je vrednije ono što sada slijedi i da se tome treba posvetiti, Novak i Ferer su to svakako zaslužili!

Comment

Kao gluma ili u najboljem slucaju kao ohrabrivanje sebe za nesto sto mu se u sustini ne da.

Da bih bio siguran, trebao bih uporediti snimak stotina Nadalovih reakcija.
                    Te reakcije manje više, ali šta reći za onaj debeli aut Ferrera u drugom setu na koji Nadal uopšte nije odreagovao. Znamo da Nadal reaguje i na loptice koje padaju na liniju, a sad je pustio da se čist njegov poen pripiše Ferreru, ništa čudno za njega

Šta očekuješ danas?

Comment

• Vidim da ste se bas dotakli te teme da li je Rafa tankovao ili ne.

Prvo cu reci da ne mogu da verujem da je NI deo grupe koja veruje u teorije zavere. Prosto nisam verovao da cu to videti .

Drugo, argumenti su vam skroz ok. Sve je to normalno. Bezanje od Djokovica i cinjenica da mu dodatni poeni nisu potrebni sada kada ima tako laganu grupu.

Ali mi mozemo o ovome da pricamo kolko god zelimo sta je istina zna samo Nadal. A ako je stvarno namestio tacnije pustio Ferera da ga pobedi ja zelim da verujem da ce mu se to kad tad obiti o glavu. Mozda vec u utorak.
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                        Ali mi mozemo o ovome da pricamo kolko god zelimo sta je istina zna samo Nadal. A ako je stvarno namestio tacnije pustio Ferera da ga pobedi ja zelim da verujem da ce mu se to kad tad obiti o glavu. Mozda vec u utorak.
                        Ovome se iskreno nadam, ako je priča o tankovanju tačna (a i dalje mislim da nije)

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Šta očekuješ danas?
                          Ocekujem pobjedu. Pustio Nadal ili ne, ovo je prilika za Novaka da relativno lako osvoji 400 poena. To je puno poena. Ferer ce da grize, ovo je sansa za njega da osvoji 2. masters. Medjutim zadnji mec u Australiji je bio porazavajuci za Ferera. A Fererov problem je da ima dobro pamcenje. Mozda njegova najveca slabost kao tenisera.

Originally posted by Bonomo View Post
                          Prvo cu reci da ne mogu da verujem da je NI deo grupe koja veruje u teorije zavere. Prosto nisam verovao da cu to videti .
                          Zao mi je ako sam te razocarao. Jednom se isto tako iznenadio p4p1.
                          Last edited by NI; 03-11-13, 13:13.

Comment

• Ajd' malo da sanjarimo, pa da se nadamo drugom uzastopnom Rafinom porazu od Ferera..
                            No chance..
                            Originally posted by gokara
                            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Ocekujem pobjedu. Pustio Nadal ili ne, ovo je prilika za Novaka da relativno lako osvoji 400 poena. To je puno poena. Ferer ce da grize, ovo je sansa za njega da osvoji 2. masters. Medjutim zadnji mec u Australiji je bio porazavajuci za Ferera. A Fererov problem je da ima dobro pamcenje. Mozda njegova najveca slabost kao tenisera.

Zao mi je ako sam te razocarao. Jednom se isto tako iznenadio p4p1.
                              Nije stvar u tome da li si me razocarao . Ti uvek dajes validne argumente. Verujem da kada si gledao mec nisi zeleo da verujes da ga Nadal pusta. Pa si cekao pad Ferera. Tada bi znao da ga Nadal ne pusta. Da je recimo Ferer izgubio drugi set... Ovako cak i ja pocinjem da razmisljam da je Nadal razmisljao par koraka u napred juce.

Nadam se da ce mu se to obiti o glavu.
                              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                                Ajd' malo da sanjarimo, pa da se nadamo drugom uzastopnom Rafinom porazu od Ferera..
                                No chance..
                                Nista ne bi pobilo moju 'teoriju zavjere' kao to, ali bi mi bilo jako drago da se upravo to desi.

Comment

Working...
                                X