Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gledala mec,nemam sta zameriti Noletu,videlo se da mu je stalo do pobede,borio se grizao,ali one bombe u prvom setu
U prvom setu je Izner nenormalno servirao,2 i 3 set je pokazao kakav je on teniser. Samo servis i lupa li lupa,i to je kao tenis
Bravo Nole,idemo daljesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Juce rekoh da JMDP deluje ispuvano, poznato je da nakon jednog dobro odigranog turnira sledi visemesena apsitinencija i daleko losije pertije, ali cemu ovo simuliranje povrede, prenemaganje i vucaranje po terenu nije mi jasno
Sto se Novaka tice samo pogledajte kako je odigrao poen na 3:3 u tb-u, koliko samo stegnutosti i odsustva bilo kakve ideje sta da igra. Potpuno se odsekao, a takav je bio u vecini kljucnih poena. Skidam kapu Isneru za servise na bp, u vecini situacija Novak je bio nemocan, ali i kada je mogao da napravi vise, kada bi otvorio poen, pravio je neverovatne gluposti.Last edited by Navras 16950; 31-10-13, 15:29.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by NI View PostJesmo li mi gledali isti mec?
Ti se toga ne sećaš ili...?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa ne znam, kada tako pitaš, onda verovatno nismo.
Ti se toga ne sećaš ili...?
Originally posted by Navras View PostSto se Novaka tice samo pogledajte kako je odigrao poen na 3:3 u tb-u, koliko samo stegnutosti i odsustva bilo kakve ideje sta da igra. Potpuno se odsekao, a takav je bio u vecini kljucnih poena. Skidam kapu Isneru za servise na bp, u vecini situacija Novak je bio nemocan, ali i kada je mogao da napravi vise, kada bi otvorio poen, pravio je neverovatne gluposti.
Tesko je naci taj pravi balans. Novak ga je nasao u 2. setu a onda smo vidjeli rasturanje. U prvom se redu to ogledalo u Dzonovom govoru tijela. Sad je Novak imao i dubinu i ostrinu. Kad bi Dzon isao na sve ili nista, u ta dva seta, sanse da pogodi su bile 20% posto ili manje, a ne 30% ili vise kao u prvom setu. Svejedno je Novak bio mnogo bolji u prvom setu i daleko popravio svoju igru u odnosu na Sinsinati.Last edited by NI; 31-10-13, 15:46.
Comment
-
Dobro, imam i ja pravo na grešku (imam i goste, pa mi je pažnja bila možda malo slabija), ali u svakom slučaju bile su prilike da ne dovede prvi u TB (osnovni cilj Džona), kao što ga je na kraju loše i odigrao.
Po trenutnoj formi velika bi sramota bila da je danas izgubio, što se, kao najvažnije, na kraju pokazalo i nemogućim.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment