Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    I ako se izuzme prvi set gde je od prvih pet brejk lopti napravio tri lagane greške.
    Jesmo li mi gledali isti mec?

Comment

• Gledala mec,nemam sta zameriti Noletu,videlo se da mu je stalo do pobede,borio se grizao,ali one bombe u prvom setu
      U prvom setu je Izner nenormalno servirao,2 i 3 set je pokazao kakav je on teniser. Samo servis i lupa li lupa,i to je kao tenis
      Bravo Nole,idemo dalje
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

I ako se izuzme prvi set gde je od prvih pet brejk lopti napravio tri lagane greške.

Ha, kakve fore sve koristi Delpo da odmori između poena.
        Nije napravio nijednu grešku na brejk loptama.

Comment

• Juce rekoh da JMDP deluje ispuvano, poznato je da nakon jednog dobro odigranog turnira sledi visemesena apsitinencija i daleko losije pertije, ali cemu ovo simuliranje povrede, prenemaganje i vucaranje po terenu nije mi jasno

Sto se Novaka tice samo pogledajte kako je odigrao poen na 3:3 u tb-u, koliko samo stegnutosti i odsustva bilo kakve ideje sta da igra. Potpuno se odsekao, a takav je bio u vecini kljucnih poena. Skidam kapu Isneru za servise na bp, u vecini situacija Novak je bio nemocan, ali i kada je mogao da napravi vise, kada bi otvorio poen, pravio je neverovatne gluposti.
          Last edited by Navras 16950; 31-10-13, 15:29.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Jesmo li mi gledali isti mec?
            Pa ne znam, kada tako pitaš, onda verovatno nismo.
            Ti se toga ne sećaš ili...?
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Aaaaand its gone. I ti ces da mi budes buducnost tenisa? Mrs nazad u rupu gnjido mala
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Koli takodje deluje zainteresovano
                sigpic

Comment

• Delpo rutinski.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Samo da DelPo odservira dobro i dan pika odličan
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• ... ili je to bilo na 40:40?
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• I izvukao se.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Koli sve zainteresovaniji
                          sigpic

Comment

• Nole je imao bas zavidnu statistiku u mecu. Jedino procenat na brejk loptama, ali iskreno, ne mogu se setiti niti jedne gde je Novak bas cistu situaciju prosuo.

Comment

Pa ne znam, kada tako pitaš, onda verovatno nismo.
                              Ti se toga ne sećaš ili...?
                              Ne ja se toga ne sjecam. Sjecam se da je Novak napravio 2-3 grube neiznudjene u prvom setu do TB. Ali se sjecam da je Izner koristio svaku priliku da ide na sve ili nista. To je prislijavalo Novaka da bude agresvniji sa svojim udarcima, bez da je usao u ritam.

Originally posted by Navras View Post
                              Sto se Novaka tice samo pogledajte kako je odigrao poen na 3:3 u tb-u, koliko samo stegnutosti i odsustva bilo kakve ideje sta da igra. Potpuno se odsekao, a takav je bio u vecini kljucnih poena. Skidam kapu Isneru za servise na bp, u vecini situacija Novak je bio nemocan, ali i kada je mogao da napravi vise, kada bi otvorio poen, pravio je neverovatne gluposti.
                              Navras ukazuje na suprotni primjer. Jeste, Novak igrao pasivnije taj poene, Ali ga je Dzon dobio fantasticnim vinerom.

Tesko je naci taj pravi balans. Novak ga je nasao u 2. setu a onda smo vidjeli rasturanje. U prvom se redu to ogledalo u Dzonovom govoru tijela. Sad je Novak imao i dubinu i ostrinu. Kad bi Dzon isao na sve ili nista, u ta dva seta, sanse da pogodi su bile 20% posto ili manje, a ne 30% ili vise kao u prvom setu. Svejedno je Novak bio mnogo bolji u prvom setu i daleko popravio svoju igru u odnosu na Sinsinati.
                              Last edited by NI; 31-10-13, 15:46.

Comment

• Dobro, imam i ja pravo na grešku (imam i goste, pa mi je pažnja bila možda malo slabija), ali u svakom slučaju bile su prilike da ne dovede prvi u TB (osnovni cilj Džona), kao što ga je na kraju loše i odigrao.
                                Po trenutnoj formi velika bi sramota bila da je danas izgubio, što se, kao najvažnije, na kraju pokazalo i nemogućim.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X