Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Podrumski TB otvara Berdo

1-0 dobar servis, kontrola FHom, viner za kraj
    2-0 nevjerovatan retern na prvi servis, po liniji...lagani posao na mrezi u nastavku poena
    2-1 as
    3-1 servis viner
    3-2 najduza razmjena u TBu, Milos vrsio blagi pritisak FHom, Berdo izbacuje svoj u aut...los potez
    4-2dupla, isao je na as iz drugog servisa po T liniji
    4-3 servis viner
    4-4 prestatican Berdo, nije se uspio pomjeriti nakon servisa i bez ikakve pripreme salje BH u aut
    5-4 servis viner
    5-5 solidna S&V kombinacija, Berdih imao vremena za BH pasing, ali opet neprecizan
    6-5 FH viner iz reterna na drugi servis, po paraleli
    6-6najduza razmjena prvog seta, Berdih izgradio poen, sporo krenuo na mrezu i promasio drive volej, jako lose...
    7-6 inicijativa FHom, viner za kraj
    7-7 as, nema odbrane od ovoga
    7-8 jos jedan
    8-8 retern u mrezu
    9-8 odlican drugi servis u tijelo, retern u aut
    9-9 as, identican prethodnom na set loptu
    9-10 servis viner
    10-10 suvise pasivam Milos, morao je napasti...nije...a Berdih FHom skida osnovnu
    11-10 servis viner
    11-11 hahahaha...opet isti servis, nevjerovatno
    12-11 razmjena FHa, Raonic pravi home run
    12-12 BH retern viner po paraleli, kakav udarac
    12-13 dupla, kakva stabilnost
    13-13 nema kraja podrumskom TBu, duza razmjena, FH u mrezu bez ikakve potrebe
    14-13 odlican retern, treca set lopta na servis
    15-13 prvi servis po dijagonali, lagani FH viner za kraj seta

Comment

• морало је вечерас и ово да се заврши....
      sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Podrumski TB otvara Berdo

1-0 dobar servis, kontrola FHom, viner za kraj
        2-0 nevjerovatan retern na prvi servis, po liniji...lagani posao na mrezi u nastavku poena
        2-1 as
        3-1 servis viner
        3-2 najduza razmjena u TBu, Milos vrsio blagi pritisak FHom, Berdo izbacuje svoj u aut...los potez
        4-2dupla, isao je na as iz drugog servisa po T liniji
        4-3 servis viner
        4-4 prestatican Berdo, nije se uspio pomjeriti nakon servisa i bez ikakve pripreme salje BH u aut
        5-4 servis viner
        5-5 solidna S&V kombinacija, Berdih imao vremena za BH pasing, ali opet neprecizan
        6-5 FH viner iz reterna na drugi servis, po paraleli
        6-6najduza razmjena prvog seta, Berdih izgradio poen, sporo krenuo na mrezu i promasio drive volej, jako lose...
        7-6 inicijativa FHom, viner za kraj
        7-7 as, nema odbrane od ovoga
        7-8 jos jedan
        8-8 retern u mrezu
        9-8 odlican drugi servis u tijelo, retern u aut
        9-9 as, identican prethodnom na set loptu
        9-10 servis viner
        10-10 suvise pasivam Milos, morao je napasti...nije...a Berdih FHom skida osnovnu
        11-10 servis viner
        11-11 hahahaha...opet isti servis, nevjerovatno
        12-11 razmjena FHa, Raonic pravi home run
        12-12 BH retern viner po paraleli, kakav udarac
        12-13 dupla, kakva stabilnost
        13-13 nema kraja podrumskom TBu, duza razmjena, FH u mrezu bez ikakve potrebe
        14-13 odlican retern, treca set lopta na servis
        15-13 prvi servis po dijagonali, lagani FH viner za kraj seta
        Da nema u tom podrumu neka zaostala bacva vina, pa se momci mao zaneli
        p.s. trebalo je ovo ispratiti i notirati
        sigpic

Comment

• bravo Role

shminka, svaka cast, odradio si ovo vrhunski
          ali kad vidim kako su svi navijali za Roleta, toplo mi oko srca
          Spoiler
          u motive ne ulazim
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Iskreno je navijanje sa moje strane bilo boksi, uz njega sam odrastao gledajuci tenis. Puca me neka nostalgija kako li se zove ovo vec, razmisljam mozda je ovo poslednji put da cemo videti Roleta na WTF
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              Iskreno je navijanje sa moje strane bilo boksi, uz njega sam odrastao gledajuci tenis. Puca me neka nostalgija kako li se zove ovo vec, razmisljam mozda je ovo poslednji put da cemo videti Roleta na WTF
              Ne brini, ako je ove godine uspeo, a realno jos od AOa nije igrao kao covek, ne vidim zasto ne bi i sledece godine
              a i mora da igra jos par godina, moram ja da ga vidim jos par puta

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Boki, za koga ces navijati u spektaklu sutra...David-Tomaš

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Ne brini, ako je ove godine uspeo, a realno jos od AOa nije igrao kao covek, ne vidim zasto ne bi i sledece godine
                  a i mora da igra jos par godina, moram ja da ga vidim jos par puta
                  Ma znas ti koliko je on sujetan , nece se on zadovoljiti da bleji van top5 cak i van top3, nadam se i dalje da ce zapucati poslednji put na taj W stvarno bi bio zasluzen oprostaj legende
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• sad moram da navijam za ovog Shardinog nesrecnika, i to samo zbog Stana tj. zbog tebe
                    ali 2 dana za redom bi bilo previse, sutra svim srcem uz Rudara

sigpic

with experience.

Comment

• Ko ono rece prekjucer da svi poispadase...proudNole

Postoji mogucnost da sutra u 1/4 gledamo 8 od prvih 9 nositelja i 8 ucesnika WTFa...ako Berdych zavrsi posao...a dobiju Riša i Rafa...

Baš cudno da nije bilo nekih vecih iznenadjenja do sada

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Ma znas ti koliko je on sujetan , nece se on zadovoljiti da bleji van top5 cak i van top3, nadam se i dalje da ce zapucati poslednji put na taj W stvarno bi bio zasluzen oprostaj legende
                        Ali on ove godine uopste nije bio fizicki spreman, ta ledja su ga unistavala i konacno je pre par dana to i javno rekao.
                        Evo ga i deo sa jucerasnje konferencije:
                        What do you answer to those who say you're in decline?

I say it again: I know why I had a tough season. It's not because I couldn't hit a FH or wasn't able to move. I had physical problems, and I kept on playing. I wasn't going to go in a corner for 4 months. I took that risk. I played tournements I shouldn't have attended. I played my first match feeling good, but it wasn't the case in the next rounds. Little by little, I lost confidence in my movements, in my game. But it wasn't that bad because I still qualified for London. People always want me to be in semis, finals or that I win. It wasn't possible for me this year. I tried to give my best. People can say or write what they want, it doesn't affect me too much. As for other players, I was so preoccupied by myself that I can't know if they felt it or not.
                        prvi put posle dugo vremena on lici na sebe, pogadja servis na T liniju, sto je bilo misiona imenica ovih par meseci, trci za svakom loptom, i dalje tu skripe neke stvari, ali vidi se da ide nabolje, da je na pravom putu
                        tako da nemoj da brines, nervirace vas on jos par sezona

sigpic

with experience.

Comment

Ko ono rece prekjucer da svi poispadase...proudNole

Postoji mogucnost da sutra u 1/4 gledamo 8 od prvih 9 nositelja i 8 ucesnika WTFa...ako Berdych zavrsi posao...a dobiju Riša i Rafa...

Baš cudno da nije bilo nekih vecih iznenadjenja do sada
                          Ima još vremena za iznenadjenja danas..
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• A Novak bi mogao na Wawrinku i Federera u Parizu, pa onda i u grupi Londonu...i jos jednom u finalu WTFa

4 poraza bih bas tesko prezivio, izbrisao bih se sa foruma

Federer mora povuci sve veze koje ima i upasti u grupu sa Rafom, Davidom i Stanom sve ostalo je apsolutno neprihvatljivo
                            Last edited by shminka; 31-10-13, 18:03.

Comment

A Novak bi mogao na Wawrinku i Federera u Parizu, pa onda i u grupi Londonu...i jos jednom u finalu WTFa

4 poraza bih bas tesko prezivio, izbrisao bih se sa foruma
                              ti mislis da bi to bilo odobreno

sigpic

with experience.

Comment

• Pazi šta pričaš Shminka, da ne kažem obećavaš
                                Ja uvek "pronađem" ko će biti iznenađenje, Conga i Miloš
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X