Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    tako da nemoj da brines, nervirace vas on jos par sezona
    Znaci ipak cemo ispeglati H2H?

Ali stvarno danas mi je delovao kao onaj pravi posle dugo vremena
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Stan u Londonu

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        4 poraza bih bas tesko prezivio, izbrisao bih se sa foruma
        To je samo sport, di ces
        Znas li ti koliko treba da spakujem pribor, stapove, sator, krevet, stolicu, prihranu, kante, rucni fizider i jos gomilu sitnica, a moracu ako i ti krenes.
        Ako treba povesce Nole i Stanislava i Roleta aeroplanom do Londona a naci cemo i tebi neko mesto kraj stjuardese
        sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Znaci ipak cemo ispeglati H2H?

Ali stvarno danas mi je delovao kao onaj pravi posle dugo vremena
          vi cete pokusati, ali necete uspeti

Postavila sam ja taj intervju na svajcarskom nemackom, ali sa engleskim titlom na Roletovu temu, gde je zaista lepo i iskreno rekao kakvih je ogromnih problema imao ove godine, da neke turnire nije trebao da igra, ali je pravio pogresne odluke.
          Danas je u 1. setu spasavao brejk lopte svojom dobrom igrom ili dobrim servisom, to se prethodnih meseci nije desavalo, i mislim da je ovo 1. mec u poslednjih par meseci da nije izgubio svoj servis

Stan, Role
          HOPP SWISS!!!!
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Strasno koliko je Raonic napredovao u 3-4 mjeseca od kada ga je Ljubicic preuzeo. Berdih je danas odlicno igrao i jedva je pobijedio.

Raonicev BH je za ne prepoznati. Ali iznad svega to agresivnije razmisljanje dok je na terenu. Ne broji se preuzeti rizik osim kada je pod velikim pritiskom kao u TB.

Ako ovako nastave on je sigurno u prvih 10 naredne godine.

Comment

• Nemamo toliko mjesta u top 10...kako ugurati tu i Cilica i Raonica sa ovima koji su vec tu

Agresivno razmisljanje je glavna stvar koju je Ljubicic odradio...napredak je stvarno ogroman u njegovoj igri

Comment

• Stan is happy

Stanislas Wawrinka ‏@stanwawrinka
                Can't wait to go to Londoooooonnnnnn!!!!! #WorldTourFinals
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Zaboravio je da napise turisticki
                  sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Nemamo toliko mjesta u top 10...kako ugurati tu i Cilica i Raonica sa ovima koji su vec tu

Agresivno razmisljanje je glavna stvar koju je Ljubicic odradio...napredak je stvarno ogroman u njegovoj igri
                    Ispada Role

Comment

• Ma Gasquet sigurno nece biti u TOP 10 naredne godine.
                      sigpic

Comment

• Kad je zreb za London?

Comment

• http://www.atpworldtour.com/posting/2013/352/op.pdf

Novak-Stan prvi mec sutra

Comment

• Sjutra najbolji mecevi u dnevnom terminu, strasna organizacija
                            sigpic

Comment

• Znaci sutra u top terminu Kei-Jirzi
                              sigpic

Comment

• Napokon penzioner pobedio

Comment

Working...
                                X