Sve mi je jasno ali mi nikako nije jasno kako ga Vajda ne nauci da ce mu servirati kik na BH i da se odalji malo posto ga gadja u tijelo iz drugog ili mu siba kik na BH posle drugog. I to traje sest meceva i on za tih sest meceva nista nije naucio. Tenis nije fizicka, vec mentalna igra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View Post3:3 ili 4:4 u prvom setu, 15:30, razmjena, ispucava lagani FH, prvu razmjenu koju gubi. Prvi ili drugi nebotno je, Isnerov drugi servis, posebno kik na BH Novaku pravi i vise problema od prvog ravnog na T.Neka samo jednom odigra ovako kurčevito protiv ostalih najboljih, hoće šipak.
@NI i ovaj meč ti je primjer kako brže podloge sakrivaju mane igrača, jedan drvosječa je dobio set ni kriv ni dužan, bio je cijeli set slabiji za 2 klase. Da su sve ovakve podloge, đavola bi imali u završnici najbolje igrače, svako malo bi se ovakvo drvo našlo u završnicama i tenis ne bi mogao pobjeći od balvanizacije.
Comment
-
Kao u IW-u i Sinsinatiju...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostVidis ja misli da Izner igra savrseno na Novakov servis. Ide na sve ili nista cim se ukaze prilika. I upset se ne sjekira kada promasi.Last edited by Sandugp; 31-10-13, 14:23.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View Post@NI i ovaj meč ti je primjer kako brže podloge sakrivaju mane igrača, jedan drvosječa je dobio set ni kriv ni dužan, bio je cijeli set slabiji za 2 klase. Da su sve ovakve podloge, đavola bi imali u završnici najbolje igrače, svako malo bi se ovakvo drvo našlo u završnicama i tenis ne bi mogao pobjeći od balvanizacije.
Originally posted by Sandugp View PostE pa to je glavna poenta, sto se on ne nerira usled propustenih prilika ... JER i on i Novak znaju da u koliko dodje do TB da je tu Amerikanac u velikoj (pre svega psiholoskoj) prednosti ...Last edited by NI; 31-10-13, 14:25.
Comment
-
Kako ste smesni sto svi pljujete brze podloge, a ustvari je Djokovic kriv sto je izgubio 1.sethttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment