Originally posted by Nesic
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Zile90 View PostNI za koga to pricas?
Sta mislis da to sto je rekao nije istina ?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Od 12 brejk prilika iskoristio 2!
Ali zato na mreži 18/19!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNovak jos jednom pokazao kako se teniser treba ponasati na terenu
Sad kontamo za sta sluzi Rolex reklama...da se sutnesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostOpaaaaa,pomjerate granice,tako trebaGOAT
Tvoj igrac je juce dokazao da mu Kina bas i ne prija.
sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostPolako polako ;). Igrace Novak i Nadal jos puno meceva. Pricace se jos puno o tome ko je od njih dvojice bolji. Poenta je da jedan od njih dvoje to mora da dokaze na terenu.
Tvoj igrac je juce dokazao da mu Kina bas i ne prija ;).
Comment
-
Ne znam ni kako da opisem osecanja. Drago mi je sto je Nole osvojio,ali sam je rekao da je Delpo zasluzio pobedu. Opet, da je tako Nole ne bi osvojio turnir.
Cestitke obojici,Delpu zelim srecu neki drugi put,zasluzio je svojom igrom.
Nole, sunce ti kalajsano iskida mi zivce,ali uspeo si i pored onakvih oscilacija, svaka castsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostNe mogu da vjerujem da se slazem sa tvojim postom. Pa za sve postoji prvi put zar ne ?
sigpic
Comment
-
A jbg, mozemo reci tako, ali Toni je od Nadala od malena pravio masinu za pobedjivanje i borbu do poslednje kapi znoja. Naravno, ne zelim reci da je Nadal bezdusan ili nesto, ali od malih nogu je u takvoj masini u kakvoj niko nije bio i zato mu je mentalni sklop takav. Nije njegovo da previse razmislja na terenu, nego da trci i udara po lopti. Novaku se ko zna sta sve mota po glavi dok igra. 2011 je pokazala da Novak ipak moze to, ali treba mu neko poput Cetojevica, da radi s njim na tom polju. Njegov tim radi solidan posao sto se tice igre i spreme, ali na mentalnom planu ima posla.
Comment
Comment