Kosarka se sastoji iz suta,bez suta si niko,pusti odbrane,zonu,taktiku itd,zajebi,moras da pogadjas suteveeee,i jako glup format opsze poznato,za sta se se borili za jednu utakmicu koja ti odlucuje sve,sramotan sut stvarno,na nivou nizerazrednog tima...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA LIGA 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
odlucujuci napad u utakmiciНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
sta se ovo desavaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
dobija ovo zvezda
cibona samu sebe pobedilaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Leb ti jebem krvavi. Video sam da Cibona vodi 16 razlike, otisao sebi po has i sad se vratim Zvezda ima bacanje za izjednacenje
Izvukose se nekako...
Stvarno svaka cast Ciboni na ovoj sezoni. Pored brojnih problema su uspeli da naprave nenormalno veliki uspeh.
Delije ne tugujute, ubedjen sam da cete na neki nacin igrati EL
Comment
-
jaka blazic najveci covek na terenuНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Ljubo jebo EL. Zao mi Blazica i mladih igraca. Evo ga taj EC I putovanja u Kazanj, Kaunas, lozenje. Rekoh prvo svoje dvoriste al eto.
Umesto da se koncentrisalo na F4 kad ono jok. Al necu se mesati drugima u struku. Ovo sada postaje mentalitet zvezde i ovo je kraj. Radonjic nije mogao da spremi napad na kombinovanu zonu. Nema veze, svaka cast, usrali ste mi vece, ali eto, necu vise ni gledati, p sam.
Komsije, sve najbolje, jedva cekam da vidim kako ce Bogdan da prska ove.
Tuga, ali to je Crvena Zvezda. Idemo dalje. P.s. serem vam se na arenu.
Odoh da se ubbijem sto sam gledao svaku tekmu i radovao se, kad je beznacajno.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Comment
-
jedina svetla tacka veceras je jaka blazic covek se borio od pocetka do kraja ostali nikakvi
cibona zasluzeno u finalu vodila od pocetka do kraja
zvezda je igrama u ligi zasluzila evroligu ali eto kako su prosle godine igokeu tako ove zvezduLast edited by rope; 24-04-14, 21:12.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Ау...
Свашта би им реко.
Најпре бих претукао "капитена", толико би га туко да више не би мого да хода а камоли да трчкара и игра кошарку. Сломио би му и шутерску и ону другу руку јер је говедо неотесано. Сваку 15. тројку убацили, сваки 3 напад завршили поенима. Па шта рећи? Ништа само распад система.
Ужасна утакмица, екипа без идеје у нападу само сипај па шта буде. Увек нам је то полазило за руком али у најважнијој утакмици сезоне није.
Превише се опуштено ушло у меч са причом "Шта? Цибона? Па они имају само Шарића, пишамо их 20 разлике. НА ПОЛУвРЕМЕНУ" Е па није тако, тако се мечеви губе већ на почетку.
Сав труд и новац који смо уложили пада у воду. Од појачања вероватно ништа звучно тако да смо подували на том нивоу, Ћоки сигурно неће да појачава кадар због игара са Паниониосом, Којелијером, Улмом...
Баш је скењ осећај после овакве текме
Гробари, славитеLast edited by poacher; 24-04-14, 21:10.
Comment
-
Ma druze i ljudima cemo postati smesni. Lagano cemo dogidine biti prvi u regularnom delu isto tako lagno ce se svi smejati na to. To je to. Domaci igrac je domaci igrac. Samo gledajte sta ce grobari da im urade kad se naloze. Casovi kosarke sa mutavcima na centru. Bertans ce da da trojku sa 320 m , Bogdan da kuca pored trojice. Lovernj ce da hvatati 5 lopti po napadu. Pavlovic ce sve to zajedno.
Sve su to domaci igraci partizanovi, znaju cak i pesme
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment