Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA LIGA 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trener ljudi moji, trener. Pod hitno jedno kvalitetno ime na klupi Crvene zvezde ako se od ove ekipe očekuju neki ozbiljniji rezultati i zapaženi rezultat u EL.
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Mladene, shvatas kad vise ljudi nemaju volje, bar ja, da nam je delic vase srece, jedna titulica, ovako sad mi je sve ravno. Samo mi je drago da sam bio u pravu, utakmica veceras je direktno povezana sa EC.
      Eto ti cova arene, b92 duela itd. Necu da serem po njemu, da nije njega ne bih ni gledao ovo. Sve u svemu sta sad uraditi, a da bude pametno...

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока

Comment

• И јел постоји нека алтернатива за ЕЛ?
        Да играмо квалификације?
        Мада ту има увек зајебаних Руса од којих и не може да се уђе у главни жреб

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
          Ljubo jebo EL. Zao mi Blazica i mladih igraca. Evo ga taj EC I putovanja u Kazanj, Kaunas, lozenje. Rekoh prvo svoje dvoriste al eto.
          Umesto da se koncentrisalo na F4 kad ono jok. Al necu se mesati drugima u struku. Ovo sada postaje mentalitet zvezde i ovo je kraj. Radonjic nije mogao da spremi napad na kombinovanu zonu. Nema veze, svaka cast, usrali ste mi vece, ali eto, necu vise ni gledati, p sam.
          Komsije, sve najbolje, jedva cekam da vidim kako ce Bogdan da prska ove.
          Tuga, ali to je Crvena Zvezda. Idemo dalje. P.s. serem vam se na arenu.
          Odoh da se ubbijem sto sam gledao svaku tekmu i radovao se, kad je beznacajno.

Mnogim navijacima je EL jedina bitna stvar, a i svi znamo koliko para moze da se namakne od karata, sponzora itd. Igraci poput Silba i Kinsija, znaci igraci sa renomeom ce lakse doci u klub ako igras EL.

Ja npr. ne bih imao nista protiv da Partizan ne igra EL. Samo zelim da ga gledam pa makar igrao i protiv faking Crnokose, ali je realnost da je EL neophodna nasim klubovima.

EDIT: Sto se tice sutrasnjeg polufinala mislim da su sanse 50-50. Jer Partizan ima prednost na klupi u odnosu na 99% ekipa u ABA ligi, ali to nije slucaj sa Cedevitom. Repesa je veliki trener i nece biti ni malo lako.

Da se uzdamo u odbranu, Bogdana, Sasu, Bertu pa sta bude.

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
            Trener ljudi moji, trener. Pod hitno jedno kvalitetno ime na klupi Crvene zvezde ako se od ove ekipe očekuju neki ozbiljniji rezultati i zapaženi rezultat u EL.
            Svetislav ovo sa istom ekipom pod istim okolnostima ide u +20, spremio bi ovakvu ekipu da uzme ovo smeo bih glavu da uložim u to. Nama se cele sezone namešta da mi ovo uzmemo i mi pored svih okolnosti izgubimo u Beogradu od Cibone.

Ma ćao....Radonjić šešir onaj slameni.

Comment

• Ne mislim u smislu jebo EL. Pa zbog toga se i nerviram. Nego izgleda da je polufinale EC bilo vaznije. Pa su Katic i Radenovic sa povredama igrali. Bobi to nije mogao da brani. To je to. Radonjic ne ume da reaguje. Vise bih voleo da nam je Gurovic trener, da im se najebao m na poluvremenu.
              Osecam se kao govno. Ali vratice se nama ovo nekad, kad- tad.

Comment

• Ne znam ni sam sto mi je ovoliko krivo sto je Zvezda izgubila, taman sam racunao za vikend fudbal i kosarka, milina, kad ono...
                Samo jos da nas Cedevita ne iznenadi sutra pa da dva njihova kluba igraju EL.

Comment

• Voleo bih najvise na svetu da Partizan razbije i jedne i druge. Ja sam uvek iskren, pricao sam sta mislim i bio banovan, isto tako i sada, ovo mi je najveca zelja. Da jasu onog jagodic kuridzu i blesingejma da siluju.

Comment

• ovo je partizanu opomena da su hrvati ekstra nalozene i da treba pametno uci u utakmicu
                    dule i momci oprezno ne smemo dozvoliti da hrvati uzmu trofej u beogradu
                    Last edited by Mladen; 24-04-14, 21:28.
                    Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                    Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Blesa spalio Djenku
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kakva je sada ovo spika na Areni, tesko je sada Radonjicu i Zvezdi
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sramota za srpsku kosarku u celini. Jedini i najveci krivac za ovo je Nebojsa Covic, jer je stvorio
                          neverovatan pritisak kod igraca, i bilo je realno kad se igra na jednu utakmicu da ce igraci puci
                          pod tim pritiskom. Ovo ne pricam navijacki, vec iz iskustva. Pravis od jebenog EC festu, kao da
                          igras finale plej-ofa NBA lige. Kosarka jos uvek nije vaterpolo, pa da mozes do titula da dodjes
                          preko noci. Ne ide to tako, i to se obilo o glavu. Izgubis od tima koji citavu utakmicu igra sa dva
                          igraca, imas sut iz igre ispod 30%, od toga za trojke 2/32. Nemas ni jednu krstenu akciju, a trener
                          ti prima nagradu kao najuspesniji.

Jos jednom, SRAMOTA pre svega za SRPSKU kosarku, a onda i za ZVEZDU.
                          It is not the violence that sets a man apart.
                          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Upravo EC. I ovo sto sad se pominju navijaci, to je smesno. Da su bili dosledni kao navijaci, Silb bi izmislio veceras u tezim trenutcima. Opcija vise i to vanserijska. Prvi sam pljuvao po Silbu da se ne lazemo. Al isto sam prvi sam rekao da treba da se batali EC. Eto ti Covicu EC a ti sad idi pa se svadjaj sa trenerom drugog kluba. I da se igralo u pioniru...

Comment

• samo institucije pobeđuju važne mečeve, 3 trofeja el na parketu će biti u nedelju

Comment

• Ne zelim da vam stajem na muku ali samo da kazem da mi je prica koja provejava po medijima kako je sistem takmicenja nepravedan - GLUPA da ne moze biti gluplja.
                                Od prvog dana sezone se znalo da ce bez obzira na plasman u ligaskom delu, bez obzira na plasman u EL i EC, bez obzira na plasman u Kupu Koraca... polufinale F4 ABA lige biti utakmica sezone i da pobeda u toj utakmici donosi miran evropski pa i domaci zivot. I kada to sve znas(te) u cemu je problem da nemas statistiku kao veceras ?

Comment

Working...