Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by carter985 View Post
    jebote pre sam se nervirao dok sam gledoa kako zvezda igra, a sad doslo vreme da se nerviram zbog igre smrdljivog arsenala
    Wengerov stil igre,momci udjite s loptom u gol

Comment

• Sve dok je on trener,ovi momci titulu videti nece...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        Sve dok je on trener,ovi momci titulu videti nece...

Da slazem se,napokon da se slazemo negdje

Nego svake godine isti izgovor coek ima "imamo mlad tim godine su pred nama" ima 5-6 godina to govori koda igaci ne stare nego se podmladjuju

Comment

• Navijaci se taman ponadaju,da je ovo njihova godina...

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
            Chelsea 1:1 FT

To znaci Chelsi kiks,Lille dobija 100% da bi ja opet pao na jednom paru

Puuuuuuuuuuuuu jbm ti Chelsi

Lille 2:0

Ocekivano

Comment

• Jbg,bice bolje,ja odigrao Timosvaru 1 i ono dolazi X,a juce i danas svi kecevi dolazili u Rumuniji,tek tamo nisu cista posla,jos domacini favoriti u ovom mecu,kao da su dobili instrukcije sta da rade...

Comment

• nek se nose u kurac u venger i arsenal i kaldionice! juce opet uplatio na racun crvenu i opet sam sad evo zavrsio sa labudom

Comment

• Vidis Rosonero o cemu ti ja pricam,pogledaj ove rezultate,Roda iz 1 u 2 i 7+Valensija iz 1 u 2,kako da ne,ej pa ovo treba sve izbaciti u z lige,ovo je prevrsilo svaku meru,ej 1:0 Valensija,sada je 1:3

Comment

• Treba batalite kladionicu u zadnji 20.dana,ne zna se ni ko pije ni placa.
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Pogledajte holandjane,sve vam je jasno da tu nisu cista posla...Mando,treba kladionicu prestati igrati a ne odmarati 20 dana,posto ovo nije normalno!

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-1646561-865

Jedan par...
                      Last edited by Vule_89; 02-04-11, 22:20.

Comment

• jebote koliko prelaza danas je bilo
                        a gledaj ove smrdljive zabare za sutra i to jos prva liga, djenova-kaljari X(1,8) i kjevo-sampa X (1,4)

Comment

• Da se navuku ovi na X a bice oba 1 sigurno.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Evooo Barce 0:1 mozda cu imat vecernji tiket u igri

Comment

• http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-1208745-865
                              http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-4032643-865

Kvote su realne,pa da vidimo,da li ce i doci...

Comment

• Veseli Italijani kvota na X na mecu Kjevo-Sampdoria 1.60

Comment

Working...
                                X