Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=1371.msg243650#msg243650 date=1296943481]
    Katastrofalan dan. #%d*
    Ja se nadam da ce me izvuci NBA,ostalo mi jos ovo:

Olympiakos - Pannionios z1 (-155,5+) - ovo je proslo.
    Minnesota - Denver 2
    Charlotte - Dallas 2
    Houston - Memphis h2 (+3,5)
    Z.Randolph 2 (-21,5+)
    D.West 1 (-19,5+)
    [/quote]

Prosao.

Hvala Manda,Zakarije dao 20 i onda u produzetku ubacio jos 2. &*#GI(]
    A Memphis je vodio citavu utakmicu,tako da nisam imao srece. h5g6k8
    sigpic

Comment

Meh , morala je Bologna dati go u 41. minuti , ovi iz odbrane Catanie nisu normalni

Ode jedan listic , osim ako ovi ne izjednace s igracem manje
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

sto mrzim kad odloze tekmu 7&amp;@%q zbog cega je odlozen hsv?

a glupi bazel gubi 7&amp;@%q

Comment

[quote author=carter985 link=topic=1371.msg243944#msg243944 date=1297005949]
          sto mrzim kad odloze tekmu 7&amp;@%q zbog cega je odlozen hsv?

a glupi bazel gubi 7&amp;@%q
          [/quote]

St.Pauli se nalazi blizu Hamburga.Mozda su neki neredi u gradu,veliki su rivali. h5g6k8
          sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=1371.msg243952#msg243952 date=1297006340]

St.Pauli se nalazi blizu Hamburga.Mozda su neki neredi u gradu,veliki su rivali. h5g6k8
            [/quote]sad sam proverio i ipak nije to, nego im je teren natopljen od kise, pa su ga otkazali 7&amp;@%q

Comment

Sve sam tikete pukao... #%d*

Comment

A pa ne mogu da vjerujem . Jebem ti Olimpiju mutavu , 1 razlike , odigram jednu kosarku sedmicno i uvijek mi izgube 1-2 razlike #%d* #%d*

Onaj play Perry iz Olimpije je retardiran , ali totalno . Gubi 4 lopte u zadnjih 5 minuta , a na kraju kad je trebao promastiiti slobodno namjerno , pogodio je $JS}| $JS}|
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Jos cekam:
                  Genk - Brugge X
                  Amare 2 (-26,5+)
                  Turkoglu 1 (-11,5+)

Pogodio sam do sada:
                  Parma - Fiorentina pikX
                  Lecce - Palermo pikX
                  Chelsea - Liverpool X2

Za 40 evra,na ulozenih 50 centi. $#^%RT

EDIT: Ima jos zaboravio sam: $#^%RT
                  New Jersey manje od 96,5.
                  sigpic

Comment

Evo da naucite nesto iz kladjenja l5&#039;%9 :

Chelsea-Liverpool 2 4,70

Uplata 2000,dobitak 9400
                    sigpic

Comment

Kralju &amp;8@^J &amp;8@^J Stavio si 2000,pa ja na Juventus ne bih smeo da stavim 200 dinara &amp;*#GI(]
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=1371.msg244155#msg244155 date=1297018283]
                        Kralju &amp;8@^J &amp;8@^J Stavio si 2000,pa ja na Juventus ne bih smeo da stavim 200 dinara &amp;*#GI(]
                        [/quote]
                        Kad igras protiv sabana kao sto je Chelsea,pare same iz dzepa izlaze. h5g6k8
                        sigpic

Comment

Bravo caniggia...S-Nash. $#^%RT

Jbt. juce 90% proslo nerealno a ja dobijem,a danas 90% realno a ne dobijem. #%d*
                          sigpic

Comment

Ljudi, ne volim Liverpool, nerviraju me samo tako, ali nemate pojma kakav sam osecaj imao da ce pobediti i bio sam u pravu!
                            Nikad ne treba potceniti inat i ekipu koja je upravo ostavljena na cedilu od ciganske sise, sto se kaze ranjeni lav je najzajebaniji.
                            Problem je sto sam otisao na tekmu u pola 11, vratio se oko pola 6 i nije bilo teorije da uplatim singl, sad jedem svoje dupe...
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=1371.msg244314#msg244314 date=1297027910]
                              Bravo caniggia...S-Nash. $#^%RT

Jbt. juce 90% proslo nerealno a ja dobijem,a danas 90% realno a ne dobijem. #%d*
                              [/quote]ja bilo da dolazi nerealno ili realno, 100% padam ^*#(-

Comment

Juce na online-u sve pare sto su mi ostale stavim na neke mrtve sigurice i padnem odmah na Armani Jeans-u, moram ici sutra da uplatim opet bar 1000, valja piciti ovaj tenis tokom nedelje.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X