Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTO GP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: MOTO GP
Ja mislim da bi Dottore,Jeremy i ekipa trebalo da odu,jer je Yamaha pocela da vodi neku drugu politiku..Mislim da bi Valentino trebalo da ima dozivotni status prvog vozaca.Mislim da pocinju brzo da zaboravljaju sta je uradio za tu fabriku.Zbog jednog Lorenca.....Mislim da ce Sete Gibernau ostati najveci rival Valentina Rossija, veci i od Horhea!...Uporedite Horhea sa 22 god,i Valentina sa toliko?Dottore je u tim godinama bio jednom recju ''Ubica'' ;)
Comment
-
Ja bih voleo da ostane do njegovih kasnih kasnih 30-ih...Zashto ne zeli da sebe upise u istoriju, sa najvise pobeda,titula poena i sl.Da bude najbolji u svemu...i pretekne Agostinija i da ga niko nikada ne bude statisticki nadmasio!!!!Samo je potrebna motivacija..
Comment
-
[quote author=Marjan link=topic=1368.msg88913#msg88913 date=1252356103]
Ja bih voleo da ostane do njegovih kasnih kasnih 30-ih...Zashto ne zeli da sebe upise u istoriju, sa najvise pobeda,titula poena i sl.Da bude najbolji u svemu...i pretekne Agostinija i da ga niko nikada ne bude statisticki nadmasio!!!!Samo je potrebna motivacija..
[/quote][/quote] ogromno pove?anje prodaje i profita
[/quote][/quote]
A i razbili smo ih bogami, ko dete zve?ku
Comment
-
[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg88951#msg88951 date=1252395105]
[quote author=Marjan link=topic=1368.msg88906#msg88906 date=1252351292]
.Mislim da ce Sete Gibernau ostati najveci rival Valentina Rossija, veci i od Horhea!
[/quote][/quote]
Apsolutno, nije lako bilo voziti protiv Maxa koji je ako se ne varam osvojio 4 titule. Cak dvije vise nego Lorenzo kad je bio u 200cc.
Znaci nimalo naivan vozac. Pride ne zaboravite Max je vozio protiv velikog Doohan-a (sad ce mi svi zamjerit) kojeg ne volim, niti mi se svidja njegov stil voznje i te 5 titula shto je uzeo svaka mu cast ali nista mi nije pokazao (subjektivno misljenje). A Lorenco svaka njemu cast je dobio Dovia jer je bio na inferiornijoj masini u 250cc, a sad dobija jer je na Valentinov motor i malo talenta daleko od toga da cu reci da svako moze na Valentinov motor da dobije. I tada su drugce masine bile, nije bilo traction conrol-a. Tada nije bilo dugmica, znalo se ko dobija taj zna da vozi.
Zavrsicu rijecima Nikcy Haydena iz 2007 god: "Nekad se vozilo srcem i zeljom, a danas cini mi se da je samo pitanje ko ce pritisnuti prave dugmice na tabli"
[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Pedrosa ostao u Hondi jer nije bilo mesta u Jamahi!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78403http://www.youtube.com/watch?v=1JmkhXvP6bE
Comment
-
[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg88961#msg88961 date=1252398906]
[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg88951#msg88951 date=1252395105]
[quote author=Marjan link=topic=1368.msg88906#msg88906 date=1252351292]
.Mislim da ce Sete Gibernau ostati najveci rival Valentina Rossija, veci i od Horhea!
[/quote][/quote][/quote]
Comment
-
Cini mi se da je Yamaha pokusala da odgodi odluku na jos godinu dana... Naime Yamaha mora da proceni koliko ce VR jos hteti da se trka! Mislim da Rossijeve namere da predje na 4 tocka uopste nisu toliko naivne. Jer se u jednom trenutku ucinilo kao da ce Rossi uzeti titulu laganica, kada bi se to ponovilo i sledece godine, mislim da bi ponestalo i motivacije! Kako sad stoje stvari kada bi izbrisao samo Rossija iz Yamahe, Yamaha i Lorenzo bi verovatno mogli da uzmu titulu, jer imaju najbolji motor, najbolje mehanicare, najbolji satelitski tim, Spies-a koji je vec vidjen u buducnosti u Yamahi, itd. Dakle ako su procenili da Rossi nece voziti u 2011 onda je Lorenzo najbolje resenje. (Nacin na koji Stoner vozi je drugacije od ostalih, Pedrosa ni ove godine nije ni blizu osvajanja titule, a tu je i Puig..) A plus na sve to, sto je verovatno jos i vaznije, zadrzavaju velikog JB-a! Sto kaze N_Trooper, o tome cu malo kasnije... ;)
Sa druge strane ako Rossi odluci da vozi do 35-e onda im vozac kalibra Lorenzo i ne treba ako nije voljan da prihvti ulogu vozaca broj 2! Moje misljenje je da Yamaha ceka sledecu godinu kada ce se praviti odluka da li ce Rossi produziti ugovor ili ne... Ako Doktor prihvati da potpise novi ugovor, Yamaha ce mu ispuniti sve stavke u ugovoru pa cak i da promene naziv "Yamaha" u "Valentino Rossi" ako treba ali pod jednim uslovom, a to je ugovor koji bi trajao minimum tri godine sa mogucnosti produzetka i na zauvek...
Ukoliko Rossi ne bi zeleo da produzi ugovor, to bi bilo iz dva prosta razloga: 1. Zeli da se povuce i 2. Zeli da ode u drugi tim
Prvu opciju sam vec obrazlozio, ostaju Lorenzo, Jeremy Burges, dolazi Spies...
Druga opcija, ukoliko su vec ponudili Rossiju mesto predsednika Japana, znaci da Rossi zeli negde drugo da se dokazuje (npr Ducati), oni tu vise ne mogu apsolutno nista da urade sem da minimiziraju stetu. Dakle isto kao i u prvoj opciji uz opciju da se nadaju da JB misli da je dovoljno star da mu se ne pocinje opet iz pocetka... I da naravno postoji mogucnost da ga Ducati ni ne zeli...
To nas dovodi do ultimativnog pitanja: kako bi se Rosi snasao bez JB???? Mislim da to niko ne zna, ja ne znam sasvim sigurno!!! pocinje da me boli i glava od silnog nagadjanja pa cu ostaviti odgovor na ovo pitanje za kasnije, mnoogo kasnije!
Sve u svemu, mislim da je odluka na Rossiju, ako ostane, Yamaha je bez briga, ako ne pristane, imaju "backup plan"... Lorenzo!
Comment
-
[quote author=Srdjan Erceg link=topic=1368.msg88963#msg88963 date=1252399072]
Evo vam jedan vrhunski Youtube momenat http://www.youtube.com/watch?v=1JmkhXvP6bE[/quote]
Comment
-
Jos nesto da istaknem: Yamaha je itekako izasla u susret Rosiju, njegovih 12 miliona po sezoni (jel toliko bese bilo?) je verovatno vise nego Pedrosina, Lorenzova i Stonerova plata zajedno (i to u sred krize), cime su dokazali da ce uciniti sve sto Doktor pozeli...
Comment
-
[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg88999#msg88999 date=1252402445]
[quote author=Srdjan Erceg link=topic=1368.msg88963#msg88963 date=1252399072]
Evo vam jedan vrhunski Youtube momenat http://www.youtube.com/watch?v=1JmkhXvP6bE[/quote][/quote]
Fenomenalan snimak... ;D ;D ;D Za netrpeljivost Rossija i Max-a su, mislim, najzasluzniji Italijanski mediji! Oni su eksperti za to... Pa verovatno bi se i najhladnija glava nalozila pod njihovim uticajem! ;D Videli ste sta rade na skrivenoj kameri... bilo gde drugo na svetu bi ih neko sigurno tuzio zbog toga...
A da, N_Troper, samo ti nas davi, zato smo ovde... ;D ;D ;D CEKAMO! Batali sve druge obaveze i kreni da pises! ;) ;D
Comment
Comment