Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg152465#msg152465 date=1281002886]
    Ja bih licno vise volela da se sve ovo nije dogodilo i da je Rosi ostao u Yamahi.Jednostavno, kad god cujem rec--Yamaha, ja odmah vidim i br. 46 zute boje na plavoj sasiji.

Ta zuta 46-ica stajala je dobro i na zutoj Camel Yamahi,i na Repsol Hondi(kao sto mozes da vidis na slici %QWT&W ), pa cak je dobro izgledala i na beloj Hondi bez sponzora,koju je vozio za Doohan-ov tim. Naime,Doohan je taj tim osnovao "na silu",samo da bi doveo Rossija iz 250 cc ,da vozi za njega ,da bi pokazao kakav ludi potencijal ima. Kasnije ga je Doohan posredno i ubacio u Repsol Hondu.
    Tako da, zenska,nema potrebe da brines kako ce da izgleda 46 na Ducattiju.IZGLEDACE POBEDNICKI!!! ^*#(-

VELIKI POZDRAV ZA TEBE!!

Medjutim, sada je to neizvodljivo. Samo moramo da stvari posmatramo malo i prakticno, bez emocija. Rosi je nesumnjivo najzasluzniji sto je Yamaha uzela toliko titula, sto je toliko popularna, ali celni ljudi kompanije moraju da misle i na sutra, kada se Rosi povuce. Ipak, kada je profit u pitanju, mesta za sentimentalnosti nema.Ovim ih ne branim i ne odobravam njihov postupak prema Rosiju, samo zelim da ukazem kako stvari funkcionisu u svetu biznisa, sto svi mi dobro znamo.
    Opet, mozda i nije tako lose sto se Yamaha tako ponela pa Rosi odlazi u Dukati. Jer ako i sa tom fabrikom osvoji sampionat, a osvojice sigurno, onda ce i najvece neverne Tome, morati da priznaju da je najveci svih vremena.
    [/quote]

Comment

Sandra, slazem se da ce izgledati pobednicki, samo sam malo nostalgicna. @(*6sd$%
      Ipak je dosta vremena proveo na ovakvoj Yamahi (vise mi se svidja ova, nego kada je sponzor bio Kamel), ali to je samo moje licno misljenje.
      Mislim da mi treba malo vremena da se naviknem, nista drugo (%fsd%&j

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg152484#msg152484 date=1281007126]
        Sandra, slazem se da ce izgledati pobednicki, samo sam malo nostalgicna. @(*6sd$%
        Ipak je dosta vremena proveo na ovakvoj Yamahi (vise mi se svidja ova, nego kada je sponzor bio Kamel), ali to je samo moje licno misljenje.
        Mislim da mi treba malo vremena da se naviknem, nista drugo (%fsd%&j
        [/quote]

Razumem da si nostalgicna...U Yamahi je najduze i najvise titula je uzeo...Meni se najvise svidjala potpuno plava kada je bila sa Gauloisses natpisom.Pa kad je uvedena zabrana za reklamiranje cigareta onda su promenili u GO!!!!!!!!
        Ali navici cemo!!!I navijacemo!!!xexe '65slif

Comment

Podsecam vas na jedan izuzetan komentar o Rossiju, oficijalnog,dugogodisnjeg komentatora Eurosport-a,VELIKOG RANDY MAMOLE(proslavio Cagivu na zalasku karijere), sa trke u Spaniji.
          Tokom cele trke, STONER,PEDROSA I ROSSI smenjuju se u vodjstvu,vozeci na "ivici",cesto cak sva trojica paralelno prolazeci krivine.Demonstrirali su maestralnu voznju.
          U jednom delu trke preuzimajuci trenutno vodjstvo,Rossi izvodi manevar obilazenja Stonera,sa spoljne strane. Tada je usledila spontana,nekontrolisana reakcija Mamole,parafraziram,: to sto je Valentino izveo, teorijski je nemoguce i protivno zakonima fizike.

Toliko o Rossiju &*#GI(]

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=1368.msg152539#msg152539 date=1281016882]
            Podsecam vas na jedan izuzetan komentar o Rossiju, oficijalnog,dugogodisnjeg komentatora Eurosport-a,VELIKOG RANDY MAMOLE(proslavio Cagivu na zalasku karijere), sa trke u Spaniji.
            Tokom cele trke, STONER,PEDROSA I ROSSI smenjuju se u vodjstvu,vozeci na "ivici",cesto cak sva trojica paralelno prolazeci krivine.Demonstrirali su maestralnu voznju.
            U jednom delu trke preuzimajuci trenutno vodjstvo,Rossi izvodi manevar obilazenja Stonera,sa spoljne strane. Tada je usledila spontana,nekontrolisana reakcija Mamole,parafraziram,: to sto je Valentino izveo, teorijski je nemoguce i protivno zakonima fizike.

Toliko o Rossiju &*#GI(]
            [/quote]

A ovo mu cak nije prvi put da radi protivno zakonima fizike...e da je isak njutn ziv pa da mu valentino objasni neke stvari ^*#(-
            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg152546#msg152546 date=1281018213]
              [quote author=Sandra#46 link=topic=1368.msg152539#msg152539 date=1281016882]
              Tokom cele trke, STONER,PEDROSA I ROSSI smenjuju se u vodjstvu,vozeci na &quot;ivici&quot;,cesto cak sva trojica paralelno prolazeci krivine.Demonstrirali su maestralnu voznju.

Toliko o Rossiju &amp;*#GI(]
              [/quote]

A ovo mu cak nije prvi put da radi protivno zakonima fizike...e da je isak njutn ziv pa da mu valentino objasni neke stvari ^*#(-
              [/quote]
              +*@WT*48* +*@WT*48*

XeXe, a mozda je i Ajnstajn pogresio po pitanju brzine svetlosti kao nedostizne

Rossi je vec stigao do zvezda!!! ^*#(-

Pozdrav zenska

Comment

Zavisi ko ce da mu bude sponzor, gledao sam dobre proekcije a netu kako moze motor u Ducatiu da mu izgleda. Bilo je dizajna da ti pamet stane.
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Ja navijam da predje u Dukati.
                  Pratio sam ga jos dok je vozio Apriliu, pa Hondu, i nisam bio za kada je presao na Y.

Ali sad navijam iz sve snage da predje u Dukati i dokaze da je majstor osvajanjem titule protiv mocne Y i Lorenca.
                  Sto ce se sigurno desiti, ako ne sledece onda one tamo sezone.

Takodje mislim da je zasicenje i zelja za promenama siguran razlog zasto odlazi iz Y.
                  Barem bi ja tako uradio &amp;($%WP+

Comment

Will a quote from Ducati CEO Gabriele Del Torchio push back Valentino Rossi&#039;s first ride on the Desmosedici?

The distinction between future and conditional tenses would be very clear in an interview between Italians conducted in Italian. The only question would be in the translation into English.

There is some potential ambiguity in at least one key sentence: Del Torchio is quoted as saying, “This season will not bring any crown to Ducati in the sport, but I look forward to Valentino Rossi teaming up with Nicky Hayden.” Things we &#039;look forward to&#039; do not always happen, but, taken as a whole, the original Cycle World piece was headlined “Rossi to Ducati in 2011Confirmed!” and that headline still stands.

Clearly Del Torchio said more than he should have if it is true that Yamaha has in its contract with Rossi the right of first refusal on his existing agreement. Under these circumstances Yamaha would have not only the right, but the obligation to study the bones of the Ducati offer to Rossi and then either equal it or pass on it by the drop-dead date which, it is assumed, falls during the GP of the Czech Republic, August 13-15.

Pa da sacekamo i taj 15. avgust @(*6sd$%

Comment

meni je bas super sto ide u ducati. nove boje, novi izazovi. a i rossi mi bas deluje kao neko ko voli izazove.

fiat sigurno vodi sa sobom. medjutim posto marlboro ulaze u ducati mnoogo vise nego sto je fiat u yamahu, vrlo verovatno da ce fiatov logo biti na crvenoj podlozi.

haha, cika ducati CEO se malko izleteo, pa su morali da vade kestenje iz vatre. sve to da bi se ispostovala yamaha, te raskinula ugovor sa rossijem pre testa u valensiji.

[quote author=Sandra#46 link=topic=1368.msg152458#msg152458 date=1280999633]

Naravno da je trulo to sto Lorenzo bukvalno kopira Rossija,ali necu o njemu,stvarno nije toliko bitan da bi bio pominjan u postovima,bar sa moje strane.

[/quote]

hmmm... stvarno ti covek koji je vodeci u sampionatu, prosle godine drugi i uz to nesumnjivo sjajan vozac nije dovoljno bitan?

Comment

Izletio se malo ali s time u vidu Yamahu postavio u dobru poziciju.

Nego kapiram ja Sandru, ne voli Lorenca kao ni ja pa joj nije bitan u zivotu
                        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Lorenca ni ja bas ne &quot;volim&quot;, ali moram priznati da je odlican vozac. Cinjenica je da je mnogo naucio od Rosija, sto je i sam priznao, ali i drugi su pokusali da uce od najboljeg, pa se nisu pokazali kao dobri ucenici.Uostalom videcemo kakav ce se pokazati u narednim godinama.Da li ce ostati tako samouveren i siguran u sebe ili je to samo proizvod intezivnog rada sa psihoterapeutom.

Comment

Lorenco je kralj $8#a

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg152587#msg152587 date=1281026881]
                              Lorenco je kralj $8#a
                              [/quote]

Dobro bi bilo da se odmah napise i cega, mislim kralj? Mozda--imitacija? (%fsd%&amp;j

Comment

[quote author=Aenima link=topic=1368.msg152577#msg152577 date=1281024722]
                                meni je bas super sto ide u ducati. nove boje, novi izazovi. a i rossi mi bas deluje kao neko ko voli izazove.

fiat sigurno vodi sa sobom. medjutim posto marlboro ulaze u ducati mnoogo vise nego sto je fiat u yamahu, vrlo verovatno da ce fiatov logo biti na crvenoj podlozi.

haha, cika ducati CEO se malko izleteo, pa su morali da vade kestenje iz vatre. sve to da bi se ispostovala yamaha, te raskinula ugovor sa rossijem pre testa u valensiji.

[quote author=Sandra#46 link=topic=1368.msg152458#msg152458 date=1280999633]

Naravno da je trulo to sto Lorenzo bukvalno kopira Rossija,ali necu o njemu,stvarno nije toliko bitan da bi bio pominjan u postovima,bar sa moje strane.

[/quote]

hmmm... stvarno ti covek koji je vodeci u sampionatu, prosle godine drugi i uz to nesumnjivo sjajan vozac nije dovoljno bitan?
                                [/quote]

Nije mi bas nimalo bitan.To sto je vodeci u sampionatu je zato sto su se okolnosti poklopile,za njega su Pedrosa,Spies,Stoner VOZACINE.Rossija ne moram da spominjem.A prosle godine je bio DRUGI!! Sta je tu uspesno.On ce uvek biti u senci Rossija.Da li znas da decko ima samo 2 titule u 250cc i to je to.To ga ne cini ni VOZACEM,a narocito ne sjajnim!!!Uostalom videcemo da li ce da uzme jos neku titulu osim ove.Kada mu bude dosao kolega Ben Spies,bice bruka.Njegova slava je trenutna i kratko ce trajati.Jorge se sada konacno oslobodio kompleksa zvanog ROSSI,jer je covek doziveo &quot;bezazlen&quot; dvostruki prelom potkolenice..E tako se isto jednom u karijeri Alex Criville docepao titule,kada se Mick Doohan povukao.Drugacije ne bi moglo.Da li je to spansko prokletstvo &amp;*#GI(] ^*#(- ? A sta je Rossi tek radio Sete Gibernau-u....dusu mu je vadio..Pomeni mi jos nekog Spanca koji ima titulu u kraljevskoj klasi?

Comment

Working...
                                X