Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

"... svi sto gube se ljute,
    to je poznata stvar.
    Svako gubi bar ponekad,
    ali nikad Rossi zvani car"

Comment

• Comment

ko se ljuti.... :o
        Da,verovatno je trebalo da se Rossi diskvalifikuje a on da se proglasi za pobednika.Svasta!!!Naravno,ima pravo da se ljuti,ali pre svega na sebe,jer je tada i izgubio titulu.Posle toga jednostavno nije mogao da se vrati,pritisak je bio prevelik za njega.Trebace i njemu i ostalima godine iskustva da bi postigli nivo i nacin voznje koji Rossi ima.Bice oni u Sepangu odlicni,ali ta vremena nisu bitna.Dobri su oni i na treninzima i na kvalifikacijama ali voznja trke je nesto totalno drugacije.Znate na koga mislim kada kazem "oni".
        No...ferrari...ne svidja mi se sve to.Znamo da je Rossijev san formula1,a ocigledno je da je dobar i u tome.Zaboravljamo jednu bitnu osobu a to je Graziano.Sam je izjavio da i njegov san jeste da svog sina vidi u crvenom,ali ne u Ducatiju,vec u Ferrariju.To je ono sto mi se ne svidja.Pored ogromne podrske koju mu daje ima i veliki uticaj na Valentina.Mislim da treba razmisljati i u tom pravcu.
        Ducati....nisam sigurna.Nesto mi se ne svidjaju njihove izjave.Hoce da zadrze Stonera ali ipak ni Rossi nije iskljucen.Kao da bi Rossi pristao da vozi zajedno sa Stonerom.
        Zato,ja imam resenje:neka Rossi ostane u Yamahi,naduvenko ode u Hondu da se bori sa Pedrosom,odnosno njegovim menadzerom(posto se plasi Ducatija) a Dovizioso i Hayden neka biraju.....neka privatna ekipa ili Suzuki.Nebitno je ko ce Rossiju praviti drustvo...moze Spies.Eto,ja sam nasla resenje Samo da ostane na 2 tocka!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

No sikiriki ;) ,ostaje Rossi 100% u moto gp-u.

Comment

I ja sam sigurna da Rossi ostaje jer jos nije kazao sve sto ima, bez obzira sto je sada"stara puska," citat -Stoner.
            Procitala sam razmisljana na temu-sujeta vozaca- ali mi ipak nije jasno kako neko ne moze da prevazidje vec jednom.
            Zar ne shvata kakvu poruku salje takvim izjavama. Ili je toliko glup?

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg113383#msg113383 date=1265046995]
              I ja sam sigurna da Rossi ostaje jer jos nije kazao sve sto ima, bez obzira sto je sada"stara puska," citat -Stoner.
              Procitala sam razmisljana na temu-sujeta vozaca- ali mi ipak nije jasno kako neko ne moze da prevazidje vec jednom.
              Zar ne shvata kakvu poruku salje takvim izjavama. Ili je toliko glup?
              [/quote]
              Nemoj da se nerviras!!!Stoner je ipak klinac koji ne zna da se kontrolise u nekim situacijama.
              Sujeta?Svi vozaci!!!Pogledaj rituale...Rossi vec godinama radi iste stvari pre svake trke.Colin nosi istu majicu.Ko zna sta ostali rade a da mi to ne mozemo da vidimo.Meni je to simpaticno.

Comment

E,kada smo poceli onda da se lepo podsetimo:
                http://www.youtube.com/watch?v=lboSRZT2XxI
                Rossi:About what?Najbolja reakcija!!!!

Comment

U pravu si.Taj klip sam odgledala "milion puta". Mada moram da priznam da mi se i ovakva reakcija Stonera vise svidja od reakcije teniseta, kada gube.
                  Onoliko plakanja je postalo stvarno mucno za gledanje. Jos jedan dokaz da su vozaci pravi sportisti, a moto gp-pravi sport.
                  Moze li neko da zamisli kako bi to izgledalo da neko od njih place kao malo dete, posle izgubljene trke?

Comment

Prvo da ?estitam Ferrariju, jer vidim da je dobio "zna?ku" MODERATOR

Comment

Da,start 125-ica je obavezan.
                      Karakteristican izlazak iz garaze i ritual pre sedanja na motor koji je vise nego obavezan.Setila sam da u Le Mans-u,prilikom promene motora nije odradio ritual i svi znamo da je dobio kaznu a i da je posle pao i nije nastavio trku.
                      Psiha...sujeta...slucajnost.... :-\ :-\ :-\

Comment

http://thestar.com.my/sports/story.a...amp;sec=sports
                        POCINJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Pozz Ljudi!!! ;D ;D ;D Forum je totalno promenjen, ne mogu da pohvatam stvari, i kod mene sve zivo naopako!!! Nekom odmor, nekom provod, prodje i to i dodjose testovi, cisto da se podgreju stvari i jedva cekam pocetak. Po svemu sudeci bice ovo pakao od samog starta, i ne cudi me da vec od prvog dana testiranja krenu sa nekim ludim vremenima. Dukati je ocigledno ''real deal'', sad je Yama na potezu, moraju malo da je ''dostimuju'', nekoliko konjica vise je neophodno ;D ;D ;D , a Cika Doca svez posle formule, znaci sve je spremnooooooo
                          The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                          As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                          From that stage there is no progress.

Comment

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp.../?R=EPI-121927
                            Yamaha is my first choice

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg113511#msg113511 date=1265217394]
                              http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp.../?R=EPI-121927
                              Yamaha is my first choice
                              [/quote]

Naravno da je Yamaha prvi izbor.Ali...ipak...videcemo sta ce biti sa Lorenzom.Njih dvojica...u istom timu....jok!!!

Comment

http://uk.eurosport.yahoo.com/040220...interview.html

Comment

Working...
                                X