Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aragon MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostZovite
Comment
-
Originally posted by nixa View PostA sta fali Maxu?Pa italijan je...Mator?!po temperamentu vise lici na Spanca nego na Italijana
nema veze to sto je mator... njegovi potezi na stazi,izjave i to sto je uvek na ivici da se sa nekim potuce ostavljaju negativan utisak.... jednostavno vozac koji po stilu voznje i karakteru meni licno ne odgovara..
Comment
-
Originally posted by Viv Li View Postneprijatelj mog prijatelja je moj neprijateljpo temperamentu vise lici na Spanca nego na Italijana
nema veze to sto je mator... njegovi potezi na stazi,izjave i to sto je uvek na ivici da se sa nekim potuce ostavljaju negativan utisak.... jednostavno vozac koji po stilu voznje i karakteru meni licno ne odgovara..
Zovite
Comment
-
Originally posted by Motori Zauvek u Srcu View Postnixa....zamolila bih te malo da smiriš strasti i to koškanje.Svima je jasno da ne podnosiš Rosija,ali moraćeš da se pomiriš sa tim da je većina Rosijevaca ovde.....Maksu fali tim pošto su ga svi napustili
MESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View Posthahahah..a mi sto postujemo doctora a volimo marqueza..jel smemo da pisemo?Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 05-10-13, 23:58.Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.
Comment
Comment