konacno subota na nivou za Doktora i progresivan napredak u korak sa timskim kolegom, sto je i najvaznije bar meni, mislim da je zato bio onako zadovoljan i raspolozen po silasku sa motora nakon q2 i u garazi... ovo su vec nijanse, nije isto 4-ti sa 7 desetinki kao sto je bio slucaj u vecem delu sezone i 4-ti sa 1,5 desetinki... nesto su pronasli to je ocigledno mada opet dajem prednost Hondama na duze staze (trka). Videcemo nadam se uzbudljivoj trci i da Doktor pokaze zube kao u q2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aragon MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by tasa01; 28-09-13, 15:00.sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Koliko sam razumeo malopre Acu, da je na ovoj stazi samo jedno mesto za probu starta , i to oznaceno, radi bezbednosti, a malopre videh Lorenca , Markeza, i jos neke vozace da probaju na drugom mestu, ako ima neko znacenje u opste, dal' nece sudije opet da umesaju prste???
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postkonacno subota na nivou za Doktora i progresivan napredak u korak sa timskim kolegom, sto je i najvaznije bar meni, mislim da je zato bio onako zadovoljan i raspolozen po silasku sa motora nakon q2 i u garazi... ovo su vec nijanse, nije isto 4-ti sa 7 desetinki kao sto je bio slucaj u vecem delu sezone i 4-ti sa 1,5 desetinki... nesto su pronasli to je ocigledno mada opet dajem prednost Hondama na duze staze (trka). Videcemo nadam se uzbudljivoj trci i da Doktor pokaze zube kao u q2..polako samo..polako..
edit:
..bice,sine drz mu nano torbicu..Last edited by Rossini; 28-09-13, 16:18.sigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postzanima i mene to za probu startai nisam razumela sta znaci 227 metara kocenja?
valjda je to to
sigpic
Comment
-
Originally posted by tasa01 View PostKoliko sam ja pronasao po netu i ukapirao , duzina tacke kocena je tih 227 metara koji oni za 4, 5 sekundi prodju , a mi obicni smrtnici golim okom ne vidimovaljda je to to
to ja ovako iz glave lupam
MESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postja mislim da je to zaustavni put..odnosno predjeni put od trenutka kad pocinje kocenje do trenutka ponovnog ubrzanjato ja ovako iz glave lupam
hahah, ala smo mi postali strucnjaci
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by miha92 View Posthahahah..presao sam se malo
vidi,mi lupamo iz glave ali pretpostavljam da nismo daleko od istinetako da well done mate
Last edited by tasa01; 28-09-13, 18:42.sigpic
Comment
-
Comment