Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moje je misljenje da godine tj te 34-35 nisu presudne za ovaj sport , mislim da se u tim godinama ima puno iskustva a i da snage ne manjka tako da sam siguran da VR ima jos sanse da bude onaj stari , iskreno se nadam tome , ovi mladji mogu mozda samo da budu ludjiali to na celu sezonu moze lose da utice po njih , sve u svemu iz trke u trku je sve uzbudljivije

Comment

• Originally posted by Gargamel View Post
      Ja mislim da ova sezona jos nije gotova ali ajde da sacekamo.
      Reci mi sta mislis,sta moze realno Suzuki da uradi kad se vrati,jel mogu da se nadaju nekim ozbiljnim rezultatima i kad mogu da se nadaju? da li ce zaostajati u razvijanju motora?
      Silverstone je staza koja nije ni za Hondu ni za Yamahu, negde je izmedju, a Jorge je pobedio jer se Marc polupao, realno govoreci. Misano je Yamahina staza, to im je kec na 10 u sezoni u ovih zadnjih par godina, to ih uvek vrati i okrepi - Lorenza sad i prosle godine, Rossija 2009, 2008. je tamo resio titulu prakticno, 2010. je uspeo da se onako polomljen dovuce do podijuma i bio je jako blizu Pedrose i Lorenza. Jedino je te godine Honda pobedila (2007. kad je bila prva trka je pobedio Stoner, Najveci nije zavrsio trku) i to jer je Lorenzo vozio kao i prosle godine - branio poene i zavrsavao trke.

Ostale trke su Hondine, sve do jedne. Dobro, Phillip Island je bila Staseyjeva pre svega...

Sto se Suzukija tice, napreduju svakim testom. Svi su zadovoljni, od De Punieta do Davide Brivia ovim treodnevnim u Misanu, sad su u Mugellu. Nisu jos uvek naravno na nivou koji zele, ali mislim da ce do 2015. lako da pobedjuju Ducati ako Ducati ostane na ovom sad nivou. Nadam se da se ni to nece desiti, nego da cemo gledati tromec Ducati, Aprillia i Suzuki za trece mesto u plasmanu konstruktora. Za sad deluje da lako moze tako da bude... Da su usli sledece godine mozda ne bi bili sasvim na nivou Ducatija, ali bi do kraja godine bili sve bolji. Ovako, imajuci jos godinu dana za razvoj mislim da ce to da bude sasvim pristojan motor...

Rossini, tu smo negde, osim sto ja mislim da je Lorenzo sasvim lepo preneo inzenjerima sta zeli od motora i da je to i dobio. Problem je sto to sto on trazi nema previse smisla za motor koji treba da se bori za pobede. Kao motor koji bi isao na stopericu to je odlican koncept, ali za trke to nije to sto je potrebno...

Comment

• Originally posted by Rossini View Post

http://www.youtube.com/watch?v=oAVFOPFogAo

.."bem ti lebac.....sto ovaj zivot ne traje hiljadu godina Taso..a?
        jojjjjjjjj barem toliko
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post

Ostale trke su Hondine, sve do jedne. Dobro, Phillip Island je bila Staseyjeva pre svega...

I treca krivina cini mi se
          Lorenco nema sta da izgubi,njemu trebaju pobede i uz kiks Markeza moze to da se zakomplikuje,mali verovatno nece kalkulisati i tu moze da bude krljanja,jedino ako honde izdominiraju da ih ovi ne stignu ni u krivinama

Comment

I treca krivina cini mi se
            Lorenco nema sta da izgubi,njemu trebaju pobede i uz kiks Markeza moze to da se zakomplikuje,mali verovatno nece kalkulisati i tu moze da bude krljanja,jedino ako honde izdominiraju da ih ovi ne stignu ni u krivinama
            ..kod malog nema kikseva....titula je tu..u dzepu,treba je samo izvaditi iz istog..MM je rodjen da nasledi VR-a..tu nema vise price oko toga..ako niste pratili Mgp poslednjih 15 godina,onda pogledajte fastest,bice svima jasnije..za sve,postavicu ga u temi videa i slika..

edit:
            ..ako tu ne mozete prepoznati u sta se pretvara MM,nikad i necete..bez ikakve zlobe ovo kazem,naravno..
            Last edited by Rossini; 20-09-13, 22:48.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
              ..kod malog nema kikseva....titula je tu..u dzepu,treba je samo izvaditi iz istog..MM je rodjen da nasledi VR-a..tu nema vise price oko toga..ako niste pratili Mgp poslednjih 15 godina,onda pogledajte fastest,bice svima jasnije..za sve,postavicu ga u temi videa i slika..
              Lako je njemu kad ima Danija da mu cuva ledja i smeta ostalima

Comment

...neka bude da je tako..
                sigpic

Comment

Koliko se meni cini Pedrosa , jedino za sada smeta MM i samome sebi , nema od njega vise vajde ,

Originally posted by Rossini View Post

edit:
                  ..ako tu ne mozete prepoznati u sta se pretvara MM,nikad i necete..bez ikakve zlobe ovo kazem,naravno..
                  34minut filma Potvrda tvojih reci u sta se pretvara MM, valjano je MM izgledao ovaj filmic i samo copy-paste,, i to vec u prvoj sezoni, dva puta, Yerez i Laguna Seka, ako me razumete o cemu pricam
                  Last edited by tasa01; 21-09-13, 09:16.
                  sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Ona slika sa Rosijevog ranca je brutalna,mada trebao je i Markez valjda da bude ako se secate one price negde u Americi dok su vozili hteo je Doctor sve da ih ugosti ali kad ima onih ljubomornih pa nece da dodju to mi je krivo,mozda ih Doctor nije ni zvao(Lorenco,Pedrosa,Craclov) al red je bio bar da Markez dodje!

Inace da vas pitam od sledece sezone koliko ce biti motora na raspolaganju za timove posto je ove bilo samo 5-6?

I ako imate snimak sa Rosijevog ranca?
                    Last edited by Djone7 Vale 46; 21-09-13, 12:45.
                    Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                    sigpic

Comment

• @ Vanja #66

Zar ne primjecujes koliko si kontradiktoran?
                      Prije par dana pises kako Yamaha nije losija od Honde i da je MM tu gdje jest iskljucivo zbog svoje klase i da bi Lorenza pobjedjivao i na istom motoru.
                      Danas pises kako Lorenzo vodi Yamahu u krivom smijeru sto u prevodu znaci da su napravili los motor.
                      Vecina VR46 navijaca zivi u snovima,nadi da ce da se vrati,osvoji jos koju titulu,ili da ce LM97 da ga naslijedi.
                      Nista od toga,Rossijevo je proslo a LM nema dovoljno talenta a ni fizicke predispozicije za motociklizam,pa taj decko je vec sad (ako sam dobro vidio) preko 180cm.On moze samo da bude novi Ruben Xaus
                      Ostaje vam samo divljenje rezervnoj varijanti Marquezu
                      P.S. Ah ti si onaj sto je izvalio da je Alonso bolji od Vettela iako mali samara glavonju u svakoj utrci

Comment

• @ Rossini

o cemu si pricao i ovde

http://www.motogp.com/en/videos/2013...sode+10+Misano

16:37 ..covek lepo pita

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                          @ Vanja #66

Zar ne primjecujes koliko si kontradiktoran?
                          Prije par dana pises kako Yamaha nije losija od Honde i da je MM tu gdje jest iskljucivo zbog svoje klase i da bi Lorenza pobjedjivao i na istom motoru.
                          Danas pises kako Lorenzo vodi Yamahu u krivom smijeru sto u prevodu znaci da su napravili los motor.
                          Vecina VR46 navijaca zivi u snovima,nadi da ce da se vrati,osvoji jos koju titulu,ili da ce LM97 da ga naslijedi.
                          Nista od toga,Rossijevo je proslo a LM nema dovoljno talenta a ni fizicke predispozicije za motociklizam,pa taj decko je vec sad (ako sam dobro vidio) preko 180cm.On moze samo da bude novi Ruben Xaus
                          Ostaje vam samo divljenje rezervnoj varijanti Marquezu
                          P.S. Ah ti si onaj sto je izvalio da je Alonso bolji od Vettela iako mali samara glavonju u svakoj utrci
                          Pa... prvo - bacio sam ti jednu drugu kosku oko kontradiktornsti, da vidim da li ces je naci. Taman sam se ponadao, ali nisi je video... Keep looking...

Sto se ovoga sto si ti zapazio tice, nisi skontao poentu price... Ako imas motor od 125ccm, mali skuter koji ti sluzi da odes na posao, izvlaci najvise 60 km/h i napravljen je da trosi 1.5l na 100 km, da li je to los motor ili dobar? Dobar je, jer se ponasa kako je predvidjeno.

Lorenzo je M1 iz 2012. odveo u smeru jos vece brzine u krivinama (jer i ranije je to bila prednost Yamahe), na ustrb stabilnosti pri kocenju i ulasku u krivinu (taj deo ranije nije bio slucaj). To je u teoriji verovatno i najbrzi nacin da se obidje krug (dokaz ti je Red Bull tim koji sanjas u raznim pozama) i Yamaha je u tome odlicna. Brzina u apexima krivina im je znacajno veca od Honde. Da bi se sve to postiglo, potrebno je da se i ram i agregat ponasaju drugacije, ocito durgacije od Honde. U tom smislu i svakom drugom smislu, Yamaha je dobar motor. Radi to sto treba da radi, iako to sto radi nije najbolje za trke i iako je napravljen samo da jedan vozac moze da je vozi kako je zamisljeno.

Honda je bolja na kocenju (u stvari nije toliko bolja od Yamahe koliko je bolja od Lorenza koji ranije koci da bi usao u krivine na svoj nacin), bolja - stabilnija - na ulasku u krivinu, losija u samoj krivini, bolja na izlasku iz krivine. Motor i ram su potpuno drugaciji nego Yamahini, ali kao sto vidis - ti motori obrcu slicne krugove, desetinka gore dole se nadoknadi/izgubi u jednoj krivini.

Uostalom, vidim da je i tebi jasno da Lorenzo ne pravi motor kako treba, drago mi je da si to skontao...

Fizicke predispozicije poput visine vozaca nisu toliki hendikep. Visi vozaci mogu vise da vise sa motora, da ga vise naginju i da vise svojim telom uticu na njegovo kretanje. Hendikep je veca masa, ali uz neki rezim ishrane, to nije nista strasno... Uostalom, niko ne garantuje Mariniju da ce porasti jos 20 cm pre nego sto stane, ima momaka koji u njegovim godinama sasvim stanu sa rastom... Poenta - pusti ostale i gledaj svog dragog...

Comment

• Originally posted by Drezik View Post
                            @ Rossini

o cemu si pricao i ovde

http://www.motogp.com/en/videos/2013...sode+10+Misano

16:37 ..covek lepo pita
                            ..mozda ja i gresim..nzm..ali vrlo dobro znam da ono sto sam napisao imam i razloge za to..na pocetku klipa,u delu intervjua gde Cal prica o sebi,planovima i uopste o svemu,kaze u jednom momentu kako on "nije zadovoljan onim sto mu se pruza"..?sta to u prevodu znaci..??covek spoznaje da je kolateralna steta konacno,da od njegovih planova vezano za Yamahu nema nista(fabricki motor),da je povratak Rossija mnogo toga promenio i da ce i dalje oko Horhea da se vrti prica..idem dalje,uzmem kintu i to je to..pogledajte Horheova pitanja???pazljivo..zar misli neko da su ona bezveze??ne,ona su samo proizvod straha od drugih vozaca i zelja da on bude taj no.1..da se on pita za sve,da on bude taj koji ce da vodi kolo..jer posle 25 kuga brzine i adrenalina,na videlo moze da izadje samo ono sto ti zaista mislis,osecas i cime se vodis..tu ne mozes da sakrijes ono sto zelis,nekim pitanjima kojima ces zavarati trag..

..a ovo sto kaze Damir,da od VR-a nema nista,da su to puste zelje i snovi,ja porucujem sledece..da je tako kao sto ti kazes Damire,fabricko mesto bi bilo ponudjeno Calu ili nekome slicnom,a ne Rossiju..pitaj se samo zasto je to tako?da li je samo zbog para,ili ce biti jos ponesto u vezi sa njim?..po tebi,izgleda da je zbog para..,ostalo je naucna fantastika..
                            sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                              ...ne verujem da bilo koga ovde zanimaju moje seksualne fantazije

neeeego.........imamo otvorene uzbudljive teme sa raznoraznim monster (i ostalim) lepojkama,a ti se uhvatio bas rosijevog kreveta..........
                              Hahahaha!!!!Dobar!
                              Ma ne uopste,ovde sigurno nikoga ne zanimaju tvoje sex. fantazije.Hahahaha!!!!!
                              A sto se tice lepojki-raznoraznih,pa njih ima i ovde kod nas, i nisu nedostizne...ali "Rosi je Rosi"!Hahahaha!!!!!

Pozzz
                              Zovite

Comment

• Pocinje ludilo u Aragonu....

sigpic

Comment

Working...
                                X