Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I Doohan je stao iza Rossija... Sve je to normalno kod velikih i buducih velikih. Imaju nos jedni za druge.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      I Doohan je stao iza Rossija... Sve je to normalno kod velikih i buducih velikih. Imaju nos jedni za druge.

http://www.youtube.com/watch?v=9liF2dqUvYU...sta bi bilo kad bi bilo..sve u svemu,jako moguce..

edit:
      ..ma nisu oni mutavi iz Honde..znaju odakle im preti najveca opasnost za naredne 2 god..
      Last edited by Rossini; 20-09-13, 14:52.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Viv Li View Post
        mislim, sta reci!??
        jedna od najjacih fotografija I KA DA !!!!!!!!!!
        don't be scared homie
        sigpic

Comment

• ...kao jaje jajetu..
          http://www.youtube.com/watch?v=N4peSPvDs_0
          http://www.youtube.com/watch?v=JY9mrKR5SkA

edit:
          http://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA
          ..sta znaci uctivost....polovicno mu verujem..

edit:
          ..a sto se tice fotografije..meni je ova..Valentino-ROSSI-Motor-Wallpaper-1920x1080.jpg
          Last edited by Rossini; 20-09-13, 15:04.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post

http://www.youtube.com/watch?v=9liF2dqUvYU...sta bi bilo kad bi bilo..sve u svemu,jako moguce..

edit:
            ..ma nisu oni mutavi iz Honde..znaju odakle im preti najveca opasnost za naredne 2 god..
            da ne bude zabne, ovo je production racer Honda, ona koja ce imati 12 motora po sezoni i 24 litre u rezervoaru po trci. Nije testirao fabricku Hondu za 2014, jeste ovogodisnji motor, ali samo neke delove za ovu sezonu. I sve ostale testove koje ce raditi ce raditi za taj production racer. Jedva cekam zvanicne testove kad budu doneli taj motor da se vozi pored ostalih, mislim da ce biti izuzetan. Yamaha je u zasotatku po tom pitanju, ali naravno zavisi i od FTR-a i NGM-ovih oplata koje ce morati da naprave...

Comment

da ne bude zabne, ovo je production racer Honda, ona koja ce imati 12 motora po sezoni i 24 litre u rezervoaru po trci. Nije testirao fabricku Hondu za 2014, jeste ovogodisnji motor, ali samo neke delove za ovu sezonu. I sve ostale testove koje ce raditi ce raditi za taj production racer. Jedva cekam zvanicne testove kad budu doneli taj motor da se vozi pored ostalih, mislim da ce biti izuzetan. Yamaha je u zasotatku po tom pitanju, ali naravno zavisi i od FTR-a i NGM-ovih oplata koje ce morati da naprave...
              ..da,ali nesto ne verujem da ce se zadovoljiti tim delom kolaca..najbolje je sacekati,ali po onome sto se desava,a i sto se desavalo u proslosti,nije tesko doneti zakljucak cele price..
              sigpic

Comment

• Mislis da bi da ga vrate? Ne verujem... Dani ce sledece godine biti odlican kao drugi vozac - skuplja poene i oduzima ih povremeno Lorenzu i Rossiju.

Comment

• ..slazem se,medjutim njemu se drma sedlo samo tako..nista me ne bi iznenadilo da se objavi vest o povratku Stonera u Hondu..ali bas me ne bi iznenadilo..sve opet zavisi od VR-a..oko njega se sve vrti...objava da ce voziti do 2016,msm da menja mnogo toga..
                  sigpic

Comment

• Rossini svaka ti ko Njegoseva
                    Jarvis je sve to lepo zamislio u svojoj glavi za svog ljubimca,samo mislim da nije racunao na MM faktor volela bi da Markez osvoji titulu i onda krupan kadar na Jarvisa i Lorenca,a sto se tice Stonera samo je pitanje vremena kada ce da mu dosadi pecanje ..

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                      ..slazem se,medjutim njemu se drma sedlo samo tako..nista me ne bi iznenadilo da se objavi vest o povratku Stonera u Hondu..ali bas me ne bi iznenadilo..sve opet zavisi od VR-a..oko njega se sve vrti...objava da ce voziti do 2016,msm da menja mnogo toga..
                      Ako Marc uzme titulu ove godine, Honda bi trebalo da Pedrosu ostavi jos sledece i kaze mu da u drugom delu racuna da ne smeta Marcu. Ako nekim cudom ne uzme, neka ga ostave sledece godine u jednakim uslovima do kraja, ali ako se poboljsa u odnosu na ovu (u sta sumnjam) nema zasto da mu ne ponude produzenje. Umesto njega treba razmisljati o Bradlu kao nekom prelaznom periodu od 2-3 sezone dok ne pronadju novog jakog vozaca ili o Reddingu, ako se pokaze vrlo jak sledece godine na Gresinijevom Honda production racer-u. Stoner sledece godine puni 29, sto nije tako malo i iako ce imati jos 2-3 jake godine, glupo je uskracivati mogucnost nekom brzom klincu zbog nekoga ko nije ni siguran sta zeli u zivotu...

Comment

• vidim da mnogi cvrsto veruju u to da ce Doktor naredne sezone biti daleko bolji nego ove i da ce biti konkurent za titulu, pa me interesuje odakle takva ideja bilo kome, da li znate nesto sto ja ne znam ili je to samo vase misljenje? Mozda mogu da se poklope okolnosti - da Markez ima DNF, padove itd. ukratko sve sto je normalno za ruki sezonu i sto mu se nije desilo da ga saceka sledece, Lorenzo i Pedrosa da budu na ivici nerava jer im je klinac uzeo titulu ispred nosa pa da u celom tom sklopu Doktor ispliva kao konkurent, mada i za to su sanse minimalne... to je neka moja teorija ako bi vec razmisljao o ozbiljnoj borbi naredne sezone, inace ono sto je po meni realno nije nista bolje nego ove sezone...
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Pa, prvo i osnovno - imace udeo u razvijanju motora. Nadam se da je sad i najvecim fanaticima Lorenza jasno da Yamaha koju je on napravio nije motor na kome se lako moze doci do titule ako nije bukvalno savrseno skrojen i ako rivali nemaju vece probleme (pad glavnog rivala, problemi sa gumama). Tako da Yamaha mora da se vrati dobrim delom na staro - stabilnost pri kocenju i bolje ulazenje u krivine nasuprot stabilnosti pri ekstremnim uglovima, jer tako ne moze da se prestize. Mladjani Smith se ubi da provali kako se Yamaha vozi, a Marc je samo seo na Hondu i bio brz posle 3-4 testa. Nije to samo do talenta... Drugo, malo vise samopouzdanja ce imati, a Lorenzo nece biti aktuelni sampion, te ce njih dovjica u tom smislu biti jednaki... Ali, od njih nece iskljucivo zavisiti da li ce uzeti titulu... Ostajem pri onome sto sam rekao pre dosta vremena - Marquez je sampion 2014, to je zicer...

Comment

Pa, prvo i osnovno - imace udeo u razvijanju motora. Nadam se da je sad i najvecim fanaticima Lorenza jasno da Yamaha koju je on napravio nije motor na kome se lako moze doci do titule ako nije bukvalno savrseno skrojen i ako rivali nemaju vece probleme (pad glavnog rivala, problemi sa gumama). Tako da Yamaha mora da se vrati dobrim delom na staro - stabilnost pri kocenju i bolje ulazenje u krivine nasuprot stabilnosti pri ekstremnim uglovima, jer tako ne moze da se prestize. Mladjani Smith se ubi da provali kako se Yamaha vozi, a Marc je samo seo na Hondu i bio brz posle 3-4 testa. Nije to samo do talenta... Drugo, malo vise samopouzdanja ce imati, a Lorenzo nece biti aktuelni sampion, te ce njih dovjica u tom smislu biti jednaki... Ali, od njih nece iskljucivo zavisiti da li ce uzeti titulu... Ostajem pri onome sto sam rekao pre dosta vremena - Marquez je sampion 2014, to je zicer...
                            Ja mislim da ova sezona jos nije gotova ali ajde da sacekamo.
                            Reci mi sta mislis,sta moze realno Suzuki da uradi kad se vrati,jel mogu da se nadaju nekim ozbiljnim rezultatima i kad mogu da se nadaju? da li ce zaostajati u razvijanju motora?

Comment

• Brizitka

jes' da nije za ovu temu , ali morao sam
                              sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Pa, prvo i osnovno - imace udeo u razvijanju motora. Nadam se da je sad i najvecim fanaticima Lorenza jasno da Yamaha koju je on napravio nije motor na kome se lako moze doci do titule ako nije bukvalno savrseno skrojen i ako rivali nemaju vece probleme (pad glavnog rivala, problemi sa gumama). Tako da Yamaha mora da se vrati dobrim delom na staro - stabilnost pri kocenju i bolje ulazenje u krivine nasuprot stabilnosti pri ekstremnim uglovima, jer tako ne moze da se prestize. Mladjani Smith se ubi da provali kako se Yamaha vozi, a Marc je samo seo na Hondu i bio brz posle 3-4 testa. Nije to samo do talenta... Drugo, malo vise samopouzdanja ce imati, a Lorenzo nece biti aktuelni sampion, te ce njih dovjica u tom smislu biti jednaki... Ali, od njih nece iskljucivo zavisiti da li ce uzeti titulu... Ostajem pri onome sto sam rekao pre dosta vremena - Marquez je sampion 2014, to je zicer...
                                Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                                vidim da mnogi cvrsto veruju u to da ce Doktor naredne sezone biti daleko bolji nego ove i da ce biti konkurent za titulu, pa me interesuje odakle takva ideja bilo kome, da li znate nesto sto ja ne znam ili je to samo vase misljenje? Mozda mogu da se poklope okolnosti - da Markez ima DNF, padove itd. ukratko sve sto je normalno za ruki sezonu i sto mu se nije desilo da ga saceka sledece, Lorenzo i Pedrosa da budu na ivici nerava jer im je klinac uzeo titulu ispred nosa pa da u celom tom sklopu Doktor ispliva kao konkurent, mada i za to su sanse minimalne... to je neka moja teorija ako bi vec razmisljao o ozbiljnoj borbi naredne sezone, inace ono sto je po meni realno nije nista bolje nego ove sezone...
                                ..pa evo ovako stoje stvari,po nekom mom skromnom misljenju..slazem se Vanjom dobrim delom njegovog posta,ali se ne slazem da ce MM sledece godine imati zicer..jedini razlog za to je sto je sad Rossi na Yamahi,a ne na Dukatiju..razlika izmedju Yamahe i Ducatija je u viziji ostvarenja zelja,prvi bi da budu sampioni,a drugi bi da budu originalni sampioni.."originali"su dobrano u zaostatku,da bi u narednim godinama postigli iole dobar rezultat,a ovi bivsi sampioni su i dalje blizu..i to cini ogromnu razliku izmedju ta dva tima sa Rossijem u njima..i svrakama je jasno,da Yamaha ovakva kakva je sada,sa Lorencom naravno,nece biti u stanju da se suprotstavi Hondama i MM,medjutim sa Rossijevim povratkom se sve promenilo..ako ce mo da budemo realni,Honda od 2011 dominira,dok Yamaha samo pokusava da prati njih sa Jarvisovim pulenom..njih je 2012 uspavala itekako(Yamaha),jer nije bilo vozaca da iskoristi potencijal koji Honda pruza..MM je odlicna potvrda svega sto ja sada pisem..postavio sam one neke izjave,snimke,izjave vozaca,izjave Rossija,gde kad se sve sagleda,sabere i oduzme,Honda je bila uvek dobar bajk,ali nije imao ko da je vozi..Stoner je seo,pogazio ih ko mrave,da se 2012 nije polomio,pa cisto sumnjam da Horhe uzeo sampionat,MM u ruki sezoni potvrdjuje to isto..da se vratimo jos malo dalje u proslost..Majk je vozio Hondu,izvanrednu Hondu,koja je uvek imala bolje inzinjere nego li Yamaha,dominirao je sampionatom,nasledio ga je Rossi koji je takodje dominirao sampionatom..kada je VR presao u Yamahu,to je bio jedan bajk nesto iznad proseka,i sa takvim bajkom osvojo 2 titule,da bi naredne godine Honda opet uzela titulu sa Hejdenom..brljava titula,ali se zove titula..godinu dana je trebalo da Rossi to vrati u zivot,i od tada pocinje uspon Yamahe..vec 2008 to je bio pravi bajk..tu pocinje i uspon Horhea,koji ocigledno ima potencijal da vozi i koristi,ali ne ume(i to je ocigledno)da prenese utiske sa piste inzinjerima sta i kako treba uraditi..jer da je umeo,Horhe bi do sada,imao bar jos jednu titulu Mgp-ja vise..i tu se sad opet svode i dovodi sustina stvari do Rossija..pre svega,sa njim se opet slio neki ozbiljniji novac u Yamahu,i po meni mozda najvazaznija stvar osim novca,znanje i iskustvo u radu sa inzinjerima..ja nzm po koji put da ponavljam,a cudi me da to ne vide mnogi,da Rossi i Horhe ne voze iste motore,msm na ovu godinu..ova Yamaha vec sada ima potencijal za sledecu godinu,da se ladno nosi sa konkurencijom,a sta ce tek biti do kraja sezone i u zimskim testovima,to tek mogu da slutim..sve ovo sto sam sada napisao se vec vidi,i to sigurno nije zasluga Horhea,vec Rossija..bas zato,sto se to pokazalo u praksi do sada vec mnogo puta,imam realne razloge za optimizam,cak sta vise,siguran sam da ce sledeca sezona Mgp-ja i vozaca,biti u senci jednog coveka..VR-a..imao sam jednu izjavu,Rossijevu izjavu,sa jedne proslave,tada je imao 7 titula,gde on kaze,pokusacu da citiram ,"zivotna mi je zelja da se povucem sa 10 titula u ovom sportu"..nikada vise posle te izjave on nije slicno izjavio,sve ono njegovo,bla bla,guramo,radimo.napredujemo,videcemo itd...ako to ne bude sledece godine u 2015 ce biti vec kasno..mada,nikad nije kasno ni za sta u zivotu..ovo sto smo danas komentarisali ja i Vanja,a vezano za Hondu,nije dzabe Stoner testirao to sto je testirao..slazem se ja da on covek ima 29 god,i bas te 2-3 godine koje Vanja spominje,mogu da budu pandam Rossiju,Honda vrlo dobro zna gde je pogresila i zna od cega treba da strepi..ljudi,nemojmo se zavaravati i otpisavati tog coveka,iako ima 34 god..i Majk je imao te iste godine,kada je dominirao sampionatom,cak i u 35-oj,je bio najozbiljniji konkurent za titulu,znamo sta se dogodilo i sprecilo ga da ne uzme jos jednu..a malo je bilo vozaca poput ove dvojice..bas malo..
                                Valentinik,ja tebe apsolutno razumem kad je tvoj pesimizam u pitanju,ali opet sa druge strane,poznajuci sta je Rossi sve u stanju da uradi,msm da malo optimizma ne bi skodilo,bar kad si ti u pitanju()..ja sam rekao,i ponovicu opet,ako Rossi ne bude sampion sledece godine,ja vise ovde necu pisati..kako se sapionat blizi kraju,po svemu sudeci pisacemo se jos mnogo godina....u to sam vec sada poprilicno siguran..

edit:
                                secam se tih godina,kad vec spominjem Duana,sta je covek radio na Hondi..sto to ne bi mogao i Rossi na Yamahi ponovo?jos tih godina je konkurencija medju vozacima bila daleko opakija nego li sada..

edit:
                                Originally posted by tasa01 View Post
                                Brizitka

jes' da nije za ovu temu , ali morao sam
                                http://www.youtube.com/watch?v=oAVFOPFogAo

.."bem ti lebac.....sto ovaj zivot ne traje hiljadu godina Taso..a?
                                Last edited by Rossini; 20-09-13, 21:21.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X