Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tih par konjica i kmh razlike na pravcu je upravo ta odlucujuca razlika.
    Honda je na pravcu brza ca 5 kmh i kad se nalaze iza Lorenza prilicno lako im je da ga prestignu,odvrni gas na pravcu i najkasnije na kocenju si prozderao Yamahu.
    Lorenzo i Rossi nemaju tu mogucnost,cak i u zavjetrini nemaju sanse,gube metre u odnosu na Honde.
    A u krivinama na danasnjem nivou gdje se na limitu vozi je gotovo pa nemoguce preteci nekog na motoru od 1000cc i 250KS.
    Zato se Hondice fino smjeste iza Lorenza,prestignu ga 3/4 kruga prije kraja i Jorge moze da se pushi,u brzim krivinama (gdje yamaha ima prednost) kroz njih ne moze,na pravcu ne ide isto tako da ce u toj borbi "prsa u prsa" u 90% slucajeva da bude donji a Marc i Dani junacine.

Comment

• Slicna situacija u Moto 3.
      Mislim da je tamo Rins najbrzi momak a Salom ima najbolji motor,90% utrke se povuce,prati samo i na kraju izvuce potencijal iz motora i pobijedi.
      Da Salom diktira tempo utrka bi sigurno bila 5/6 sec sporija nego kad Rins to radi

Comment

• Nisam primetio u nekoliko zadnjih trka daje Dani junacina, pogledaj samo neki put kada gledas trke stil voznje Pedrose, Markeza i Lorenca, ipak mislim da gresis kada kazes da je honda ta koja je 90 %zasluzena za uspeh Markeza , po tome , on i Pedrosa bi vec bili sampion i vicesampion...
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Damir View Post
          Tih par konjica i kmh razlike na pravcu je upravo ta odlucujuca razlika.
          Honda je na pravcu brza ca 5 kmh i kad se nalaze iza Lorenza prilicno lako im je da ga prestignu,odvrni gas na pravcu i najkasnije na kocenju si prozderao Yamahu.
          Lorenzo i Rossi nemaju tu mogucnost,cak i u zavjetrini nemaju sanse,gube metre u odnosu na Honde.
          A u krivinama na danasnjem nivou gdje se na limitu vozi je gotovo pa nemoguce preteci nekog na motoru od 1000cc i 250KS.
          Zato se Hondice fino smjeste iza Lorenza,prestignu ga 3/4 kruga prije kraja i Jorge moze da se pushi,u brzim krivinama (gdje yamaha ima prednost) kroz njih ne moze,na pravcu ne ide isto tako da ce u toj borbi "prsa u prsa" u 90% slucajeva da bude donji a Marc i Dani junacine.
          ako je honda toliko brza kako to da je danas lorenzo u prvom krugu napravio skoro 2 sekunde razlike..sta marquez i pedrosa ga pustili
          MESSI 10

Comment

• evo koliko je honda brza moraju da se slepaju na stazi

sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
              evo koliko je honda brza moraju da se slepaju na stazi

hahahahahahahahahah
              MESSI 10

Comment

• Jadni oni,ta mala japanska fabrika u kombinaciji s spanjolskim sponzorom je Marussia Moto GP-a,vjecni outsideri

Comment

Jadni oni,ta mala japanska fabrika u kombinaciji s spanjolskim sponzorom je Marussia Moto GP-a,vjecni outsideri
                  Na zalost Nego dobro ti nama Damire dosao...
                  sigpic

Comment

Jadni oni,ta mala japanska fabrika u kombinaciji s spanjolskim sponzorom je Marussia Moto GP-a,vjecni outsideri
                    Previse nekontrolisano se ponasas za nekoga ko je tek dosao. OK, shvatamo, slazemo se, Honda je jaca, ali Mark je ispred Hozeline iz nekih drugih razloga.
                    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Jest,pobjedjuje Rossijevog timskog kolegu i time je miljenik 80% navijaca Moto GP,isto kao Soderling ili Rosol u tenisu kad pobijede Nadala,Federerovog dzelata

Comment

• Svi nesto pricaju da je mali napucani prvi zato sto je najbolji vozac svih vremena, a zaboravljaju povrede Lorenca i Pedrose.

Da nije bilo toga Lorenco bi vodio sa vise od jedne trke razlike. I nije mi jasno kako Rosijevi navijaci slave malog ...

Zato dok Role ne zablista ponovo, potpuno podrzavam Lorenca (ipak je to Rosijeva M1) da oduva ove sugave

Honde i Repsol (muka mi je kad ih vidim).

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
                          Svi nesto pricaju da je mali napucani prvi zato sto je najbolji vozac svih vremena, a zaboravljaju povrede Lorenca i Pedrose.

Da nije bilo toga Lorenco bi vodio sa vise od jedne trke razlike. I nije mi jasno kako Rosijevi navijaci slave malog ...

Zato dok Role ne zablista ponovo, potpuno podrzavam Lorenca (ipak je to Rosijeva M1) da oduva ove sugave

a marquez nije imao povredu..jeste i on ali je ipak tu trku zavrsio na drugom mestu..i to samo posle 3-4 sata od dislokacije ramena..
                          MESSI 10

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
                            Svi nesto pricaju da je mali napucani prvi zato sto je najbolji vozac svih vremena, a zaboravljaju povrede Lorenca i Pedrose.

jos u njegovoj krivini..a Lorenco bez povrede

sigpic

Comment

• Hvala na dobrodoslici slucajno sam usao i morao da napravim profil jer nisam mogao da vjerujem koliko omalovazavanja decka koji je u rookie sezoni s polomljenim nogama sjedao na motor i trkao se,sportski cestitao Rossiu nakon teskih poraza (kako Erceg jednom rece "Rossi ce da vas potapse po ramenu samo kad vas pobijedi"),uvijek govorio ono sto misli (nama je mozda zabavno vidjet kad Super Sic ili Marc u posljednjoj krivini harakiri akcijama pokusaju da pobijede,onima koje izguraju vjerovatno ne)... Nekom se mozda ne svidja njegovo smrknuto lice ali meni je Rossijevo kleberenje u kameru jos gore,ponasa se kao da mu je 7 godina.Jos mi je gore kad vidim da je pokazuje Simoncellijev logo s kesom od uha do uha.Nije kriv za njegovu smrt ali je dio njeHvala na dobrodoslici slucajno sam usao i morao da napravim profil jer nisam mogao da vjerujem koliko omalovazavanja decka koji je u rookie sezoni s polomljenim nogama sjedao na motor i trkao se,sportski cestitao Rossiu nakon teskih poraza (kako Erceg jednom rece "Rossi ce da vas potapse po ramenu samo kad vas pobijedi"),uvijek govorio ono sto misli (nama je mozda zabavno vidjet kad Super Sic ili Marc u posljednjoj krivini harakiri akcijama pokusaju da pobijede,onima koje izguraju vjerovatno ne)... Nekom se mozda ne svidja njegovo smrknuto lice ali meni je Rossijevo kleberenje u kameru jos gore,ponasa se kao da mu je 7 godina,iste grimase vec 17g.Jos mi je gore kad vidim da je pokazuje Simoncellijev logo s kesom od uha do uha.Nije kriv za njegovu smrt ali je dio nje i ne mogu da shvatim taj osmijeh

Comment

• Iskreno mislim da honda vec nekoliko godina ima blagu prednost ali su te razlike male. Evo zbog cega: secate se kako su yamahe harale sa Rossijem i Lorencom i tada su bile bolje, sada koliko vidim svaki iole ozbiljniji vozac koji sedne na hondu (Stoner i MM) deluje nezaustavljivo, Pedrosa nas je sve tu zavarao jer jednostavno ima nekih problema i nema sampionski karakter ili borbenost ili kako vec da to nazvati... Doduse na pocetku su bili prilicno ujednaceni ali onda je yamaha usla u problem s motorima zatim kasnjenje seamlessa i verovatno jos nekih novih delova, da li zbog novca ili neceg drugog to je njihov problem.
                                Edit:
                                Takodje da dodam da je MM ipak ruki ove godine i ne moze da izvuce bas maximum iz te honde. Sigurno tu ima jos poneka desetinka i mislim da bi npr Stoner bio jos brzi i izdominirao ove godine. Ponovo kazem Pedrosa nije neko merilo i setite se 2011kako je Stoner(koji je tek stigao u hondu tada) obrisao patos njime i izdominirao a 2012 da nije bio povredjen mogla je slicna situacija da bude.
                                Last edited by mikisavic89; 15-09-13, 19:57.

Comment

Working...
                                X