Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by edohz View Post
    zar misliš da će Španija sutra zijaniti ???
    Pa ako Italijane krene sut a Spanci stanu kao sto su to uradili protiv Grka... Onda da.

Nama odgovara da Italija bude cetvrta. A mozda je i svejedno. Sve reprezentacije su jake. Svaka na svoj nacin.

Zelim da se nasi bore a rezultat nece izostati.
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by edohz View Post
      Po svemu sudeći parovi 1/4 finala:

Srbija - Italija
      Španija - Francuska
      Litvanija - Hrvatska
      Ukraina - Slovenija

e sad ako kojim slučajem Hrvati sutra uzmu onda idu na Francuze a Španci na Litvance.

Jbg tek sad vidjeh da su Hrvati tukli Slovence mada bilo kako bilo oni sutra gube tako da bi ovo prvo trebalo biti.
      Jedino ako Hrvati dobiju Grke, onda sve mi se cini da ce Spanci Vizigoti da namerno izgube od Italije i da idu na nas, nego li pobedom da idu na Francuze. Kalkulacije su cudo.
      Svaka cast momcima na pobedi, demantovali su me.

Comment

• Klepili Francuze i Litvance i osvetili im se poraze od pre dve godine.Samo fale Rusi da upotpune dozivljaj.Sutra iz vise razloga navijamo da Spanci pobede Italijane.Ako se budemo borili u borbi od 5-8 mesta, sedmo mesto bi moglo da znaci plasman na SP sto bi mogao da znaci novi mec sa Ukrajincima.

Comment

• Nedović je lutrija za GS Warriorse! Kao 30. pika dobili igrača koji je mogao da bude čak i top10 pik. Jako dobro igra na ovom prvenstvu.
          ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
          I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
            Nedović je lutrija za GS Warriorse! Kao 30. pika dobili igrača koji je mogao da bude čak i top10 pik. Jako dobro igra na ovom prvenstvu.
            Hajde da ne preterujemo. Pojesce ga NBA atlete.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sad nešto gledam pa ovi Hrvati će sutra da ginu protiv Grka jer bi eventualnom pobjedom išli na Ukrainu. Biće sutra veoma, veoma zanimljivo

Comment

• Ispravite me ako gresim, ali moj neki utisak je da Nedovic ima porblema sa psihom. Ima neku blokadu, a ne kontam koju. Ne vidim sta ga sprecava da odigra super svaki mec. Ajde da je imao neke cuvare naspram sebe, ali on 2 najbolje partije bacio protiv 2 najjace ekipe protiv kojih smo igrali, a protiv slabijih repki ga nigde nije bilo. Treba mu jedan psiholog koji ce ga vratiti u normalu, pa onda moze da cepa full beast mode kad hoce.
                sigpic

Comment

• mislim da imamo jedan od najboljih bekovskih parova u evropi bogdanovic-nedovic, krstic dominira, u sredu na italijane sa stitom ili na njemu
                  Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                  Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                    Ispravite me ako gresim, ali moj neki utisak je da Nedovic ima porblema sa psihom. Ima neku blokadu, a ne kontam koju. Ne vidim sta ga sprecava da odigra super svaki mec. Ajde da je imao neke cuvare naspram sebe, ali on 2 najbolje partije bacio protiv 2 najjace ekipe protiv kojih smo igrali, a protiv slabijih repki ga nigde nije bilo. Treba mu jedan psiholog koji ce ga vratiti u normalu, pa onda moze da cepa full beast mode kad hoce.
                    Danas su svi oni delovali fantasticno. Nedovic pogotovo.

Ali da. I ja sam primetio da ima neku blokadu. Super odigra protiv reprezentacija sa jacim imenom. Odigra bez ikakvih problema. Ali protiv reprezentacija koje su realno slabije od nas, odigra bas lose. Nadam se da ce sve biti ok u cetvrtfinalu. Ko nam god zapadne .
                    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                      Pa hoce u prvoj, tj rookie sezoni, al ne sumnjam za njega nagruvace se samo polako.
                      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Nasi deluje zaista pristojno i lepo za gledanje protiv jacih ekipa - Litvanija i danas Francuska
                        protiv slabijih ono bas i nije za gledanje,jer se dosta mucimo u velikom delu tih utakmica.

Kao sto se npr Ukrajinci povampirese protiv nas i odigrase ekstra,tako se mi povampirimo protiv jacih od sebe.

Veceras dobra igra,raduje bolja igra spoljasne linije,pre svega Nedovic&Bogdanovic.
                        Micic nije za ovaj nivo kosarke,a raduje me dobra partija Stimca,i sve boljeg Kalinica pre svega u skoku.
                        Gagic iznenadio u nekim trenucima,naravno pozitivno,posto negativno sam navikao ...

Italija bi nam najbolje legla,jer oni pre svega nemaju centra koji bi mogao da sacuva Krleta,Katica pa i Stimca.
                        Bice zanimljiv duel Datome-Bjelica ako do njega dodje .
                        Sve zavisi od duela Grcka-Hrvatska ,ako Grci dobiju,Spanci moraju da igraju na pobedu.

Comment

• Originally posted by Crna Zmija View Post
                          Ako Gagic udje na sekundu protiv Francuza i ne zasluzujemo pobedu.
                          Ovaj bolje baca uroke od Ljube.

Nema brige za Nedovica, jedino smo u kanalu ako se ponovo sastanemo sa Ukrajincima. xD

Jel neko skontao zasto na kraju Rasko odmarao?Ne verujem da ga je Duda cuvao za cetvrtfinale.Mada danas nije ni trebao posto su Gagic i Stimac eskplodirali, njihovi poeni iz reketa su nam i doneli pobedu.Ne verujem da cu ovo reci, ali svi su ginuli do jednog.I ko bi rekao da cemo ovako dobro igrati bez Raska i Markovica.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                            ne slazem se sa ovim. sto ce ga pojesti? pa decko ima fizikalije ko crnac. brz , eksplozivan , vertikal da se useres. njegov problem moze da bude jedino glava, razumevanje igre..ali ovo ''pojesce ga atlete'' implicira da je on ne znam koliko inferiorniji od njih. mislim da je to glupost

Comment

• Звери!
                              Arise, Serbia!
                              You fell asleep long ago,
                              And have lain in the dark.
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Nikada on nije igrao protiv takvih igraca. Atletski plejevi/combo iz Evrope ne prolaze dobro u Americi. Organizatori, suteri da, ali ovako neka atletika i nadtrcavanje nista.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X