Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Koliko retardirano...
    Moze se desiti da imamo manje bodova od Litvanije, a vise bodova prenesemo.
    sigpic

Comment

• Koji mozak je izmislio ovo, pa ja bi bojkotovao prvenstvo ako se ovo desi.
      sigpic

Comment

• Ma na ovom prvenstvu se ne zna ko pije a ko plaća od sam organizacije, rezultata pa sve do ovih zasita čudnih pravila

Kakava Slovenija kakvi bakrači svi smo mi tu u pet deka

Comment

• Igramo u 9 uvece tako da mozemo da kalkulisemo. Ako se prve 2 opcije ostvare, krenuti sa petorkom Micic-Andjusic-Krstic-Stimac-Gagic
          sigpic

Comment

• Originally posted by edohz View Post
            Ma na ovom prvenstvu se ne zna ko pije a ko plaća od sam organizacije, rezultata pa sve do ovih zasita čudnih pravila

Kakava Slovenija kakvi bakrači svi smo mi tu u pet deka
            Ahahah upravo tako, jbt svako svakog moze da pobedi, ludo prvenstvo. Al jedino se zabari ne daju iznenaditi, ljudi vrlo lagano deru.
            Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Jel toliko komplikovano napraviti 4 grupe sa po 4 ekipe i da onda dalje idu po 2 repke u knock out fazu?

Jebem ti idiote...

P.S. Mrzim kalkulacije

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
                Blagota je igrao i za Real Madrid. Neko taj klub ceni vise od Partizana pa mozda bi to smatrao najboljom referencom...
                Pa Real i jeste veci klub od Partizana,ali igrao je i Perica Ognjenovic u fudbalu ,ali zamalo ...
                Mada Blagota je odigrao 50 utakmica ,eto nek mu bude to referenca ... ali to ne menja ono sto je cinjenica da je Vucevic njihov najbolji igrac pod kosem ,a igraju Blagota i Milko ..

Comment

Jel toliko komplikovano napraviti 4 grupe sa po 4 ekipe i da onda dalje idu po 2 repke u knock out fazu?

Jebem ti idiote...

P.S. Mrzim kalkulacije

Onda bi krace trajalo prvenstvo, a njima odgovara što više mečeva.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Odgovara nam svima sto vise utakmica, samo neka dodju ekipe u najjacim sastavima, a ne da gledam Savrasenko-a koji se koliko ja znam povukao iz profesionalne kosarke na kraju sezone, pa ga izvukli iz penzije da odigra prvenstvo.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma ok neka bude vise utakmica ali mani me ovog prenosenja bodova. Debilno skroz.

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
                        Odgovara nam svima sto vise utakmica, samo neka dodju ekipe u najjacim sastavima, a ne da gledam Savrasenko-a koji se koliko ja znam povukao iz profesionalne kosarke na kraju sezone, pa ga izvukli iz penzije da odigra prvenstvo.
                        Kao i Gecevski, sobrali su ga iz birtije. Samo sto Gecevski nije zavrsio profesionalnu karieru nego reprezentativnu. Svejedno, dosao je bez treninge na ovaj sampionat, sto je skandalozno.
                        OVAKO

Comment

• Pa da, trebalo bi da se prave nove grupe ali da reprezentacije koje su bile zajedno u prvom krugu ne budu u sledećoj grupi. Moglo bi to da se organizuje, ali i ovo prvenstvo pokazuje totalnu neprofesijalnist, pa nema sa čim nisu imali problema.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Ljudi, ovaj sistem sa prenosenjem bodova je u opticaju vec nekoliko sampionata koliko ja znam, samo se sad potrefilo da je ovoliko zakukuljeno. U rukometu se cini mi se koristi isti fazon. Na kraju krajeva, da bismo preneli 4 boda treba samo da izgubimo utakmicu i to je to, e sad sto nije fer sta da se radi, tako se namestilo.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
                              Ljudi, ovaj sistem sa prenosenjem bodova je u opticaju vec nekoliko sampionata koliko ja znam, samo se sad potrefilo da je ovoliko zakukuljeno. U rukometu se cini mi se koristi isti fazon. Na kraju krajeva, da bismo preneli 4 boda treba samo da izgubimo utakmicu i to je to, e sad sto nije fer sta da se radi, tako se namestilo.
                              Znaci ja ne smem da kukam zato sto to pravilo postoji par godina?

Tacno cu se ubiti ako pustimo Crnu Goru...

Comment

Znaci ja ne smem da kukam zato sto to pravilo postoji par godina?

Tacno cu se ubiti ako pustimo Crnu Goru...
                                Sacekaj, ako mi izgubimo od Letonaca ili ako ih ne pobjedimo sa 10+ razlika ondak nema da ima potrebe za pustanje.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X