Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rudez ponovo pogadja odlucujuci sut za Hrvate, tesko da ce Slovenci ovo stici.

Comment

• Pa ovako i treba kad igra milko bjelica koji moj je on u reprezentaciji uopste sta je bre ovo kako je bre on zasluzio ove minute i zasto nas luka pavicevic kaznjava ovu neznalicu da gledamo pa sve poene su lavronovici preko njega dali po glavi mu se poserem
      sigpic

Comment

• Ali Vucevic 8 poena, 5sk, za 13 minuta, i ovaj mu ne da vise...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Nama je najbolje Letonija odmah prvi mec sutra dobije Makedoniju, i mi znamo da idemo dalje sa dve pobede.
          sloboda ili ništa

Comment

• Pavicevic je tesko smece od trenera.
            Covek je lud...

Comment

• pa ljudi moji onaj pavicevic je najgori trener u istoriji trenera! pa da covjek zakuca na klupu vucevica pored blagote i bjelice a pri tome bjelica pravi faul na 10m od kosa dok su u bonusu i jos kasnije faul kos?! pa koliki dunster moras biti kad te jedan kazluskas nadmudri ko trenera...

Comment

• Zasto bi igrao drugi skakac NBA-a kad moze Blagota
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma tera on nekom inat, ne verujem da je neko toliko umobolan...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Ovaj Pavicevic mislim da ne zna sta ima u Vucevicu,ako su njemu opcije pre njega Milko Bjelica i Blagota Sekulic,takve igracine ,pogotovo ovaj drugi kome je najveca referenca da je uspeo da igra za Partizan ...
                    Mislim igrao je on i za Aris,Paok,Albu evo sad igra u Gran Kanariju,ali ako on moze da cuva Valanciunasa onda stvarno ...
                    Pavicevic ocigledno tera neki inat prema Vucevicu ,inace ova braca Sehovic blage veze sa kosarkom nemaju ... Da nemaju ovog crnju ,Rajsa ,oni bi bili isto sto i Makedonci bez "MekKejlebovica" ...

Comment

• Znači sutra u 14:30 navijati za braću Makedonce a zatim tući Litvaniju i eto nas u drugom dijelu natjecanja

Sve ostale kalkulacije su poprilično negativne po nas same tako da nek nam je Bog na pomoći....

Comment

• Originally posted by edohz View Post
                        Znači sutra u 14:30 navijati za braću Makedonce a zatim tući Litvaniju i eto nas u drugom dijelu natjecanja

Sve ostale kalkulacije su poprilično negativne po nas same tako da nek nam je Bog na pomoći....
                        Da, za vas je ta kombinacija dobitna.
                        Za nas makedonce da prodjemo dalje treba da pobedimo Letoniju sa najmanje 10 razlike, a Srbiju i Litvaniju da zabeleze pobjede. Ali ja cisto sumnjam da ce Srbi da pobjede, nisu oni retardirani kad moze lako da izgube i da prenose 4 boda u drugu fazu. Ako oni dobiju Crnu Goru a mi Letoniju sa 10+ razlike ondak Srbi ne prenesuju 4 boda u sledecu fazu.
                        E sad, nadam se da ce braca Srbi da izigraju zbog prestiza i da nece da izgube, ali mislim da mi nema teoretske sanse da dobijemo Letoniju sa 10+ razlike, cak pitanje je dali cemo i uopste dobiti.
                        OVAKO

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=wLpGl...&feature=share

Comment

• Svaka reprezentacija prilagodjava igru svom najboljem igracu i oni imaju najvise suteva. Shved, Krstic, Dragic, Gasol, Belineli, Parker, Bojan Bogdanovic... Cak i Kazlauskas forsira svoje najbolje igrace. Dok Crnoj Gori najbolji igrac sjedi na klupu i igra jedan od gorih igraca ovog prvenstva i to jos kad se rjesava utakmica. Naravno mislim na Milka Bjelicu rupetinu. Pa nije kriv Dasic idiot sto nije htio da igra vise kad prije njega igraju Bjelica i Aleksa Popovic. A i Slovencima zelim za ovakvu organizaciju finale Irska-Finska.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by blanco View Post
                              Ovaj Pavicevic mislim da ne zna sta ima u Vucevicu,ako su njemu opcije pre njega Milko Bjelica i Blagota Sekulic,takve igracine ,pogotovo ovaj drugi kome je najveca referenca da je uspeo da igra za Partizan ...
                              Mislim igrao je on i za Aris,Paok,Albu evo sad igra u Gran Kanariju,ali ako on moze da cuva Valanciunasa onda stvarno ...
                              Pavicevic ocigledno tera neki inat prema Vucevicu ,inace ova braca Sehovic blage veze sa kosarkom nemaju ... Da nemaju ovog crnju ,Rajsa ,oni bi bili isto sto i Makedonci bez "MekKejlebovica" ...
                              Blagota je igrao i za Real Madrid. Neko taj klub ceni vise od Partizana pa mozda bi to smatrao najboljom referencom...

Nego, ima li trenera na svetu koji uradi onoliko rotacija tokom meca??
                              Ima li trenera na svetu koji uvede protivnicku ekipu u bonus pa onda napad mu zavrsavaju igraci trojkama, koji i ne umeju da ih sutiraju??

Neverovatno koliko je ta ekipa sama sebe ukopala, a rekao bih da trener snosi najvecu odgovornost. bar zbog one odbrane gde centri istrcavaju na pleja.

Comment

• Jedini nacin da ne prenesemo dve pobede u drugi krug je da Makedonija dobije Letoniju sa vise od devet razlike, Litvanija dobije Bosnu i da mi pobedimo Crnu Goru.

Ako se prva dva uslova ispune (pobeda Makedonije 10+ i pobeda Litvanije), mi bi trebalo da izgubimo od Crne Gore da bismo nosili dve pobede u drugi krug.
                                Koliko retardirano...

Comment

Working...
                                X