Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Svakim danom ,iz meca u mec ,Nedovic me sve vise i vise odusevljava ...
Ako ovako nastavi ,imace solidnu minutazu u Warriorsima ...
Krle doktorski ,Bjelica takodje ,a Kalinic koliko ne zna u napadu ,tj koliko je smusen sa loptom ,toliko je defanzivno dobar ,a skace ko kengur ...
Ali najjaci je bio Duda ,kad pitao Katica ,sta igra ,ovaj mu kaze : "cetvorka" , a tek ce Duda : "pa koji ku**c onda trazis gore" ... Legenda
Comment
-
Ooo fala bogu, dobismo jedva. Ovaj mec je mogao da bude odavno resen, al nasi se sprdaju, pa jbt vodili smo oko18 razlike, i dozvolili smo da se vrate potpuno u zivot. Dobro je sad proslo al u buduce nece smeti da kockaju stecenu prednost. Danas svakako bolja utakmica nego ona s' makedoncima, ali i dalje mi nasa momcad izgleda nesigurno, opet srljamo, ne sigurno vodimo loptu, tj petljamo. Skok je bolji, ali i dalje slabo gradimo, i uvek pravimo visak, pa jbt danas je citav mec uvek letoncima bio slobodan bar jedan igrac, sreca pa ih nisu isle trojke kao inace. Al opet super, prosli smo dalje, sutra cemo igrati dosta rastereceno protiv crnogoraca, tako da ce Duda moci malo da kalkulise.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by blanco View PostSvakim danom ,iz meca u mec ,Nedovic me sve vise i vise odusevljava ...
Ako ovako nastavi ,imace solidnu minutazu u Warriorsima ...
Krle doktorski ,Bjelica takodje ,a Kalinic koliko ne zna u napadu ,tj koliko je smusen sa loptom ,toliko je defanzivno dobar ,a skace ko kengur ...
Ali najjaci je bio Duda ,kad pitao Katica ,sta igra ,ovaj mu kaze : "cetvorka" , a tek ce Duda : "pa koji ku**c onda trazis gore" ... Legendasigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostSolidnu minutazu nema sanse da ima. Pored Klay-a, Curry-a i Douglas-a videce parket mozda 5 minuta po mecu.Douglas je glupan...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostSolidnu minutazu nema sanse da ima. Pored Klay-a, Curry-a i Douglas-a videce parket mozda 5 minuta po mecu.
Nista vise ni ne ocekujem ,a ne verujem ni on .. Sledece godine u ovo vreme Nedovic ce biti na nivou Teodosica ako ovako nastavi da napreduje ...
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa Klay ce biti 2 i 3, Nedovic back up za Currya...Douglas je glupan...
sigpic
Comment
-
Da vidimo da li je vreme da Dagestanca krene sut.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment