Jesu me danas naživcirali komentatori.Oni su skoro počeli govoriti da Marc ima prednost zbog povreda napuhanka i Pedrose, ali oni zaboravljaju da je Marqez pao sa 2 mjesta u Mugellu i izgubio 20 poena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hertz British Grand Prix MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Gargamel View PostOvde je jos uvek leteo,nije mogao da veruje da je neko obisao njegovo velicanstvo i to u njegovoj krivini,mislio je lako ce on sa njim,lose ga je procenio.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Originally posted by Nikoletina View PostJesu me danas naživcirali komentatori.Oni su skoro počeli govoriti da Marc ima prednost zbog povreda napuhanka i Pedrose, ali oni zaboravljaju da je Marqez pao sa 2 mjesta u Mugellu i izgubio 20 poena., nisam mogao da ih prosto prepoznam, ali ok , ...
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Originally posted by rivaldo View PostNecu vise Rosijevcima dosadjivati. Vec su poceli odredjeni clanovi sa neprimjerenim komentarima.
Jos kad vidim da Vanja#66 - ne moze da prati Moto 3 i tu mu je kriv Lorenzo... Uvjek je kriv bio Lorenzo, Stoner, Ducati, sada Yamaha ....
Ja cu se povuci i nastaviti da uzivam u voznjama 99-tke.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Originally posted by Mladenovic View PostSteta za danasnju trku. Bas sam se radovao lekciji koju bi danas Lorenco odrzao malom napaljenku
Inace sam Rosijevac ali posle tri godina polako gubim strpljenje. Nema opravdanja za 7 mesto na zagrevanju iza crvenog magareta i privatnih timova. Sramota! VReme je za penziju.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Niko ovde ne mrzi Lorenca, bar ja tako mislim. Jer lose je mrzeti neciju licnost, ali mrzeti necije postupke to je nesto drugo. Lorenca stvarno ne mrzim, ali ono sto on pokusava ponekad da uradi, da mrzim. Kao, sto rece Vanja, ono mahanje prsticem, ili jadikovanje kako je honda bolja, ili kako je Rosi bio agresivan ili Simonceli itd. I on nije jedini, mrzeo sam i ovo
i ovo
i ovo
i na kraju kad se sabere sva ta mrznja, samo jedan je pravio vise sranja od Lorenca.
I na kraju da ne bude da su svi ostali cvecke. Poznato je da vozaci mrze jedni druge. Ipak, sto neko vise pobedjuje, ima manje razloga da mrzi bilo koga, jer je najbolji i niko mu nije konkurencija, ili ako se neko pomiri sa tim da nece nikada biti sampion, onda takodje nema puno razloga da mrzi ostale. Medjutim najgora varijanta je kad neko osvoji titulu i pomisli da je uhvatio Boga za .... To je slucaj sa Lorencom. Sada su svi krivi sto on ne moze da osvoji titulu. Najbolje bi bilo da mu naprave raketu za sledecu godinu pa da pobedjuje sve redom, mada ne znam da li bi i tada pobedio Marka.
Comment
-
-
Originally posted by rivaldo View PostNecu vise Rosijevcima dosadjivati. Vec su poceli odredjeni clanovi sa neprimjerenim komentarima.
Jos kad vidim da Vanja#66 - ne moze da prati Moto 3 i tu mu je kriv Lorenzo... Uvjek je kriv bio Lorenzo, Stoner, Ducati, sada Yamaha ....
Ja cu se povuci i nastaviti da uzivam u voznjama 99-tke.
Originally posted by Gargamel View PostDa li je neko razocaran zbog pobede Lorenca i sto mali nije peti put zaredom pobedio?
I zbog cega se ovde hejtuje Lorenco?Sta tacno nije u redu sa ovom pobedom?sigpic
Comment
Comment