Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hertz British Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jesu me danas naživcirali komentatori.Oni su skoro počeli govoriti da Marc ima prednost zbog povreda napuhanka i Pedrose, ali oni zaboravljaju da je Marqez pao sa 2 mjesta u Mugellu i izgubio 20 poena.
    If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by Gargamel View Post
      Ovde je jos uvek leteo,nije mogao da veruje da je neko obisao njegovo velicanstvo i to u njegovoj krivini,mislio je lako ce on sa njim,lose ga je procenio.
      Koji mentol je ovaj Lorenzo
      If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• A sta im Salom učini Bože dragi

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
          Jesu me danas naživcirali komentatori.Oni su skoro počeli govoriti da Marc ima prednost zbog povreda napuhanka i Pedrose, ali oni zaboravljaju da je Marqez pao sa 2 mjesta u Mugellu i izgubio 20 poena.
          da, danas su bas bili kriticno raspolozeni prema Markezu, i vise puta su dovodili u pitanje njegov dosadasni uspeh u ruki sezoni motogp, , nisam mogao da ih prosto prepoznam, ali ok , ...
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by rivaldo View Post
            Necu vise Rosijevcima dosadjivati. Vec su poceli odredjeni clanovi sa neprimjerenim komentarima.
            Jos kad vidim da Vanja#66 - ne moze da prati Moto 3 i tu mu je kriv Lorenzo... Uvjek je kriv bio Lorenzo, Stoner, Ducati, sada Yamaha ....

Ja cu se povuci i nastaviti da uzivam u voznjama 99-tke.
            Ajde bolan ako ti se sviđa toliko napuhani idi mu se uvuci u dupe

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
              Steta za danasnju trku. Bas sam se radovao lekciji koju bi danas Lorenco odrzao malom napaljenku

Inace sam Rosijevac ali posle tri godina polako gubim strpljenje. Nema opravdanja za 7 mesto na zagrevanju iza crvenog magareta i privatnih timova. Sramota! VReme je za penziju.
              Koliko ti pratiš MGP utrke???

Comment

• 1274278_10151923785840769_599253527_o.jpg

Vidi mongoloida šta radi

Comment

• Niko ovde ne mrzi Lorenca, bar ja tako mislim. Jer lose je mrzeti neciju licnost, ali mrzeti necije postupke to je nesto drugo. Lorenca stvarno ne mrzim, ali ono sto on pokusava ponekad da uradi, da mrzim. Kao, sto rece Vanja, ono mahanje prsticem, ili jadikovanje kako je honda bolja, ili kako je Rosi bio agresivan ili Simonceli itd. I on nije jedini, mrzeo sam i ovo

i ovo

i ovo

i na kraju kad se sabere sva ta mrznja, samo jedan je pravio vise sranja od Lorenca.

I na kraju da ne bude da su svi ostali cvecke. Poznato je da vozaci mrze jedni druge. Ipak, sto neko vise pobedjuje, ima manje razloga da mrzi bilo koga, jer je najbolji i niko mu nije konkurencija, ili ako se neko pomiri sa tim da nece nikada biti sampion, onda takodje nema puno razloga da mrzi ostale. Medjutim najgora varijanta je kad neko osvoji titulu i pomisli da je uhvatio Boga za .... To je slucaj sa Lorencom. Sada su svi krivi sto on ne moze da osvoji titulu. Najbolje bi bilo da mu naprave raketu za sledecu godinu pa da pobedjuje sve redom, mada ne znam da li bi i tada pobedio Marka.

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
                    [ATTACH=CONFIG]10992[/ATTACH]

Vidi mongoloida šta radi
                    Bad copy
                    sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Red je da i njih spomenemo...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post

Red je da i njih spomenemo...
                        Daj tog šampanjca pa da proslavimo ko ljudi

Comment

Red je da i njih spomenemo...
                          pogotovo ove bubice iz moto3uvek se rastuzim na kraju,volela bih da mogu sva cetvorica da pobede,toliko su dobri
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                            pogotovo ove bubice iz moto3uvek se rastuzim na kraju,volela bih da mogu sva cetvorica da pobede,toliko su dobri
                            Na zalost nemoguce
                            sigpic

Comment

• Originally posted by rivaldo View Post
                              Necu vise Rosijevcima dosadjivati. Vec su poceli odredjeni clanovi sa neprimjerenim komentarima.
                              Jos kad vidim da Vanja#66 - ne moze da prati Moto 3 i tu mu je kriv Lorenzo... Uvjek je kriv bio Lorenzo, Stoner, Ducati, sada Yamaha ....

Ja cu se povuci i nastaviti da uzivam u voznjama 99-tke.
                              ..nikome ne dosadjujes,to je tvoj stav,tvoje razmisljanje..ja ga postujem..ne trebas da se povlacis nikuda,ovo nije "nas forum,forum Rosijevaca",protivnike kao sto je Lorenco sam uvek respektovao..cak sta vise,u nekoliko navrata sam postovao o Lorencu i pisao cinjenice..ali takodje sto su i drugi naveli danas po svojim postovima,su takodje cinjenice..tu nema ljutnje kad su cinjenice u pitanju..ok..?
                              Originally posted by Gargamel View Post
                              Da li je neko razocaran zbog pobede Lorenca i sto mali nije peti put zaredom pobedio?
                              I zbog cega se ovde hejtuje Lorenco?Sta tacno nije u redu sa ovom pobedom?
                              Ja sam takodje zadovoljan njegovom pobedom,konacno je pokazao da on itekako vredi kao vozac,to ponavljam svih ovih godina unazad..medjutim,ono sto mu ne valja,pa ne valja mu brate pa moze da bude dobar koliko volis..da li si pratio Stonera??nema li tu po tebi neke slicnosti..?
                              sigpic

Comment

Na zalost nemoguce
                                svi su oni veliki pobednici,u sve tri kategorije...neverovatni likovi,pobednici vremena,razuma i gospodari hrabrosti i "ludila"...

Comment

Working...
                                X